The normal life

0

Social Media, we kunnen het niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. Ook ik scroll een paar keer per dag door de tijdlijn van facebook en check mijn instragram account. De foto’s die ik tegen kom zijn altijd geweldig en fantastisch. Ook ik zet altijd mijn mooiste foto’s online. Maar we weten allemaal dat het leven niet alleen maar bestaat uit vakanties, terassjes en living the good life foto’s. Daarom krijgen jullie deze week een kijkje in mijn “normal life” want ook werken, koken, poetsen en wassen zijn dingen die bij het leven horen.

Maandag

Yeah, deze week begon het zomerrooster. 6 weken werken van 8.30 tot 17.00

Yeah, deze week begon het zomerrooster. 6 weken werken van 8.30 tot 17.00

Ik werk fulltime als planner en administratief medewerker bij Osseforth Opleidingen. Normaal heb ik wisselende werktijden, maar vandaag begon het zomer rooster, 6 weken lang werken van 8.30 tot 17.00. Ook wel eens fijn, vooral als het lekker weer is. Genieten van de lekker lange zomer avonden!
Ik kookte bami speciaal, een lekkere maaltijd en snel klaar want ik ging weer eens sporten na een tijdje van afwezigheid. Als ik eenmaal op de sportschool ben vind ik het super leuk, maar ik heb soms echt moeite om de energie te vinden om er heen te gaan. Na de les bruis ik altijd van de energie, heerlijk gevoel! Ik heb wel dagen spierpijn gehad, maar dat hoort er een beetje bij.
 
Bami Speciaal

Bami Speciaal

Ik volgde een Bodycombat les, best pittig. Heb dagen spierpijn gehad ;)

Ik volgde een Bodycombat les, best pittig. Heb dagen spierpijn gehad 😉

 
Dinsdag
Vandaag werkte ik weer van 8.30 tot 17.00. Ik wilde gaan sporten, maar ik had er niet de energie voor, dus bereide ik de BBQ voor. Ik maak altijd zelf saté en hamburgers, ik vind dat een stuk lekkerder dan het kant en klaar te kopen. Ik werkte een beetje aan mijn website. Mijn vriend helpt me altijd met de layout van mijn website, daar heb ik erg geluk mee. Ik leer iedere dag weer dingen van hem. Verder lakte ik mijn nagels en draaide ik een wasje. Ik ging vroeg naar bed, ik was erg moe die dag.
 
Woensdag kwamen vrienden BBQ-en, dus bereidde ik mijn zelfgemaakte saté voor.

Woensdag kwamen vrienden BBQ-en, dus bereidde ik mijn zelfgemaakte saté voor.

Ik lak mijn nagels een paar keer per week met nagel harder, zo blijven ze fijn sterk.

Ik lak mijn nagels een paar keer per week met nagel harder, zo blijven ze fijn sterk.

 
Woensdag
Na de derde dag werken, was het tijd voor wat ontspanning. Dus nodigden we vrienden uit om te komen BBQ-en, direct toen ik thuis kwam begon ik met de voorbereidingen. Ik lag pas rond twaalven in bed, het was een hele gezellig avond. Ik kreeg van Fleur 2 armbandjes van het merk Mucho gusto, haar moeder maakt deze sieraden. (echt een super leuk merk) Het was een “dankjewel” cadeautje wat natuurlijk niet nodig was geweest! Maar ik was er super blij mee!
 
De voorbereiding

De voorbereiding

Super gezellige avond!!

Super gezellige avond!!

 
Donderdag
Vandaag had ik eigenlijk afgesproken met een vriendin, maar die appte dat ze een nieuw neefje had gekregen waar ze natuurlijk graag heen wilde gaan kijken. Ik maakte er een chill avondje van met onze favoriete serie Suits. Ook boekte we een paar daagjes weg naar Sicilië, whoooeee ik heb er echt zin in, heerlijk! Nog 2 weekjes wachten. Ook maakte ik een to do lijstje voor het weekend, soms zit mijn hoofd zo vol met dingen die ik moet doen, dat ik het fijn vind om het even op te schrijven. Zo kan ik ook niks vergeten.
 
Yeah, een paar daagjes naar Sicilië

Yeah, een paar daagjes naar Sicilië

Altijd handig

Altijd handig

Vrijdag
Bij vandaag hoort maar een woord en dat is WEEKEND! Ik startte mijn weekend met een lekkere Liefmans, mijn favoriete drankje van dit moment!

WEEKEND!!

WEEKEND!!

Ik denk dat jullie deze foto’s eens stuk minder interessant vinden dan de foto’s die dagelijks op social media voor bij komen. Maar dit is het leven zoals het is en om heel eerlijk te zijn ben ik best wel gelukkig met mijn “normal life”. Vooral als ik naar het nieuws kijk en zie wat voor een ellende zich in de wereld afspeelt. Soms moet je tevreden zijn met wat je hebt en daar hoort “the normal life” ook bij.

Ik wens jullie een heel fijn weekend, hopelijk gaat het zonnetje nog een beetje schijnen!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter