Shopblog Antwerpen

0

Afgelopen zaterdag ben ik gaan winkelen in Antwerpen. Ondanks dat het maar 1,5 uur rijden is, ben ik er nog nooit geweest. Ik werd rondgeleid door Carlijn en Denise, die al eens vaker in Antwerpen zijn gaan winkelen. Nadat we de auto hadden geparkeerd liepen we zo naar de winkelstraat “de Meir”. De Meir is de belangrijkste straat tussen het centraal station en het centrum. Verschillende kleine winkels en grote winkels (H&M, ZARA, Mango, etc) zijn daar gevestigd. Antwerpen is echt een leuke stad en helemaal anders dan Maastricht. Je hebt direct het gevoel dat je in het buitenland bent. Antwerpen heeft eigenlijk alles wat een winkelstad moet hebben; heel veel winkels, aardige mensen, genoeg terrasjes om even neer te ploffen en er heerst een gezellige, leuke sfeer!

SHOPPEN IN ANTWERPEN

Omdat je op een lege maag niet kunt winkelen, startten we ons shop-avontuur met een heerlijke lunch in de zon! Want het wat heerlijk weer.

Dit is een broodje 'de paris' van bij de Délifrance. Wat een heerlijk broodje is dit, zeker eens bestellen! en vergeet dan niet om extra zongedroogde tomaatjes te vragen!

Dit is een broodje ‘de paris’ van bij de Délifrance. Wat een heerlijk broodje is dit, zeker eens bestellen! En vergeet dan niet om extra zongedroogde tomaatjes te vragen!

De echte grote merken liggen in de winkelstraat de Meir. Ben je op zoek naar iets specialere kleding, dan moet je in de zijstraatjes van de Meir zijn. Nadat we de eerste aankopen hadden gedaan besloten we om even van het zonnetje te genieten!

Even pauze en een planning maken voor de rest van de dag.

Even een kleine pauze en een planning maken voor de rest van de dag.

Winkelstraat "de meir. "

Winkelstraat “de Meir. “

Wat hou ik toch van winkelen. Lekker op je gemak winkeltjes afstruinen naar het perfecte kledingstuk.

Wat hou ik toch van winkelen. Lekker op je gemak winkeltjes afstruinen naar het perfecte kledingstuk.

Soms is het interieur van een winkel zo leuk, dat ook al is de kleding niet helemaal mijn stijl, ik er toch een kijkje ga nemen.

Soms is het interieur van een winkel zo leuk, dat ook al is de kleding niet helemaal mijn stijl, ik er toch een kijkje ga nemen.

Paskamers! en daar hebben we er genoeg van gezien ;  )

Paskamers.. daar hebben we er genoeg van gezien ; )

Rond een uur of 16.00 hadden we het eventjes gehad en besloten we om de benen rust te geven. In het midden van “de Meir” staat een fontein, waar je lekker kunt uitrusten.

Girl Talk: even onze laatste aankopen doorspreken.

Girl Talk: even onze laatste aankopen doorspreken.

Chillen in de zon, wat een fijne dag was het!

Chillen in de zon, wat een fijne dag was het!

MIJN AANKOPEN

Het enige wat ik echt wilde hebben waren zwarte sleehakken en die vond ik meteen bij de eerste winkel die we binnenliepen. Voor de rest heb ik een paar leuke zomeritems gekocht. En nóg een paar schoenen, want ik ben echt gek op schoenen. Ik kan er niet genoeg van hebben! Winkelen is eigenlijk het leukste als je niet echt naar iets op zoek bent, dan vind je de leukste dingen.

Perfecte kleurcombinatie. Leuk met een zwarte kokerrok of sportief met een spijkerbroek.

Perfecte kleurcombinatie. Leuk met een zwarte kokerrok of sportief met een spijkerbroek. Beide items zijn van Zara.

Lekker zomers. Het fijne aan een leuke jumpsuit is dat je voor de rest niet meer veel nodig hebt. Schoentjes eronder en klaar.  Beide items zijn van Zara.

Lekker zomers. Het fijne aan een leuke jumpsuit is dat je voor de rest niet meer veel nodig hebt. Schoentjes eronder en klaar. Beide items zijn van Zara.

Daar zijn ze dan, de zwarte sleehakken. Ik kocht ze bij Steve Madden en ze zitten heerlijk. Truitje kocht ik bij Zara, het ziet er zo misschien een beetje raar uit. Maar ik vind dit super leuk met een zwarte hoge kokerrok, dat je net een stukje huid ziet. Leuk voor een festival of op vakantie. De zonnebril is van bij Sascha. Even wennen de ronde glazen, maar het is weer eens wat anders.

Daar zijn ze dan, de zwarte sleehakken. Ik kocht ze bij Steve Madden en ze zitten heerlijk. Truitje kocht ik bij Zara, het ziet er zo misschien een beetje raar uit. Maar ik vind dit super leuk met een zwarte hoge kokerrok, dat je nog net een stukje huid ziet. Leuk voor een festival of op vakantie. De zonnebril is van bij Sacha. Even wennen de ronde glazen, maar het is weer eens wat anders.

Eigenlijk was het niet mijn bedoeling om te winkelen bij de “bekende” merken, maar omdat ik de items zo leuk vond, kon ik ze niet laten liggen ; )

Antwerpen is zeker een aanrader om een dagje te gaan shoppen en ik ga snel nog eens terug.

Heb jij nog leuke tips voor mijn volgende trip naar Antwerpen?

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter