Spring Fashion Trends 2015

1

Dit weekend is het eindelijk zover, het eerste lente weekend! En bij lente weer, hoort natuurlijk ook lente kleding. De donkere winterkleding maakt plaats voor frisse (lente) kleurtjes. Maar wat zijn eigenlijk de trends van de lente 2015? Ik vind het leuk om een beetje mee te gaan met de laatste mode trends. Maar geef er wel mijn eigen draai aan, het is immers belangrijk dat je je op het gemak voelt in je outfit. Ik heb al een aantal setjes bij elkaar verzameld. Dus, laat de lente maar komen, ik ben er klaar voor!

Setje 1: Western Gypsy

De tuinbroek was het vorig jaar al helemaal. Ik heb al een korte variant, en hoewel ik de lange variant vorig jaar nog “iets” te gewaagd vond, heb ik hem dit jaar toch gekocht. In het voorjaar leuk met een trui en instappers. In de zomer leuk met een topje en slippertjes.

Tuinbroek, Loavies (uit voorraad) Trui, Zara €39,95. Schoenen: The Old House €79,99. Tasje: modemusthaves: (vorig seizoen)

Tuinbroek, Loavies (uit voorraad) Trui, Zara €39,95, Schoenen, The Old House €79,99, Tasje, modemusthaves (vorig seizoen)

Setje 2: Het uniform

Een rokje tot boven de knie is toch altijd een dingetje. Met een kort topje en een net te hoge hak ziet het er direct ordinair uit. Gelukkig dragen we tegenwoordig het truitje in de rok. En met een spijkerblouse en espadrilles, ziet het er direct wat stoerder uit. Ik vind dit een perfecte werk outfit!

Rokje, Costes € 29,95, T-shirt, Zara €15,95, Blouse, Pull&Bear €25,95

Rokje, Costes €29,95, T-shirt, Zara €15,95, Blouse, Pull&Bear €25,95

Setje 3:Etnische Prints

Dit seizoen kun je eigenlijk alle prints combineren: the more the better! Ik vind de prints op deze trui voldoende, ik hou niet van teveel prints en gedoe. Met de espadrilles eronder ziet het er meteen zomers uit. De broek is een boyfriend jeans. Ik kocht deze via Loavies, hier hebben ze namelijk XS. Ik ben nogal klein van stuk en normaal zijn deze broeken me altijd te groot. Ik ben er erg blij mee omdat een boyfriend jeans niet kan ontbreken in je kleding kast!

Trui, Bershka €24,95 Broek, Loavies €39,95

Trui, Bershka €24,95, Broek, Loavies €39,95

Setje 4: 70’s denim

Denim doet het al jaren goed! Je kunt er eindeloos mee combineren. Samen met deze blouse (draag hem met opgerolde mouwen en half in je broek) en hoge hakken creëer je direct een stoere classy look. Perfect voor alledaagse gelegenheden!

Blouse, Zara €19,95 Broek, Loavies €39,95

Blouse, Zara €19,95 Broek, Loavies €39,95 Schoenen, Zalando €179,95 Na jaaaren van zoeken heb ik eindelijke dé perfecte pump gevonden. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

Setje 5: Teksten

Ook dit voorjaar vind je heel veel truien en T-shirts met teksten. Ik kocht deze trui in Parijs, dus dan is de tekst wel toepasselijk. Zorg dat je de tekst altijd even vertaald, het zou vervelend zijn als je de hele dag met een niet “passende” tekst rondloopt.

Trui, Jennifer (Parijs) €29,95 Broek, Loavies €39,95 Schoenen, Zalando €179,95

Trui, Jennifer (Parijs) €29,95 Broek, Loavies €39,95 Schoenen, Zalando €179,95

Deze schoentjes wilde ik vorig jaar al, maar toen kon ik niet achterhalen waar ik ze kon kopen. Gelukkig zag ik laatst een foto op instagram voorbij vliegen en heb ik ze eindelijk kunnen bestellen! Je besteld ze via intheoldhouse.com en ze zijn nu in de sale!

Deze schoentjes wilde ik vorig jaar al, maar toen kon ik niet achterhalen waar ik ze kon kopen. Gelukkig, zag ik laatst een foto op instagram voorbij vliegen en heb ik ze eindelijk kunnen bestellen! Je besteld ze via intheoldhouse.com en ze zijn nu in de sale!


Dit is het begin van mijn “lente outfits”, er moet natuurlijk nog een hoop bij geshopt worden. Binnekort (op 28 maart) is het weer GlamourDay, daar heb ik nu al zin in!

Liefs,

Share.

1 reactie

Laat een reactie achter