Review: Aknorm producten (vette huid) van Plante System

2

Ongeveer 3 maanden geleden ben ik gestart met het gebruiken van Aknorm producten van Plante System. Voordat ik begon met het gebruiken van deze producten had ik last van een onzuivere huid. En zoals ik al eens eerder uitlegde is dit niet iets waar je je prettig bij voelt. Nadat ik al zo een beetje alles (lees: acne behandelingen, gezond eten, veel sporten en veel water drinken) had geprobeerd was dit mijn laatste “redmiddel”. Ik schrijf deze review met een reden pas nu, omdat het beste resultaat bereikt word met een kuur van 3 maanden. Ik kan volmondig JA antwoorden op de vraag: “verhelpen de producten van AKNORM problemen bij een onzuivere huid?”.

Wat is Plante System?

Plante System is de nieuwste huidverzorgingstrend op basis van zuiver plantaardige ingrediënten die in samenwerking met dermatologen zijn ontwikkeld. Alle producten zijn dermatologisch getest, vrij van proteïnen, hyperallergeen, niet comedogeen, dierproefvrij (erg belangrijk) bevatten uitsluitend plantaardige geurstoffen en worden perfect getolereerd.

De volgende producten van AKNORM heb ik gebruikt:

1. AKNORM Reiningslotion
2. AKNORM Herstellend concentraat (dagcrème)
3. AKNORM Kalmerend hydraterende emulsie (nachtcrème)
4. AKNORM Zuiverend masker

1. AKNORM Reinigingslotion

De AKNORM reinigingslotion is speciaal ontwikkeld voor de vette huid. De lotion reinigt, zuivert en respecteert de gevoeligheid van de huid. De lotion bevat matterende bestanddelen (zink) en het Serenoa- extract normaliseert de talgproductie.

Gebruik: 's ochtends en 's avonds met behulp van een wattenschijfje het gezicht reinigen. Afspoelen is niet nodig.

Gebruik: ‘s ochtends en ‘s avonds met behulp van een wattenschijfje het gezicht reinigen. Afspoelen is niet nodig. Prijs: €20,75

2. AKNORM Herstellend concentraat (dagcrème)

Het AKNORM herstellend concentraat is speciaal ontwikkeld voor de vette huid die onvolmaaktheden vertoont. Door het samenbrengen van de natuurlijke bestanddelen Serenoa-extract en Manuka-extract, worden de poriën ontstopt. Het huidoppervlak is gladder en de poriën zijn nauwer. De talgproductie is weer gereguleerd. De huid is schoon en gaaf.

Gebruik: breng de dagcrème elke ochtend aan op een met lotion gereinigd gezicht. Prijs: €15,50

Gebruik: breng AKNORM herstellend concentraat elke ochtend aan op een met lotion gereinigd gezicht. Prijs: €15,50

3. AKNORM Kalmerend hydraterende emulsie (nachtcrème)

De AKNORM kalmerende emulsie is rijk aan Aloe en speciaal bestemd voor de huid die geïrriteerd is door of aanvullende hydratatie nodig heeft. De crème word snel opgenomen door zijn luchtige textuur. Dankzij de Serenoa-concentratie, zorgt het voor een matterend effect op het gelaat.

Gebruik: Breng de nachtcrème elke avond aan op een met lotion gereinigd gezicht. Prijs: €15,50

Gebruik: Breng de nachtcrème elke avond aan op een met lotion gereinigd gezicht. Prijs: €15,50

4. AKNORM Zuiverend masker

Het AKNORM masker is speciaal ontwikkeld om de meest hardnekkige puistjes uit te drogen, het opnieuw verschijnen ervan te voorkomen en het herstel van de huid te versnellen. Puistjes verdwijnen en het aantal zwarte puntjes vermindert. De aanwezig groene klei stimuleert de doorbloeding en werkt reinigend en ontgiftend.

Gebruik: Breng het masker eenmaal per week aan op een met lotion gereinigd gezicht en lat het 20 minuten intrekken. Afspoelen met lauw water. Prijs: €15,50

Gebruik: Breng het masker eenmaal per week aan op een met lotion gereinigd gezicht en lat het 20 minuten intrekken. Afspoelen met lauw water. Prijs: €15,50

Tip: omdat de producten van Plante System best prijzig zijn. Raad ik je aan om de producten eerst 3 weken uit te proberen. Er zijn zowel van alle 4 de bovenstaande producten testers verkrijgbaar.

Mijn huid vóór:

Op deze foto is mijn onzuivere huid goed te zien. Deze foto is gemaakt in maart 2014.

Op deze foto is mijn onzuivere huid goed te zien.

Mijn huid na:

Mijn huid is weer helemaal schoon en fris!

Mijn huid is weer helemaal schoon en fris!

Het is niet zo dat ik nu nooit meer een pukkeltje heb, maar de conditie van mijn huid is veel beter dan 3 maanden geleden. Dus heb je last van een onzuivere huid en ben je opzoek naar je laatste “redmiddel”? Dan zou ik de AKNORM producten van Plante System zeker proberen.

Alle producten van Plante System Aknorm zijn te koop bij DA drogisterij Monique in Margraten.

Liefs,

Share.

2 reacties

 1. Hai celina,
  Super fijn om te horen dat het zo goed gaat met jouw huid.
  Onze producten doen echt wAt ze beloven he!
  Nog een tip, eet niet te veel chocolade dan blijven de pukkels echt weg!
  Veel succes nog en plezier met onze producten.
  Als je nog vragen hebt kun je me altijd mailen hoor.
  Astridsibma@icloud. Com
  Groetjes Astrid huidspecialiste plante-system

Laat een reactie achter