Fotocollage week 14

0

Afgelopen week had ik weer een drukke, maar leuke week. Zo ging ik naar GlamourDay, Sushi eten, naar de nieuwe Fast and Furious film en shoppen en stappen in Aken.

Zaterdag 28 maart Nationale Glamour Day

Samen met Steef ging ik naar Nationale Glamourday. Je kunt dan bij veel (bijna alle) winkels met 20% korting shoppen. Ook heeft iedere winkel zo zijn eigen aankleding en versiering. Glamourday is 2x per jaar. Steef en ik hebben besloten om hier ons 2 jaarlijks uitje van te maken.

Samen met Steef ging ik naar Nationale Glamourday. Je kunt dan bij veel (bijna alle) winkels met 20% korting shoppen. Ook heeft iedere winkel zo zijn eigen aankleding en versiering. Glamourday is 2x per jaar. Steef en ik hebben besloten om hier ons 2 jaarlijks uitje van te maken.

We waren allebei goed geslaagd. Zie hier mijn aankopen. De winkels waar ik de kleren kocht: H&M, Only, The Sting, Costes, en Lifestyle. Op de Lifestyle na waren al deze winkels aangesloten bij de Nationale Glamourday!

We waren allebei goed geslaagd. Zie hier mijn aankopen. De winkels waar ik de kleren kocht: H&M, Only, The Sting, Costes, en Lifestyle. Op de Lifestyle na waren al deze winkels aangesloten bij de Nationale Glamourday!

Zondag 29 maart

Van zaterdag op zondag hadden we een speciale logé. De lieve Loyd kwam een nachtje slapen. Helaas was het die zondag echt “pokkeweer” en moest die lieve Loyd toch naar buiten. Om 2 vliegen in een klap te slaan, gingen we samen rennen.

We waren allebei zeiknat! Maar we hadden er wel fijn een "sunday morning" run op zitten.

We waren allebei zeiknat! Maar we hadden er wel fijn een “sunday morning” run op zitten.


Zondagmiddag ging ik naar het voetballen van Luc kijken, maar ook daar was geen lol aan. Het regende de hele dag. Dus daarna lekker chillen op de bank met Loyd.

Zondagmiddag ging ik naar het voetballen van Luc kijken, maar ook daar was geen lol aan. Het regende de hele dag. Dus daarna lekker chillen op de bank met Loyd.

Maandag 30 maart

Die maandag begon ik met het testen van een nieuw product van plante system, aknorm. Volgens het boekje leiden de huidverzorgingsproducten van aknorm tot zeer bevredigende resultaten. Ik kies voor de serie voor de vette huid en ben erg benieuwd of het resultaat gaat geven. Na het testen zal ik hier snel een post over schrijven.

De testproducten van plante system AKNORM.

De testproducten van plante system AKNORM.

Dinsdag 31 maart

Omdat mijn sport abonnement afliep op 1 april besloot ik om het te veranderen van een groepsles abonnement naar een “gewoon” fitness abonnement. In de zomer vind ik het fijner om rennen en fitnessen te combineren.

Woensdag 1 april

Ik ben de hele dag een beetje op mijn hoede geweest, toch bang dat er een 1 april grap met me werd uitgehaald. Omdat Luc tot laat moest werken, ging ik lekker bij pap en mam eten. Daar kan ik af en toe nog eens echt van genieten.

Lekker eten bij pap en mam. Voelt toch nog steeds als "thuis" komen. Wat heb ik het toch altijd goed thuis gehad, jammer dat je je dat pas beseft als je het huis uit bent ;)

Lekker eten bij pap en mam. Voelt toch nog steeds als “thuis” komen. Wat heb ik het toch altijd goed thuis gehad, jammer dat je je dat pas beseft als je het huis uit bent 😉

Donderdag 2 april

Eens in de zoveel tijd ga ik met mijn collega’s uit eten. We gaan altijd voor Sushi. Omdat ik in Elsloo werk gingen we naar Sushi Yumi & Grill.

Gezelligheid met mijn collega's. Tijdens zo een etentje kunnen we de dagelijkse kantoor "stress" even naast ons neer leggen.

Gezelligheid met mijn collega’s. Tijdens zo een etentje kunnen we de dagelijkse kantoor “stress” even naast ons neer leggen.

Het mooie Yumi is dat ze werken met een "open" keuken systeem voor de sushi. Bij binnenkomst zie je hoe de sushi vers word gemaakt. Verser dan dit kan denk ik niet. We zijn er nu 2 keer gaan eten en beide keren kregen we een "rondje van de zaak". Goede service!

Het mooie van Yumi is dat ze werken met een “open” keuken systeem voor de sushi. Bij binnenkomst zie je hoe de sushi vers word gemaakt. Verser dan dit kan denk ik niet. We zijn er nu 2 keer gaan eten en beide keren kregen we een “rondje van de zaak”. Goede service!

Vrijdag 3 april

Na een weekje werken was het vrijdag dan weer tijd voor weekend. We spraken af met vrienden om een hapje te gaan eten bij het Cinema Café in Maastricht en daarna naar de film The Fast and The Furious te gaan. Dit eetcafé ligt schuin tegenover de Euroscoop in Maastricht. Ideaal dus als je een etentje wilt combineren met een film.

Ik kan alleen maar positieve woorden hebben voor het eten van het Cinema Café. Je krijgt er namelijk heerlijk Indisch eten. Alleen het Indisch eten van mijn moeder en oma kunnen hier aan tippen! Zeker een aanrader.

Ik kan alleen maar positieve woorden hebben voor het eten van het Cinema Café. Je krijgt er namelijk heerlijk Indisch eten. Alleen het Indisch eten van mijn moeder en oma kunnen hier aan tippen! Zeker een aanrader.

Ik ben echt een fan van The Fast and the Furious films. Ik heb ze allemaal gezien en kan me er echt op verheugen als er een nieuwe uitkomt. De actie, het liefdes verhaal, de muziek, de snelle auto’s en natuurlijk de acteurs. Het is echt een type film waar ik blij van word. Helaas is Paul Walker in 2013 overleden, het einde van de film vond ik heel mooi. In de film kreeg hij een eerbetoon. Voor mij echt een kippenvel momentje.
Ik ga deze film zeker nog eens bekijken. Een topper!

Ik ga deze film zeker nog eens bekijken. Een topper!

Zaterdag 4 april

Mijn fotocollage sluit ik af met een dagje Aken. Ik had al weken geleden afgesproken om met mijn vriendinnen en de mannen te gaan stappen in Aken. Toen ik ook werd gevraagd om te gaan shoppen in Aken, heb ik er maar een hele dag van gemaakt. Of Aken echt een gezellige stad is lees je morgen. Omdat ik me al had laten gaan een week eerder bij de Glamourday hield ik me die dag een beetje in. Ik kocht wel een leuke tuniek om die avond aan te doen. Die avond zijn we eerst cocktails gaan drinken bij Sausalitos en daarna lekker los bij Café Madrid.

Car selfie! Het was een leuke dag, al vielen onze aankopen iets tegen.

Car selfie! Het was een leuke dag, al vielen onze aankopen iets tegen.


Even uitrusten tussen al dat shoppen door. Tip voor als het regent, zet een pet of hoed op!

Even uitrusten tussen al dat shoppen door. Tip voor als het regent, zet een pet of hoed op! Beter dan een paraplu.

Sausalitos in Aken

Sausalitos in Aken

Op stap bij Café Madrid. Het komt niet meer zo vaak voor dat we met zijn alle samen zijn. Meestal hebben we Ladies Night en zijn de mannen niet welkom. Die avond mochten ze mee en het was een top avond! Moeten we vaker doen :)

Op stap bij Café Madrid. Het komt niet meer zo vaak voor dat we met zijn alle samen zijn. Meestal hebben we Ladies Night en zijn de mannen niet welkom. Die avond mochten ze mee en het was een top avond! Moeten we vaker doen 🙂

Dit was mijn fotocollage van week 14, eind April komt de volgende online!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter