Tokyoto sushi & grill restaurant

0

Mijn vriend en ik hebben over het algemeen dezelfde interesses, alleen op het gebied van eten verschillen we echt van elkaar. Zo ben ik echt een vis liefhebber, ik eet het liefste kleine porties en gezond. Mijn vriend eet het liefst een vol bord met veel vlees. Als we gaan uiteten kunnen we nog wel eens een discussie hebben over waar we dan gaan uiteten. Maar laten we nu een restaurant hebben gevonden die zowel sushi (vis) en grill (voornamelijk vlees) serveren. Toen we gister werden uitgenodigd door onze vrienden om te gaan uit eten bij Sushi & grill restaurant Tokyoto in Maastricht hoefden we ons hier dan ook geen minuut over te bedenken.

Mijn favoriet!

Mijn favoriet!

Sushi & grill restaurant Tokyoto maakt gebruik van het “all you can eat” concept. Je kunt 2,5 uur eten en je kunt per ronde, 5 verschillende gerechten van de kaart kiezen. In het weekend betaal je €24,50 p.p.
Het leuke aan zo’n avond is dat je langer blijft zitten dan normaal en doordat je steeds bezig bent met nieuwe gerechten bestellen en kletsen en er een hele leuke sfeer ontstaat.

Personeel-001Tokyoto Maastricht
Kesselskade 62
6211 EN Maastricht
Tel: 043 3900811
info@tokyoto.nl
www.tokyoto.nl
 
 
Ben je dus een keertje in Maastricht en wil je een leuke avond en een hapje eten? Ga dan zeker eens langs bij Tokyoto.
 
 
Pand
 
 
Liefs,

Share.

Laat een reactie achter