Dagje shoppen in Utrecht

0

Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn we na ons VI avontuur een nachtje blijven slapen in Hotel Prinsess in Loosdrecht. Loosdrecht ligt 20 minuutjes af van Utrecht. De perfecte gelegenheid om eens een lekker dagje te gaan shoppen!
 
Onderweg naar Utrecht-001
We hoefden pas om 12.00 uur van onze kamer af. Na een week van vroeg opstaan sliepen we een uurtje langer uit. Om 11.00 uur zaten we fris en fruitig in de auto op weg naar Utrecht.
 
Ontbijt-001
Ik ben er achter gekomen dat ik verslaafd ben aan koffie. Dus we gingen dan ook eerst op zoek naar een lekker ontbijtje en ja.. koffie!! Daarna kon de dag pas echt beginnen..
 
Bus kaartje-001
We hadden van te voren opgezocht waar je het beste de auto kon parkeren. In Utrecht heb je P&R, super fijn! Je parkeert je auto voor €4,50 en voor € 0,50 cent kun je de gehele dag met maximaal 5 personen gebruik maken van het openbaar vervoer. Ideaal dus als je de hele dag wilt gaan shoppen!
 
Bij het bruggetje-001
Nadat we een uurtje hadden gewinkeld was het tijd voor een vers geperste jus de orange van op de markt en een fotootje met de dom op de achtergrond 😉
 
De winkel van Sinkel-001
Rond een uur of 13.00 werd het tijd voor pauze en een lekkere lunch. We strandden bij de “Winkel van Sinkel”. Ik heb nog nooit zoveel mensen bij elkaar zien lunchen. Ze hebben een terras en 2 verdiepingen en overal zitten mensen te lunchen. Als je dan denkt dat de kwaliteit van eten slecht is, heb je het mis. Want het was gezond en super lekker. Zeker een aanrader als je eens in Utrecht bent.
 
Shop till you drop-001
Deze keer waren de rollen omgedraaid. Normaal zit Luc altijd in een stoel te wachten op mij, nu had ik het even nodig. Ik hou echt van shoppen, het enige nadeel vind ik altijd dat gesleep met die tassen. Daar moet toch ooit nog eens wat op verzonnen worden 🙂
 
Goodbye Utrecht-001
Rond een uur of 17.00 hielden we het voor gezien en pakten we de bus terug naar de parkeergarage. We waren beide super geslaagd! Ik had ein-de-lijk een lekker warme winterjas gevonden, daar ben ik zeker al 2 jaar naar opzoek!
 
Als we al ergens anders gaan shoppen dan Maastricht, gaan we al snel naar Amsterdam. Maar wil je eens wat anders, dan is Utrecht ook zeker een aanrader!

Ik heb echt genoten van deze dag!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter