Happy hippies fotoweekje 44 #spontaneactieszijnhetleukst

0

Afgelopen week was ik vrij druk, dus ik ben blij dat ik af en toe een fotoweekje schrijf. Zo kan ik even terugkijken wat ik ook alweer allemaal gedaan heb. De week is echt weer omgevlogen! Het hoogtepunt van de week vond plaats op woensdagavond, ik ging geheel onverwachts naar de bekerwedstrijd Feyenoord – Ajax. Hoe de rest van de week eruit zag lees je hieronder, kijk je mee?

Ladies night

Je kunt je weekend niet beter beginnen dan met een ladies night. Dit keer waren we bij Mandy en het was weer erg gezellig. Ik voel me echt gezegend met zo een fijne en lieve vriendinnen!

Love you girls!

Love you girls!

Homemade tapas

Het leek me leuk om eens zelf tapas te maken. Natuurlijk is dit altijd veel meer werk dan dat je van te voren denkt. Het hele weekend stond ongeveer in het teken van de homemade tapas. Ik mocht het geheime recept van mijn moeder lenen en maakte zaterdagavond haar beroemde gehaktballetjes. Zondag ging ik samen met Luc verse ingrediënten halen en bereiden we samen de tapas voor. Om 18.00 kwamen Jim en Carlijn eten. Het was een perfecte afsluiting van het weekend!

Een goede voorbereiding is het halve werk. #zondagmiddag

Een goede voorbereiding is het halve werk. #zondagmiddag

Game night! We speelden het spelletje Sonic.

Game night! We speelden een race spelletje van Sonic.

Bloggen

Op maandag en dinsdag waande ik me weer even in mijn eigen wereld. Overdag werkte ik en ‘s avonds kroop ik achter de computer om blogposts te schrijven. Soms heb ik van die weken dat ik heel veel inspiratie heb voor het schrijven van een blogpost en duurt het me te lang om dit met jullie te delen. Maandag schreef ik de blogpost over het boek van Anna Nooshin, zij is toch wel een grote inspiratiebron voor mij. Als je nog geen cadeautje weet voor op je verlanglijstje, is dit boek eventueel een tip.

Maandagavond: schreef ik de review van het boek On Top van Anna Nooshin

Maandagavond: schreef ik de review van het boek On Top van Anna Nooshin

Dinsdag typte ik de homemade tapas blogpost, een leuk idee voor een herfstachtige zondag. Zo haal je de zomer toch nog even in huis.

Dinsdagavond: blogpost homemade tapas

Dinsdagavond: blogpost homemade tapas

Het was een week van de guilty pleasures. Ik ben mijn motivatie om te sporten en gezond te eten volgens mij vergeten op  het strand van Torremolinos. Ik heb er moeite mee om mijn normale sport en eetritme weer op te pakken na mij vakantie. Daarom ga ik er deze week weer tegenaan!

Het was een week van de guilty pleasures. Ik ben mijn motivatie om te sporten en gezond te eten volgens mij vergeten op het strand van Torremolinos. Ik heb er moeite mee om mijn normale sport en eetritme weer op te pakken na mij vakantie. Daarom ga ik er deze week weer tegenaan!

Spontane acties zijn het leukst

Woensdag ging ik heel onverwacht naar de bekerwedstrijd Feyenoord – Ajax in de Kuip. Dinsdag kreeg ik een appje van Luc met de vraag: “Zullen we morgen naar Feyenoord – Ajax gaan”? Door de week ben ik normaal erg gesteld op mijn ritme en regelmaat en daar past zo een spontane actie eigenlijk niet echt bij. Maar ik dacht deze keer: “Laten we eens gek doen”. Je krijgt niet iedere week de kans om naar zo een topwedstrijd te gaan.
Dus racete we woensdag meteen na het werk naar Rotterdam. Ik ben super blij dat we dit gedaan hebben. Het niveau van het voetbal was niet echt goed, zelfs met vlagen slecht. Maar de tien minuten ná het maken van de Feyenoord goal ga ik denk ik niet snel meer vergeten. De Kuip ontplofte en ik kreeg er gewoon kippenvel van. Het was echt een gevalletje: “op het juiste moment op de juiste plek zijn”. Het was een beleving om daar aanwezig te zijn en ik kan “het bijwonen van de klassieker Feyenoord- Ajax” ook weer van mijn bucketlist afstrepen!

Wat een sfeer, wat een avond!

Wat een sfeer, wat een avond!

Na de wedstrijd, helemaal blij.

Na de wedstrijd, helemaal blij.

Nog snel een selfie voor het stadion en daarna racete we weer naar huis.

Nog snel een selfie voor het stadion en daarna racete we weer naar huis.

Theeleuten

Donderdag ging ik na mijn werk op bezoek bij Sharon. Ik had haar al heel lang niet meer gezien dus het was leuk te horen hoe het nu met haar gaat. De tijd vloog en om 23.00 besloot ik naar huis te rijden.

Theeleuten bij Sharon

Theeleuten bij Sharon

Vrijdag was ik toe aan een chill avond, en waar kun je nu beter chillen dan bij je ouders. Heel burgerlijk bracht ik de vrijdagavond door bij pap en mam op de bank met een theetje. #weekend

Zon, zon en nog eens zon

Wat een heerlijk weer was het dit weekend! Het leven is toch een stuk leuker als de zon schijnt. Mijn zaterdagmiddag bracht ik door bij Lodge 7. Ik genoot even van de “kleine dingen in het leven” : zon, een lekker broodje en goed gezelschap!

Zomerse middag eind oktober, mij hoor je niet klagen!

Zomerse middag eind oktober, mij hoor je niet klagen!

‘s Avonds gingen we naar de nieuwe film van James Bond, Spectre. Het was weer een echte “bond” film, zeker een aanrader.

Ready for Spectre

Ready for Spectre

Zondagmorgens zijn mijn favoriet

Zondagmorgen hebben Luc en ik altijd quality time. Ontbijten, kletsen en dan heel langzaam aan de dag beginnen. Luc moest voetballen en ik ging bij Carlijn op bezoek. We brainstormden over een nieuw item op mijn blog. Het heeft met fashion te maken en het gaat een wekelijks terugkerend item worden.

Zondagmorgens: i love it!

Sundaymornings: i love it!

Brainstormen met Carlijn. Ben je nieuwsgierig? Houd dan facebook en instagram in de gaten. Hier volgt snel meer over het nieuwe item.

Brainstormen met Carlijn. Ben je nieuwsgierig? Houd dan facebook en instagram in de gaten.

Mocht je benieuwd zijn naar meer “happy hippie foto’s” volg me dan via Instagram, mijn gebruikersnaam is “celinadoorakkers”.

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter