Binnenkijken bij Madeloes “Scandinavische stijl”

1

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen. Celina heeft mij gevraagd om een stukje te schrijven voor haar blog. Dit vind ik een hele eer en doe dit met alle plezier. Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Madeloes, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend Sander in hartje Gulpen. Naast mijn werk bij AZL houd ik mij graag bezig met styling en interieur. Daar ben ik dan ook vrijwel dag en nacht mee bezig. Inspiratie krijg ik door het lezen van interieur- en woonbladen, maar ook als ik door de feed van Instagram scroll of door een winkel loop.

Inrichting

Het appartement waar we in wonen is niet heel groot. Je komt binnen in de gang en loopt zo door naar de woonkamer die meteen aansluit aan de keuken. Via de trap kom je op de overloop terecht.
Hier vind je aan de linkerkant het dakterras en aan de rechterkant de slaapkamer. Het is vooral een gezellig en knus appartement.

Heerlijk genieten op het dakterras.

Heerlijk genieten op het dakterras

Styling

Mijn stijl omschrijf ik als Scandinavisch. Deze stijl loopt als een rode draad door het interieur. Eenvoudig, terughoudend en down to earth. Keep it simple. Wellicht denk je: wat saai! Maar het tegendeel is waar. Je kunt het heel divers combineren met verschillende kleuren, materialen, patronen en lijnen. Zo gebruik ik veel pasteltinten in mijn styling.

Eén wand in de woonkamer is geschilderd in een nude tint. Deze tint heb ik verder doorgevoerd in de styling. De tint komt weer terug in de kussens op de bank en andere woondecoraties. Omdat het een vrij tijdloze stijl is kun je het eenvoudig verbinden met andere stijlen.

De nude kleur komt terug in de accessoires.

De nude kleur komt terug in de accessoires

De Brocante stijl heeft ook zijn charme. Deze stijl kun je moeiteloos combineren met de Scandinavische stijl. Zo heb ik hier en daar een paar Brocante objecten ertussen staan. Dit zorgt voor een leuke twist. Daarnaast is koper een mooie kleurencombinatie met wit en pasteltinten.

Brocante accessoires.

Brocante accessoires

Je kunt koper goed combineren met pasteltinten.

Je kunt koper goed combineren met pasteltinten.

DIY

Mijn energie haal ik uit creatief bezig zijn. Zo staan er verschillende DIY-projecten in huis. Bijvoorbeeld: het nachtlampje naast het bed, de cirkel op de muur in de gang, de opbergdozen en de woonketting aan het showrek.

Het nachtlampje

Het nachtlampje

De opbergdozen en de tekening maakte ik zelf.

De opbergdoos en de tekening maakte ik zelf

IMG_0485-001

Durf!

Ieder hoekje in de woonkamer is ingericht. Door pastelkleuren en dezelfde materialen te gebruiken wordt het niet te druk en blijft alles één geheel. Het is vooral een kwestie van durven.

Hoekjes!

Het creëren van hoekjes

Probeer het maar eens!

Liefs Madeloes

Wil je meer interieur- of DIY tips, neem dan een kijkje op mijn instagramaccount!

Share.

1 reactie

Laat een reactie achter