Mijn healthy tussendoortje

0

Healthy snacken? Een paar jaar geleden wist ik niet dat het bestond. Maar ook ik ben “besmet” door de healthy food trend. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten en ben me bewuster van wat ik in mijn mond stop. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg healthy snacks. Mijn favoriet is de rijstwafel met avocado en kipfilet. Ik heb er wel een paar ingredienten aan toegevoegd, zodat ie nog lekkerder is.

Wat heb je nodig voor 3 stuks?

 • 3 rijstwafels
 • 1 rijpe avocado
 • 3 plakjes kipfilet
 • 1 bakje hummus
 • 3 snoeptomaatjes
 • peper en zout

De bereidingswijze

 • 1. schil de avocado en snijd in plakjes
 • 2. leg een plakje op de rijstwafel, prak de avocado tot het een geheel is en smeer uit over de rijstwafel
 • IMG_0358-002
 • 3. de kipfilet leg je op de avocado
 • 4. smeer een beetje hummus uit over de kipfilet
 • 5. snijd een snoeptomaatje in 3 plakjes
 • 6. leg de plakjes op de humus en strooi er wat peper en zout overheen
Je kunt er eentje eten als tussendoortje, maar ik eet er ook wel eens 3 of 4 als lunch.

Je kunt er eentje eten als tussendoortje, maar ik eet er ook wel eens 3 of 4 als lunch.

Zo zie je maar weer dat snacken helemaal niet ongezond hoeft te zijn ; -)

Smakelijk eten!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter