Fotocollage week 6

0

Soms vragen mensen aan me: “Hoe was je week?” of “Hoe was je weekend?”. Om eerlijk te zijn moet ik me hier soms echt even over bedenken. Door de drukke levens die we hebben, vergeten we soms wat we ook alweer allemaal gedaan hebben in een week. Om duidelijk en snel antwoord te geven op deze vragen heb ik me bedacht om een keer per maand een “fotocollage” te maken van mijn week. Zo kan ik af en toe nog eens terug kijken op waar ik me zoal mee bezig houd. Een soort dagboek, maar dan net even anders..

Mijn fotocollage begint op vrijdag 30 januari. Op vrijdag kan ik om 16.00 uur weekend zeg. Toch iedere week weer een fijn gevoel. WEEKEND!!

Mijn foto momentje begint op vrijdag 30 januari. Op vrijdag kan ik om 16.00 uur “weekend” zeggen. Toch iedere week weer een fijn gevoel. WEEKEND!!


Ik werd verrast door mijn lieve vriend voor mijn verjaardag. Perfect begin van het weekend!

Ik werd verrast door mijn lieve vriend voor mijn verjaardag. Perfect begin van het weekend!

We gingen uit eten bij Vijlerhof en daarna nog een uurtje relaxen bij Carolus Thermen in Aachen.

We gingen uit eten bij Vijlerhof en daarna nog een uurtje relaxen bij Carolus Thermen in Aachen.


De zaterdag had ik de hele dag voor mezelf. Luc moest werken. Dus Begon ik aan de grootte poets.

De zaterdag had ik de hele dag voor mezelf. Luc moest werken. Dus Begon ik aan de grote poets.

Gelukkig hebben we een klein appartement, dus binnen een paar uur is alles schoon.

Gelukkig hebben we een klein appartement, dus binnen een paar uur is alles schoon.


Ons terras gaf ik een half jaar geleden een make-over. Ben ik nog altijd wel blij mee! :)

Ons terras gaf ik een half jaar geleden een make-over. Ben ik nog altijd wel blij mee! 🙂


Zaterdagavond begon ik met haken. Als je aan haken denkt, denk je aan omaatjes. Maar haken is eigenlijk best leuk. Ik vind het niet makkelijk, dus echt wat maken kan ik nog niet. Maar ik denk dat mijn nieuwe hobby gaat worden...

Zaterdag avond begon ik met haken. Als je aan haken denkt, denk je aan omaatjes. Maar haken is eigenlijk best leuk. Ik vind het niet makkelijk, dus echt wat maken kan ik nog niet. Maar ik denk dat mijn nieuwe hobby gaat worden…


Op zondag had ik niks op de planning, dus nam ik me de tijd om uitgebreid te koken. Het 's middags maakte ik tomatensoep.

Op zondag had ik niks op de planning, dus nam ik me de tijd om uitgebreid te koken. ‘s Middags maakte ik verse tomatensoep.

Het 's avonds maakte ik zoete aardappel met pastinaak stamppot.

‘s Avonds maakte ik zoete aardappel met pastinaak stamppot.


Omdat ik dinsdag jarig was, bakte ik maandag avond een cake en koekjes voor mijn collega's. Weer eens wat anders dan een vlaai.

Omdat ik dinsdag jarig was, bakte ik maandagavond een cake en koekjes voor mijn collega’s. Weer eens wat anders dan een vlaai.


Dinsdag was ik jarig. 26 ben ik geworden. Mijn collega's versierde mijn bureau.

Dinsdag was ik jarig. 26 ben ik geworden. Mijn collega’s versierden mijn bureau.

Zowel thuis als op kantoor hadden ze vanalles voor me in petto. Je kon er niet om heen dat ik die dag jarig was! :)

Je kon er niet om heen dat ik die dag jarig was! 🙂


Die avond ging ik samen met mijn vriendinnen uiteten bij Bueno. Lekker tapas!

Die avond ging ik samen met mijn vriendinnen uiteten bij Bueno. Lekkere tapas!

Je kunt bij Bueno 2,5 uur onbeperkt tapas eten. Per ronde kies je 2 gerechten van de kaart, die je invult op dit viltje.

Je kunt bij Bueno 2,5 uur onbeperkt tapas eten. Per ronde kies je 2 gerechten van de kaart, die je invult op dit viltje.


Samen met mijn vriendinnen! Het was weer een top avond. Ik heb me voor het eerst in jaren weer eens jarig gevoeld! :)

Samen met mijn vriendinnen! Het was weer een top avond. Ik heb me voor het eerst in jaren weer eens jarig gevoeld! 🙂

Op donderdag gingen we bij mijn ouders eten. Ik lakte mijn moeder haar nagels omdat ze vrijdag met mijn nichtje mee ging als model voor haar examen nagels lakken.

Op donderdag gingen we bij mijn ouders eten. Ik lakte mijn moeder haar nagels omdat ze vrijdag met mijn nichtje mee ging als model voor haar examen nagels lakken.

Ik sluit mijn foto collage week af met deze foto. Ik kreeg dit slotje van Carlijn als cadeau voor mijn verjaardag. Ik vind dit het leukste en origineelste cadeau wat ik ooit heb gekregen! We gaan zaterdag 14 februari naar Parijs. De bedoeling is om dit slotje te hangen bij de slotjes brug.

Ik sluit mijn foto moment week af met deze foto. Ik kreeg dit slotje van Carlijn als cadeau voor mijn verjaardag. Ik vind dit het leukste en origineelste cadeau wat ik ooit heb gekregen! We gaan zaterdag 14 februari naar Parijs. De bedoeling is om dit slotje te hangen bij de slotjes brug.

Share.

Laat een reactie achter