Fotocollage week 22

0

Afgelopen week was het voor mijn doen een rustige week. Zo genoot ik van het extra lange pinksterweekend, trainde ik veel én hard voor de Cavemanrun, (die al over 3 weken is, spannend!), kocht ik nieuwe schoenen én mijn hoogtepunt van de week: ik ging naar mijn nieuwe (2dehands) auto kijken!

ZATERDAG

Zaterdag sloeg ik thuis de grote slag. Binnen 3 uurtjes had ik alles weer schoon en fris. Ook MOEST ik strijken, op de een of andere manier wacht ik altijd zolang met strijken totdat het echt moet. Gelukkig kan ik wel altijd weer blij worden van die mooie “stapeltjes” kleding.

Strijken vind ik  net zoals wassen een van de nutteloze dingen. Het houd namelijk nooit op. Al ziet het er wel altijd fijn uit als je klaar bent.

Strijken vind ik net zoals wassen een van de nutteloze dingen. Het houd namelijk nooit op. Al ziet het er wel altijd fijn uit als je klaar bent.

Zaterdagavond was absoluut mijn hoogtepunt van de week. Ik ging namelijk naar mijn nieuwe (2dehands) auto kijken. Nadat ik iedereen in mijn omgeving al ongeveer een jaar gek hebt gemaakt over het kopen van een cabrio. Heb ik het dan nu eindelijk gedaan. Het is een Mazda mx5 geworden en ik ben er super blij mee! Vrijdag ga ik hem invoeren, dus hopelijk kan ik er dit weekend mee gaan crossen.

Yes, yes, yes! Helemaal happy met mijn cabrio : )

Yes, yes, yes! Helemaal happy met mijn cabrio : )

ZONDAG

Zondag had ik een dagje voor mezelf en ik had eens helemaal niks op de planning. Dus genoot ik van de zon en van het even niks doen. Op de een of andere manier heb ik altijd wat te doen, ik verveel me eigenlijk nooit. Dus zo een dagje als die zondag kan me soms wel eens goed doen.

Me time! Ik kan echt genieten van het lezen van een tijdschrift in de zon.  Heerlijk een momentje van rust.

Me time! Ik kan echt genieten van het lezen van een tijdschrift in de zon. Heerlijk een momentje van rust.

‘S avonds barbecueden we op ons kleine balkon. Het past allemaal net, maar juist dat maakt het zo gezellig!

De eerste BBQ of the year! Genieten!

De eerste BBQ of the year! Genieten!

MAANDAG

Maandag stond er voor Luc een belangrijke wedstrijd op het programma. Omdat het een stukje rijden was, werd er vanuit de voetbalclub een bus geregeld. Samen met mijn ouders ging ik mee en maakten we er een gezellige middag van. Het was een super spannende wedstrijd en pas in de verlenging viel de beslissing. Er werd helaas verloren. De wedstrijd was zo spannend, dat ik ben vergeten om foto’s te maken ; )

DINSDAG

Ik ontving mijn nieuwe schoenen die ik al een tijdje wilde hebben. Maar hoe leuk ik ze vond op internet, hoe afschuwelijk vond ik ze toen ik ze aan had. Een beetje teleurgesteld stuurde ik ze terug. Dan maar zoeken naar andere.

Ik bestelde deze schoenen via h&m. Maar ze vond ze niet leuk zitten en stuurde ze terug.

Ik bestelde deze schoenen via h&m. Maar ze vond ze niet leuk zitten en stuurde ze terug.

WOENSDAG

Omdat de Cavemanrun op het programma staat en ik nog maar 3 weken heb om te trainen, probeer ik tussen de 3 á 4 keer per week te gaan sporten. Op woensdag ging ik fitnessen en dronk ik na afloop een eiwitten shake. Eiwit is een belangrijke bouwsteen voor ons lichaam en zorgt voor de opbouw van spieren, botten, onze huid en andere weefsels.

Ik heb deze pot gekocht bij de tuinen en deze is speciaal voor vrouwen.

Ik heb deze pot gekocht bij de tuinen en deze is speciaal voor vrouwen.

Ook kocht ik nieuwe sportkleding, hierdoor word ik toch weer iets meer gestimuleerd ; )

De schoenen en de broek zijn van Nike, het truitje kocht ik bij de Sting.

De schoenen en de broek zijn van Nike, het truitje kocht ik bij de Sting.

DONDERDAG

Om de pijn iets te verzachten van het terugsturen van mijn schoenen, bestelde ik diezelfde avond nog nieuwe. Die ontving ik donderdag. Ik had ze al aangehad in de winkel en wist dus eigenlijk al van te voren dat ik ze zeker ging houden. En met de goede weersvoorspelling in het vooruitzicht, komen ze goed van pas.

Deze sandalen zijn van de Mango en kosten €39,95

Deze sandalen zijn van de Mango en kosten €39,95

VRIJDAG

Vrijdagavond hadden we een BBQ op het werk, als bedankje voor de inzet tijdens de jaarlijkse open dag. Het was niet echt BBQ weer, maar het was wel een gezellig avond.

The Osseforth Ladies

The Osseforth Ladies

ZATERDAG

Zaterdag ging ik bij Dranken handel Mans langs om foto’s te maken van “de nieuwe zomerdrankjes”. (hier later meer over) Daarna vloog ik met de bus naar Maastricht en zocht ik een nieuwe telefoon uit. Ik had om 17.00 uur met Maud afgesproken om naar het Food Trek Festival in Maastricht te gaan. Hier schreef ik al een reportage over. Het was echt een leuke dag!

Cocktail time @ food trek festival!

Cocktail time @ food trek festival!

ZONDAG

Zondag stond natuurlijk weer in het teken van voetbal. Luc deed mee aan een miniveldtoernooi en omdat dit onze enige vrije dag samen was, ging ik mee om te supporteren.

The boys supporteren.

The boys supporteren.

Het weer liet me zoals gewoonlijk weer eens in de steek. Ik bouwde mijn eigen "huisje" van de vis paraplu van Mike.

Het weer liet me zoals gewoonlijk weer eens in de steek. Ik bouwde mijn eigen “huisje” van de visparaplu van Mike.

Om het weekend goed af te sluiten trakteerde ik mezelf op een lekker bakje aardbeien.

Hier mag je me 's nachts voor wakker maken!

Hier mag je me ‘s nachts voor wakker maken!

Dat was hem weer. Ik verheug me super op het weekend, het word namelijk zomer! : )

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter