Happy 2015!

0

Het jaar 2014 zit er alweer bijna op. Het jaar begon voor mij iets minder, mijn gezondheid liet me even een beetje in de steek. Maar ik had een engeltje op mijn schouder zitten en uiteindelijk is alles goed gekomen. In die periode heb ik wel echt de mensen leren kennen die om me geven. Ik ben blij dat ik deze mensen in mijn leven heb!

Ook kan ik weer genoeg herinneringen aan mijn lijst toevoegen. Ibiza, Solar, Sicilie, Q-base en mijn weekendje weg naar de Ardennen met mijn vriendinnen waren toch wel de hoogte punten.

Op persoonlijk gebied verlegde ik een aantal grenzen. Ik begon mijn eigen blog en op mijn werk kreeg ik een functie erbij. Daar ben ik toch wel een beetje trots op! Ik ben blij met de dingen die ik heb meegemaakt dit jaar en vooral met de mensen om mij heen! Jullie zijn toppers!
Maar ook ik heb goede voornemens; zo wil ik echt stoppen met roken dit jaar en minimaal 2x in de week gaan sporten, mijn blog goed bijhouden en nóg meer genieten van het leven! Soms wat meer de touwtjes laten vieren en de boel de boel laten.

Vanavond ga ik samen met mijn vriend en vriendengroep naar New Year’s Eve: Black White en Fantasy party. Dit feest vind plaats bij Kasteel de Hogenweerth in Maastricht. Het is alweer een paar jaar geleden dat ik nog eens opstap ben geweest met oudejaarsavond. Ik heb er dan ook super veel zin in!

Happy 2015!!

Jurkje is van Superstar. Schoenen zijn v&d. Ketting is van Superstar. Clutch is van Mango Panty's heb ik bij de DA gekocht.

Zoals je kunt zien ben ik er helemaal klaar voor. Het jurkje is van Superstar. De schoenen zijn van V&D. De ketting is van Superstar en de clutch kocht ik in de sale bij de Mango. Ik ga genieten van een lekker glaasje champagne en hopelijk gaat dit staatslot ons een klein beetje geld opleveren 😀 .

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter