Happy hippies fotoweekje 36

0

Pfoee.. het was me een weekje. Het was er zo eentje waarin ik goed moest plannen om alles geregeld te krijgen. Gelukkig was er ook genoeg tijd voor leuke dingen: zo ging ik voor de eerste keer naar het preuvenmint in Maastricht, genoot ik van de laatste zomerdag op funbeach in Panheel en ging ik naar de opening van schoonheidssalon Carol. Kijk je mee hoe ik mijn afgelopen week beleefde?

Vrijdag 28 augustus: carbio en preuvenemint

Sinds kort mag ik me eigenaar noemen van een cabrio. Iedereen heeft wel “iets” wat je altijd al hebt willen hebben, voor mij was dit een cabrio. Toen mijn eerste autootje (mijn trouwe Mitsubitshi) toe was aan vervanging, twijfelde ik dan ook geen moment en kocht ik mijn eerste cabrio. Helaas zijn de dagen dat je in Nederland met open dak kunt rijden schaars, dus daarom geniet ik dubbel op het moment dat ik de kap ervan af gooi. Vorige week vrijdag was het zo een dag, kapje eraf, muziekje aan: let the weekend begin!

Het preuvenemint is voor veel mensen uit mijn buurt toch wel “het” feestje van Maastricht in de zomer. Op de een of andere manier was ik er nog nooit geweest. Wel vroeger met mijn ouders, maar nog niet zelf om echt te “preuve”. Ik heb altijd gedacht dat het preuvenemint een formele aangelegenheid was en ik ben niet zo een formeel mens. Ik voel met het prettigst als ik helemaal mezelf kan zijn en ik haat het als ik me anders moet voor doen om “in een bepaald plaatje te passen”. Ik heb me dan ook even moeten bedenken toen Carlijn me meevroeg. Uiteindelijk ben ik blij dat ik mee geweest ben want het was een hele leuke avond en ik voelde me op mijn gemak. Dit jaar ben ik maar een paar uurtjes geweest, maar ik weet zeker dat ik volgend jaar de hele avond ga. Er hing een hele leuke sfeer en bij sommige standjes had je het idee dat je in Ibiza was. En dat is toch wel helemaal mijn ding!

Met "ut bölke" . Omdat ik hier iedereen mee zag rondlopen wilde ik deze ook proberen, het was een Grand Marnier cocktail en erg sterk!

Met “ut bölke” . Ik zag hier iedereen mee lopen en wilde het graag zelf proberen. Het was een Grand Marnier cocktail en erg sterk!

Zaterdag 29 augustus: Last BBQ of the year!

Ik had zaterdag een beetje naweeën van de vrijdagavond. Ondanks dat ik maar 3 drankjes had gedronken en om 00.00 uur in bed lag, had ik hetzelfde gevoel dat ik heb als ik tot 06.00 uur opstap bent geweest. De combinatie van een week werken, vroeg beginnen en het “preuven” van 3 drankjes was me iets verkeerd gevallen. Gelukkig had ik die dag niks op de planning staan en nadat ik rustig was opgestart heb ik ‘s middags in een paar uurtjes het hele appartement gepoetst. Check!
‘s Avonds kwamen mijn ouders barbequen. Dat stond al de hele zomer op de planning, maar we vonden nooit een geschikte dag. Het was een hele gezellige avond en we zaten tot 22.00 uur buiten op ons mini terras. Door al die gezelligheid ben ik helemaal vergeten foto’s te maken.

Zondag 30 augustus: Funbeach Panheel

Ik had de hele week al zin in de zondag. Het werd namelijk 30 graden en ik had samen met mijn vriend vrij. We spraken af om de hele dag naar funbeach in Panheel te gaan, ik had er wel al eens van gehoord maar was er nog nooit geweest. Funbeach Panheel is het eerste strand in Limburg met de blauwe vlag. Het viel me meteen op hoe schoon en netjes alles was. Er zijn verschillende activiteiten te doen voor jong en oud en je krijgt er makkelijk een dag om. Het was een heerlijke laatste zomerdag!

Funbeach Panheel

Funbeach Panheel

Het was een heerlijke dag, als ik nu naar buiten kijk kan ik me bijna niet voorstellen dat dit precies een week geleden is!

Het was een heerlijke dag, als ik nu naar buiten kijk kan ik me bijna niet voorstellen dat dit precies een week geleden is!

's middags lunchte we bij Wakers lounge.

‘s middags lunchen bij Wakers lounge.

Maandag 31 augustus: I hate mondays

Aan alle leuke dingen komt ook een einde en na zondag komt toch iedere week weer die vervelende maandag. De maandag is nooit mijn favoriete dag van de week geweest, ik kom dan gewoon letterlijk niet vooruit. Ik sta altijd vol energie op en de dag vliegt zo voorbij, maar nog net voordat ik thuis kom van mijn werk is mijn energie op. Ik had een hele planning in mijn hoofd voor de maandagavond. Boodschappen doen, sporten en bloggen. Helaas stopte mijn planning na het boodschappen doen en heb ik de rest van de avond op de bank doorgebracht. Om mijn mood een boost te geven kocht ik witte oreos. Ik hou eigenlijk helemaal niet van snoepen, maar witte oreo koekjes zijn mijn “guilty pleasure” hier mag je me s’ nachts voor wakker worden.

Heaven :  -)

Hemels : -)

Dinsdag 1 september: Girl talk

Bye bye august, hello september! Na een nachtje slaap was ik mijn bad mood van maandagavond alweer snel verdwenen. Dinsdag was ik weer fris en fruitig. Na het werk sprak ik af met Madeloes. Onder het genot van een kopje thee kletsten we bij over van alles. Na het gebruikelijke “hoe gaat het met jou? “gesprek hadden we het ook over onze toekomst. Het lijkt me geweldig om je eerste eigen huis te kopen, ook zou ik het prachtig vinden om ooit een kleine “look a like” van mezelf in mijn armen te hebben. Maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik er nog niet helemaal klaar voor ben. Het leven wat ik nu heb, zonder hypotheek verplichtingen en borstvoeding, past op dit moment toch beter bij me : ) Madeloes stuurde me toen ik thuis was een mooie tekst door via de app, wat eigenlijk perfect bij me past: You don’t always need a plan. Sometimes you just need to breathe, trust, let go, and see what happens. (amen)

Ik ben niet goed in met een hand foto's maken. Excuses voor de wazigheid ; - )

Ik ben niet zo goed in het met een hand foto’s maken. Excuses voor de wazigheid ; – )

Woensdag 2 en donderdag 3 september: Nederlands elftal

Woensdag was het een hele normale dag. Werken, koken sporten en slapen. Donderdag moest het Nederlands elftal weer eens voetballen. Om kwart voor 9 zat ik samen met Luc klaar om naar de wedstrijd te kijken en we hadden er zin in. Omdat we allebei fan zijn van voetballen wilden we volgend jaar een road trip maken naar Frankrijk. Onze bedoeling was dan om op de motor het Nederlands elftal achter na te reizen. Daar verheugden we ons toch al een jaar op. Maar zonder Nederlands elftal ook geen road trip. Je kunt je voorstellen dat ik na de wedstrijd echt geen goede zin had. Wat een drama was het! Noem het de pech van de Nederlanders of het geluk van de IJslanders. Het was gewoon niet om aan te zien. Al onze hoop was gevestigd op zondag.

Een roadtrip op de motor door Frankrijk, het had zo mooi kunnen zijn :  -(

Een roadtrip op de motor door Frankrijk, het had zo mooi kunnen zijn : -(

Vrijdag 4 september: opening schoonheidssalon Carol

Vrijdag was ik bij de opening van schoonheidssalon Carol. Ze is na jaren van voorbereiding haar eigen salon begonnen, het resultaat mag er zijn. Wil je graag wat meer informatie of een afspraak maken? Neem dan een kijkje op haar website.

Zaterdag 5 september: motor opstapdag Osseforth Opleidingen

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de motor opstapdag van Osseforth Opleidingen. Ondanks dat het mijn 6de werkdag was van die week en het alweer een tijdje geleden was dat ik op zaterdag heb moeten werken vond ik het eigenlijk wel leuk. Werken tijdens een opstapdag is toch anders dan normaal, mensen komen echt voor hun plezier en dat geeft een bepaalde positieve energie. Tijdens een opstapdag krijg je de kans om voor €15,- een uurtje motor te rijden. Schrijf je je die dag in voor een motoropleiding krijg je €150,- korting op je pakket.

Kon je er afgelopen zaterdag niet bij zijn en heb je toch interesse? Geen paniek, in maart 2016 staat de volgende gepland. Houd hiervoor de website van Osseforth Opleidingen in de gaten!

Opstapdag Osseforth Opleidingen

Opstapdag Osseforth Opleidingen

Zondag 6 september: geen hoop meer voor het Nederlands elftal

Ik had me voorgenomen om nooit meer op zondag het huishouden te doen. Maar goed, de kaboutertjes doen het niet, dus moest ik gister even een uitzondering maken. Ik sliep wel een uurtje langer en ik genoot van een uitgebreid ontbijt. Nadat alles weer fris en fruitig was plofte ik rond 17.00 uur met een bord frietjes op schoot op de bank. Want natuurlijk keken we naar het Nederlands elftal. Ik was serieus een beetje nerveus, want verliezen betekende uitschakeling en geen road trip. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Er is natuurlijk nog een héél klein beetje hoop, (als Turkije verliest en Nederland 2 wedstrijden wint) maar ik ga er niet van uit.

Maar eerst even aan het idee wennen dat de road trip niet doorgaat en dan maar opzoek naar een andere vakantie bestemming.

Zo is het maar net!

Zo is het maar net!

Met deze uitspraak sluit ik lichtelijk teleurgesteld mijn week af!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter