Fotocollage week 26

0

Afgelopen week stond geheel in het teken van Lloyd, onze grote vriend. Omdat mijn ouders genoten van een vakantie in Turkije werden wij “ingehuurd” om 12 dagen voor Lloyd te zorgen. Ondanks dat het zorgen voor een hond toch een verantwoordelijkheid met zich meebrengt, is het ons goed bevallen. Al ben ik stiekem toch wel blij dat mijn ouders weer thuis zijn en we weer terug kunnen naar ons “normale” leven. Het hoogtepunt van afgelopen week was het uitlopen van de Cavemanrun. Samen met een paar collega’s schreef ik me een aantal maanden geleden in voor deze obstakel run. Om eerlijk te zijn vond ik het best een beetje spannend, ik had geen idee wat ik moest verwachten. Maar het viel reuze mee en ik ook deze ervaring kan weer worden afgestreept van de bucketlist!

Zaterdag

“Soms moet je jezelf een beetje uitdagen en uit je comfortzone stappen.” Dat zeiden me collega’s en ik een aantal maanden geleden tegen elkaar, toen we ons inschreven voor de Caveman run. Na maanden van voorbereiden was het zaterdag de 20ste dan eindelijk zover. Ik vond het echt super om te doen en heb er dan ook echt geen spijt van. Je hoeft hier geen topsporter voor te zijn en iedereen kan dit. Dus heb je getwijfeld om je dit jaar in te schrijven, gooi die twijfel dan volgend jaar over de schouder en schrijf je in!

De obstakels met de modder vond ik het leukste om te doen ; - )

De obstakels met modder vond ik het leukste om te doen ; – )

Yes, we did it! Na afloop had ik echt een fijn gevoel waar ik nog dagen op heb kunnen teren.

Yes, we did it! Na afloop had ik een fijn gevoel waar ik nog dagen op heb kunnen teren.

Zaterdagavond was ik alleen thuis met Lloyd. We relaxte wat op de bank met wat fruit en een kopje thee.

Zaterdagavond was ik alleen thuis met Lloyd. We relaxte wat op de bank met wat fruit en een kopje thee.

 

Zondag

Zondag had ik samen met Luc een dagje vrij en gingen we een flink stuk met Lloyd wandelen. We hebben niet zo vaak samen vrij, dus we genoten van een zondag zonder verplichtingen.

Omdat het die zondag Vaderdag was, appte ik deze foto naar pap.

Omdat het die zondag Vaderdag was, appte ik deze foto naar pap.

Maandag

Op het werk was de Cavemanrun het gespreksonderwerp van de dag. Nog helemaal in de euforie van onze eerste obstakel run schreven we ons in voor the Battle of Maestricht die plaatsvind op zondag 5 juli. Het enige nadeel is dat het zondag 35 graden kan worden, maar hier laten we ons natuurlijk niet door afschrikken ;- )

Hopatakeej, we gaan gewoon weer door. 5 juli: The Battle of Maestricht!

Hopatakeej, we gaan gewoon weer door. 5 juli: The Battle of Maestricht!

Dinsdag

Dinsdag vierde Birgit haar verjaardag, Heerlijk, zo’n avondje met mijn chicks!

Gezellig samen eten! Ik kan echt genieten van deze avonden samen met mijn vriendinnen!

Gezellig samen eten! Ik kan echt genieten van deze avonden samen met mijn vriendinnen!

Bir kreeg deze fantastische bos bloemen van haar vriend. Ik moest er gewoon even mee op de foto!

Bir kreeg deze fantastische bos bloemen van haar vriend. Ik moest er gewoon even mee op de foto!

Wine & girlstalk, perfecte ingrediënten voor een gezellig avond ;- )

Wine & girlstalk, perfecte ingrediënten voor een gezellig avond ;- )

Girl friends

Girlfriends

Woensdag

Van woensdag maakte ik geen foto’s. Ik werkte van 8.30 tot 17.00 en ging daarna sporten.

Donderdag

Het was heerlijk weer die dag en ‘s avonds na het eten maakten we onze eerste cabrio tourrit. We reden naar Epen om daar een ijsje te gaan eten. Onderweg viel me op hoe mooi Zuid-Limburg eigenlijk is. De mooiste plekjes van Limburg liggen bij wijze van spreken in onze achtertuin en eigenlijk let ik er normaal niet op. Het was een heerlijke avond en ik kwam helemaal ontspannen thuis.

Jeej, first cabrio tourrit! Haartjes in de wind, muziekje op, helemaal happy!

Jeej, first cabrio tourrit! Haartjes in de wind, muziekje op, helemaal happy!

Ijsje eten in Epen. Ik nam een bolletje kokos ijs, vers fruit en slagroom.

Ijsje eten in Epen. Ik nam een bolletje kokos ijs, vers fruit en slagroom.

Vrijdag

Laatste dag van de werkweek. Op vrijdag heb ik om 16.00 uur weekend (wat toch echt een luxe is). Het weekend stond in het teken van Lloyd, dus maakte ik geen plannen.

Luc stuurde me 's middags deze foto door. Is het niet enig?

Luc stuurde me ‘s middags deze foto door. Is het niet enig?

Indonesian food. Ik maakte Gado Gado. Erg lekker en snel klaar. Ideaal recept voor een vrijdag.

Indonesian food. Ik maakte Gado Gado. Erg lekker en snel klaar. Ideaal recept voor een vrijdag.

Zaterdag

Ik had een productieve dag. Poetste thuis bij mijn ouders, streek een wasmand strijk weg, zette de auto in de wax en deed boodschappen. ‘s Avonds zaten we tot 22.00 uur lekker buiten. Wat hou ik toch van de zomer!

Lloyd liep me de hele dag na, ook toen ik boven ging strijken.

Lloyd liep me de hele dag na, ook toen ik boven ging strijken.

Chillen in de tuin. Dit voelt toch nog altijd een beetje als "thuis".

Chillen in de tuin bij mijn ouders. Dit voelt toch nog altijd een beetje als “thuis”.

Zondag

Ik toverde deze dag om tot “Luc dag”. Luc stimuleert, helpt en motiveert me altijd met alles. Ik vond dat hij wel een leuk dagje verdiende en daarom was het zondag “Luc dag”. We deden hetzelfde als wat we normaal ook zouden doen, maar het gaat om het idee. We lunchten met Lloyd bij boscafé ‘t Hijgend Hert in Vijlen en deden lekker rustig aan.

Wij genoten van een lekker lunch en Lloyd hield de dieren goed in de gaten.

Wij genoten van een lekkere lunch en Lloyd hield de dieren van de kinderboerderij goed in de gaten.

"Ik wil ook een ijsje"

“Ik wil ook een ijsje”

Omdat het "Luc dag" was mocht hij uitkiezen wat we gingen eten. Hij had zin in een pizza, ik totaal niet en bestelde een tonijn salade. Het was geen culinair hoogstandje. Maar voor een salade van bij een pizzeria was het goed te doen.

Omdat het “Luc dag” was mocht hij uitkiezen wat we gingen eten. Hij had zin in een pizza, ik totaal niet en bestelde een tonijn salade. Het was geen culinair hoogstandje. Maar voor een salade van bij een pizzeria was het goed te doen.

Ik kocht voor mijn ouders een bosje bloemen. Maak thuiskomen toch net iets leuker. Een mooi gebaar om de week en deze fotocollage af te sluiten.

Ik kocht voor mijn ouders een bosje bloemen. Maakt thuiskomen toch iets leuker. Een mooi gebaar om de week en deze fotocollage mee af te sluiten.

Conclusie van deze week.. we nemen nog even geen hond. Daar zijn we simpelweg te weinig voor thuis. Al ga ik Lloyd toch wel een beetje missen ;- )

Jij nog wat leuks gedaan afgelopen week?

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter