Interieurstijl ideeën

1

Er zijn veel verschillende soorten interieurstijlen. Toen we pas in ons appartement gingen wonen was ik helemaal weg van de moderne stijl. De kleuren die je terug vond in ons appartement waren vooral zwart, wit en grijs. Ook hadden we veel hoogglans meubelen. In tegenstelling tot mij, houd Luc meer van de landelijke stijl. Hij liet me zien dat je met hout en wat kleur meer warmte toevoegt aan je interieur. En ik moet eerlijk zeggen dat die landelijke stijl me steeds meer begint te bevallen. Onze inrichting is wel nog altijd een combinatie van. Nu hoor ik je denken hoe kun je een strakke moderne stijl nu combineren met een landelijke stijl? Dat zal ik je laten zien, kijk je mee?

De landelijke stijl

Deze combinatie van accessoires zou ik een paar jaar geleden echt niet mooi hebben gevonden. Maar nu past het perfect in ons interieur. Klok: Lifestyle €29,95 Groene vaas en theelichthouders: Groen Rijk, krans heb ik cadeau gekregen.

Deze combinatie van accessoires zou ik een paar jaar geleden echt niet mooi hebben gevonden. Maar nu past het perfect in ons interieur. Klok: Lifestyle €29,95, groene vaas en theelichthouders: Groen Rijk, krans heb ik cadeau gekregen.

Deze trap en kist heb ik gekocht op de markt in Tongeren. Ik ben er nog steeds blij mee. Doordat deze interieur accessoires "uniek " zijn, geven ze je interieur wat eigens. Want je thuis is toch uiteindelijk een spiegel van je persoonlijkheid.

Deze trap en kist heb ik gekocht op de vintage en antiek markt Tongeren. Ik ben er nog steeds blij mee. Doordat deze interieur accessoires “uniek ” zijn, geven ze je interieur wat eigens. Deken is van Sensa (België)

Op dit moment zijn groen en bruin de kleuren van onze accessoires. We wilden het kussen en de deken al een tijdje hebben en toen ze in de uitverkoop waren hoefde we ons geen moment te bedenken. Beide zijn van Lifestyle. De boomstam komt rechtstreeks uit het bos. Om ongedierte te bestrijden heb ik hem een paar keer behandeld met terpentine. (helpt echt!)

Op dit moment zijn groen en bruin de kleuren van onze accessoires. We wilden het kussen en de deken al een tijdje hebben en toen ze in de uitverkoop waren hoefde we ons geen moment te bedenken. Beide zijn van Lifestyle. De boomstam komt rechtstreeks uit het bos. Om ongedierte te bestrijden heb ik hem een paar keer behandeld met terpentine. (helpt echt!)

Dit is echt Luc zijn ding. Hij vind het leuk om spullen van "vroeg" toe te voegen aan het interieur. Ik ben geen fan van donker hout, dat is me toch nog iets te landelijk. Maar zo gecombineerd als "setje" is het goed te doen.

Deze accessoires zijn echt Luc zijn ding. Hij vind het leuk om spullen van “vroeger” toe te voegen aan het interieur. Ik ben nog geen fan van donker hout, dat is me toch nog iets te landelijk. Maar zo gecombineerd als “setje” is het goed te doen. Vergrootglas en boekhouders: antiek markt Tongeren, kaarsstandaard: Lifestyle, glazen vaas: groen rijk.

Moderne stijl

Een paar jaar geleden zou het lijstje echt niet gepast hebben in mijn interieur. Maar gecombineerd met het glas, vind ik het nu wel leuk. Theelichthouders: Joy Flowers. Fotolijstje: Intratuin. Glazen vaasjes: Groen rijk.

Een paar jaar geleden zou het lijstje echt niet gepast hebben in mijn interieur. Maar gecombineerd met de glazen vaasjes vind ik het nu wel leuk. Theelichthouders: Joy Flowers, fotolijstje: Intratuin, glazen vaasjes: Groen rijk.

De schaal was het eerste cadeautje wat ik kreeg van mam toen we hier gingen wonen. Alle accessoires waren toen grijs van glas en hadden geen kleur. Dat is nu wel echt een verschil met nu. Glazen flessen: Ikea, theelichthouders: Joy Flowers, schaal: cadeautje.

De schaal was het eerste cadeautje wat ik kreeg van mam toen we hier gingen wonen. Alle accessoires waren toen grijs van glas en hadden geen kleur. Dat is nu wel echt een verschil met nu. Glazen flessen: Ikea, theelichthouders: Joy Flowers, schaal: cadeautje.

Je kunt zien aan de hoeveelheid foto’s dat de landelijke stijl langzaamaan de overhand krijgt in ons interieur. Toch zal ik ook de moderne/strakke stijl altijd mooi blijven vinden. Maar ik vind het moeilijk om bij deze stijl warmte en gezelligheid te creëren. Uiteindelijk maakt het niet uit welke stijl je mooi vind, het gaat erom dat het jou thuis is. En het eerste wat ik altijd denk als ik thuis kom is “home sweet home” en dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste.

Als laatste een foto van ons "kantoor".  Het is echt een combinatie van mijn stijl en die van Luc. Gelukkig kan dit heel goed samen ; - )

Als laatste een foto van ons “kantoor”. Het is echt een combinatie van mijn stijl en die van Luc. Gelukkig kan dit heel goed samen ; – )

Liefs,

Share.

1 reactie

  1. Leuk om zo een beetje bij jullie binnen te kunnen kijken!
    Ik moet zegen dat ik het erg smaakvol vind. En ook erg leuk dat jullie beide je
    smaak er in kwijt kunnen. Ga zo door! Liefs Maria

Laat een reactie achter