Get the all-Denim look

0

Ik ben gek op denim! Van spijkerblouse tot tuinbroek, van tuniek tot jumpsuit. Voor mij kan er geen spijker genoeg in mijn kledingkast hangen. Wat ik zo leuk vind aan denim is dat het tijdloos is. Ieder modeseizoen heeft wel een denim fashion item. Denk aan de wijde pijpen, de skinny jeans, de boyfriend jeans en niet te vergeten de tuinbroek.
 
Dit najaar is voor denim fans zoals mij helemaal top. Want je draagt je jeans gewoon met een spijkerblouse en creëert zo in een handomdraai de “all-denim look”. Voor een iets meer vrouwelijke uitstraling draag je er een pump onder en voor de casual look kies je voor een sneaker. Oh ja, alles kan en alles mag. Je kunt gerust een donkere jeans combineren met een lichte spijkerblouse! Ik ben fan van de all-denim look, jij ook?

The all-denim look

IMG_0958-001


Get the all-denim dark look!

 

Spijkerblouse
Verkrijgbaar bij o.a Zalando woman
Jeans
Verkrijgbaar bij o.a Zalando woman
Stan Smith Originals
Verkrijgbaar bij o.a Zalando shoesGet the all-denim light look!

 

Spijkerblouse
Verkrijgbaar bij o.a Mango
Jeans
Verkrijgbaar bij o.a Mango
Stan Smith Originals
Verkrijgbaar bij o.a Zalando shoes


Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter