Alpine Sleepsoft Earplugs; dé oplossing tegen slapeloosheid!

0

20 tot 30 % van de Nederlanders heeft last van slaapproblemen. Er bestaan veel verschillende soorten slaapproblemen. Slapeloosheid is het slaapprobleem wat het vaakst voorkomt.Slecht inslapen, lang wakker liggen, te vaak of te vroeg wakker worden zijn kenmerken van slapeloosheid. Als je last hebt van slapeloosheid bent je overdag moe, energieloos, slaperig, slecht geconcentreerd en/of prikkelbaar. Een goede nachtrust is dus van levensbelang.

Een jaar geleden had ik ook last van slapeloosheid. In mijn zoektocht naar een oplossing stuitte ik op de Apline Sleepsoft Earplugs. Sinds het gebruik van deze earplugs heb ik geen last meer van slapeloosheid. De earplugs zijn speciaal gemaakt om mee te slapen, daarmee onderscheiden ze zich van anderen. Op het moment dat je de earplugs in doet heb je het gevoel dat je in je eigen cocon zit. De Earplugs dempen omgevingslawaai en snurkgeluiden.

The No1 EARPLUG. Ik kan niet meer zonder!

The No1 EARPLUG. Ik kan niet meer zonder! Tijdens het slapen voel je de earplugs niet zitten. Je hoort niet je eigen ademhaling of hartritme. Ook blijven de earplugs de gehele nacht zitten.

Kenmerken van Alpine Sleepsoft Earplugs

  • Bel, wekker en alarm blijven hoorbaar door de unieke AlpineAcousticFilters
  • Enige oordop met zachte filter
  • Ideaal voor zijslapers
  • Eenvoudig op maat te maken
  • Geen siliconen
  • Herbruikbaar
  • Goed te reinigen
  • Dempt omgevingslawaai en snurkgeluid

Inhoud-001

De Alpine Sleepsoft Earplugs worden geleverd met: (lees met de klok mee)

1. Handleiding: lees deze goed door voordat je de earplugs gaat gebruiken.
2. De earplugs
3. Inbreng hulpstuk
4. Schoonmaak hulpstuk: Je kunt de earplugs schoonmaken. Dit doe je met zeep en water dat rond de 37 graden is. Met het hulpstukje kun je kleine viezigheid verwijderen.
5. Opberg doosje: bewaar de earplugs in de originele verpakking. De earplugs kunnen namelijk aangetast worden door bepaalde chemische stoffen.

Ik gebruik deze earplugs nu al een jaar, iedere nacht. Ook op vakantie gaan ze mee. Dus heb je last van slapeloosheid of heb je een partner die snurkt, dan is dit dé oplossing!

De Alpine Sleepsoft Earplugs zijn verkrijgbaar bij de drogist of via Alpine voor € 12,95

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter