Fotocollage week 18

0

De afgelopen week was het weer de laatste week van de maand, en dat betekend tijd voor een fotocollage! Ik heb weer van alles ondernomen en meegemaakt. Zoals jullie al hebben kunnen lezen had ik een fotocursus voor beginners en scheurde we uit de panty op KINGSDAY! De rest van de week is weer omgevlogen, wat ik nog allemaal uitspookte lees je hier.

ZATERDAG 25 APRIL

Deze zaterdag was de eerste dag van een lang weekend. Samen met een vriendin volgde ik een fotocursus. Ik schreef hier al een post over. Ondanks dat we die dag voornamelijk serieus bezig zijn geweest met de cursus, hebben we ook echt een gezellige dag gehad. Helaas was het weer wat minder, maar toch goed genoeg om mooie foto’s te maken.

Fotocursus met Steef. Gezellig dagje en leerzaam dagje!

Fotocursus met Steef. Gezellig en leerzaam dagje!

De lunch tijdens de fotocursus. Was erg goed verzorgt. Sowieso een leuke locatie het business gedeelte in de GaiaZoo.

De lunch tijdens de fotocursus was erg goed verzorgt. Sowieso een leuke locatie het business gedeelte in de GaiaZoo.

Luc werkt altijd op zaterdag en op zondag voetbalt hij bij het eerste elftal van Margraten. Ons weekend samen bestaat uit de zaterdagavond en de zondagavond. Op zaterdagavond vinden we het leuk om naar de bios te gaan. We gingen naar de nieuwe film van Will Smith; Focus. Deze film gaat over oplichters. Het is een leuke film, geen film die je je over 20 jaar nog herinnert. Maar een leuke film, met een goed verhaal.

Focus, met in de hoofdrol Will Smith en Margot Robbie. Een film over oplichters, echt een zaterdagavond film. Lekker achteruit zitten en kijken.

Focus, met in de hoofdrol Will Smith en Margot Robbie. Een film over oplichters, echt een zaterdagavond film. Lekker achteruit zitten en kijken.

ZONDAG 26 APRIL

Zondag is mijn chill dag. We slapen dan een uurtje langer uit en ik kan dan echt genieten van het gezamenlijke ontbijt. Luc moest die middag in Parkstad voetballen en ik had geen zin om te gaan kijken. Ik schreef een blog over de fotocursus en deed een powernap.

IMG_0025-001

‘S avonds gingen we met vrienden een hapje eten in Maastricht. De bedoeling was om naar Burgerlijk Maastricht te gaan. Je kunt hier helaas niet reserveren, we hadden pech er was geen plaats meer. We moesten 40 minuten wachten. Omdat de boys honger hadden besloten we om de stad in te lopen. Het was die avond Koningsnacht, dus het was lekker druk. Gelukkig was er bij Basilica nog een plaatsje vrij.

Ik had echt zin in een lekkere salade en koos voor de maaltijd salade Val Dieu.

Ik had echt zin in een lekkere salade en koos voor de maaltijd salade Val Dieu.

MAANDAG 27 APRIL

De 27ste van de maand april zal de komende jaren een nationale feestdag zijn want het was KINGSAY! We gingen net zoals andere jaren weer naar Eindhoven. Ik schreef er een reportage over afgelopen donderdag.

Een top dag, met top mensen!

Een top dag, met top mensen!

DINSDAG 28 APRIL

Dinsdag moest ik na een heerlijk weekend weer gewoon aan het werk. Toen ik op het werk aan kwam wachten me een grote verassing. Ik had 2 computerschermen, echt super chill! Een aanrader voor iedere planner. Je kunt een stuk sneller en efficiënter werken! Het was lekker druk dus de dag vloog zo om.

Dat ziet er toch super strak en professioneel uit :D

Dit ziet er toch super strak en professioneel uit 😀

‘S avonds had ik eigenlijk nog van allerlei plannen, maar ik was moe dus plofte ik met een dekentje en de kaarsen aan op de bank.

=

WOENSDAG 29 APRIL

Op woensdag was ik vast besloten om te gaan sporten, maar ik was weer moe. Dus ik skipte, niet goed van mezelf! Wel maakte ik een facebook pagina aan voor Misshappyhippy. Wil je mijn pagina liken? Ga dan naar www.facebook.com/misshappyhippy

DONDERDAG 30 APRIL

Maud en ik hebben het er al weken over; ons inschrijven voor de cavemanrun. De cavemanrun is een obstakelrun in Valkenburg. We gaan voor de 6km. Ik train wel een aantal keren per weken, maar niet echt gericht. De komende weken ga ik er dan ook voor, zodat ik de cavemanrun met 2 vingers in de neus kan gaan uit rennen. Via een vriend van Luc stuitte ik op een fijne app MyFitnessPal. Hier kun je van alles invullen, zoals was je eet, hoe vaak je traint. Ik doe dit niet om af te vallen, maar om te kijken of ik de juiste voeding binnen krijg.

Zo, nu kunnen we echt niet meer terug! Hatseklats, we gaan ervoor!

Zo, nu kunnen we echt niet meer terug! Hatseklats, we gaan ervoor!

Ik haat boodschappen doen! We hadden het zolang uitgesteld dat we donderdag toch echt moesten gaan. We gaan 1x per week en halen dan eten voor een dag of 5, dan zijn we er vanaf. Ik maak wel altijd een boodschappenlijstje, met de dingen op die we echt niet mogen vergeten. Meestal gaan we samen, want 4 volle boodschappentassen in je eentje dragen is bijna niet te doen.

Gelukkig zijn er boodschappenlijstjes, dat maakt het boodschappen doen toch nog iets draaglijker ;)

Gelukkig zijn er boodschappenlijstjes, dat maakt het boodschappen doen toch nog iets draaglijker 😉

VRIJDAG 1 MEI

Vrijdag had ik totaal niet mijn dag! Ik had hoofdpijn en het was erg druk op het werk waardoor ik het geplande werk niet af kreeg. ‘s avonds had ik met mijn vriendinnen afgesproken, maar omdat ik scheel zag van de hoofdpijn moest ik helaas de ladies night cancellen. Ik ging vroeg naar bed.

Ik kookte mijn lievelingsgerecht  van dit moment :Kip Kerrie. Het recept hiervan staat woensdag online.

Ik kookte mijn lievelingsgerecht van dit moment :Kipcurry met sperziebonen. Het recept hiervan staat woensdag online.

Gelukkig waren er die dag aardbeien, het lichtpunt van de dag!

Gelukkig waren er die dag aardbeien, het lichtpunt van de dag!

ZATERDAG 2 MEI

Ik stond zaterdag om 6.15 (!) op om Luc naar zijn werk te brengen (echte liefde noem je dat :D). Daarna friste ik me op en reed ik door naar mijn werk omdat er een motorvergadering gepland stond. ‘s middags ging ik bij mijn beste vriendin Steef langs om te gaan kijken in haar droomhuis. Sinds een week mogen ze zich trotse eigenaars noemen van hun eigen huis, super cool!

Het leuke van vriendschap is het samen "ouder" worden. Vroegen zaten we uren samen op msn, nu klussen we samen aan een huis. Echt leuk!

Het mooie aan vriendschap is dat je alle belangrijke fases samen meemaakt. Vroeger gingen we samen stappen nu klussen we aan huizen.

Dit was de fotocollage van week 18. De komende week ga ik lekker veel sporten. Want de cavemanrun is al over 7 weken, dus ik moet even gas gaan geven!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter