Happy hippies fotoweekje 40

0

De laatste week van september zit er weer op. Dat betekend dat het weer tijd is voor een happy hippie fotoweekje. De afgelopen week had ik “everything under control”. Ik had mijn werk, huishouden, blogs en to do list vòòr het weekend af. Hierdoor had ik 2 relaxte weekenden. Kijk je weer mee hoe mijn afgelopen week eruit zag?

Moeders en schoonmoeders

Vorige week vrijdag ging ik op bezoek bij mijn schoonmoeder. Ik werd verwend met home made courgettesoep en wraps. We kletsen bij onder het genot van een wijntje. Ik ging met een goed gevuld buikje het weekend in.

Op bezoek bij schoonmoeders, ik ging met een goed gevuld buikje het weekend in!

Op bezoek bij schoonmoeders, ik ging met een goed gevuld buikje het weekend in!

Zaterdag had ik qualtity time met mijn moeder. We gingen even winkelen bij de Makado in Beek en lunchten bij restaurant “aan de meule”. We hadden beide niks nodig en liepen op het gemak de winkels na. Op de een of andere manier blijven me altijd van die frutsels aan de vingers plakken. Zonder op de tijd te letten liepen we er een aantal uren rond. Gek genoeg vond ik het heel ontspannend. Shoppen zonder doel, iets waar ik me normaal nooit de tijd voor neem. Misschien toch maar eens wat vaker doen!

Lunchen bij restaurant Aan de Meule in Beek.

Lunchen bij restaurant Aan de Meule in Beek.

Deze frutsels bleven me aan mijn handen plakken. Gewoon kleine hebben dingetjes (het plantje had ik al)

Deze frutsels bleven me aan mijn handen plakken. Gewoon kleine hebben dingetjes (het plantje had ik al)

Zaterdagavond gingen we bij mijn ouders eten en poetste ik mijn auto. (stond al weken op de to do list). Daarna ging ik samen met Luc naar de film Mission Impossible. Blijven goede films!

Car wash @ huize Doorakkers.

Car wash @ huize Doorakkers.

Chille met Loyd! I love it :  )

Chille met Loyd! I love it : )

The normal life

Doordeweeks gebeurde er weinig spannende dingen. Op maandag en dinsdag ging ik sporten en op woensdag werkte ik aan mijn blog. Ik schreef het artikel “back to the sixties” ook genoot ik van een uurtje me time! Verder voelde ik me vooral in de avonden uren een beetje zwakjes en met onze vakantie in het vooruitzicht heb ik gebruik gemaakt van onze huisapotheek. Die voornamelijk bestaat uit: fruit, vitaminen pillen, thee met honing en oscillococcinum.

Dit staat er op de muur bij de sportschool. Steeds als ik me in het zweet aan het werken ben, kijk ik hier even naar.

Dit staat er op de muur bij de sportschool. Steeds als ik me in het zweet aan het werken ben, kijk ik hier even naar.

Mijn werkplek. Ondanks dat er soms best wat tijd gaat zitten in het schrijven van een post, zie ik het ook als ontspanning. Met mijn koptelefoon op en een theetje on the side waan ik me heel eventjes in mijn eigen wereld.

Mijn werkplek. Ondanks dat er soms best wat tijd gaat zitten in het schrijven van een post, zie ik het ook als ontspanning. Met mijn koptelefoon op en een theetje on the side waan ik me heel eventjes in mijn eigen wereld.

Me time! Tijdschrift, masker, bad en thee.

Me time! Tijdschrift, masker, bad en thee.

Onze thuisapotheek.

Onze thuisapotheek.

Donderdag had ik last van een poetsaanval. Ik streek alle was weg, stofzuigde ons appartement en poetste de badkamer. Opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen!

Deze mandjes kocht ik afgelopen zaterdag. Hier kan ik nu echt gelukkig van worden! ;  -)

Deze mandjes kocht ik afgelopen zaterdag. Hier kan ik nu echt gelukkig van worden! ; -)

Oh ja... en Luc maakte deze heerlijke home made pizza's.

Oh ja… en Luc maakte deze heerlijke home made pizza’s.

Weekend!!!!

Ik had Carlijn al een tijdje niet meer gezien en sprak vrijdag met haar af. We hadden allebei zin in een chillavond inclusief joggingoutfit. We kletsen bij met op de achtergrond the voice of holland. Heerlijk begin van het weekend!

Bij een chill avond horen natuurlijk toastjes en wijn.

Bij een chill avond horen natuurlijk toastjes en wijn.

Zaterdag ging ik bij mijn nichtje Ashley langs. Ze had verse broodjes en smoothies gemaakt. Ook zorgde ze ervoor dat ik met een mooi kleurtje op mijn nagels op vakantie kan gaan. Ik nam een kleinigheidje mee voor de kleine uk : )

Gezellige zaterdagmiddag!

Gezellige zaterdagmiddag!

Het cadeautje "mijn eerste spaarpotje" kocht ik bij een collega Maikel. Hij opent aanstaande woensdag zijn eigen winkel: FEEST

Het cadeautje “mijn eerste spaarpotje” kocht ik bij een collega Maikel. Hij opent aanstaande woensdag zijn eigen winkel: FEEST

Zondag was het wereld dierendag! Natuurlijk gingen we even bij Loyd op bezoek en ik nam voor hem een cake mee.

Loyd heeft genoten van zijn feestje!

Loyd heeft genoten van zijn feestje!

en met deze feestelijke foto sluit ik mijn week af! Nog een weekje werken en dan gaan we op vakantie naar Torremolinos. Yeah! : )

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter