Weekend update #week50

0

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de afgelopen week zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had het gevoel of de moeheid wat ik het hele jaar had opgespaard in een keer over me heen viel. Tel daar het donkere, troosteloze weer bij op en hoppatakeej, de herfstdip is geboren. Het beste kun je het maar gewoon accepteren, dan gaat het ook wel weer vanzelf over… Goed, we kijken even terug naar het afgelopen weekend. Het was druk, maar het heeft me ondanks dat heel veel energie gegeven. Het was erg gezellig en stond al een beetje in het teken van kerst!

Thank god it’s friday!

Op vrijdag word ik vanzelf altijd een beetje vrolijk, het weekend is in zicht en ook stonden er een paar leuke dingen op het programma. Direct na het werk vertrok ik met Simone en Maud richting Aken, om daar al een beetje kerstsfeer te gaan proeven op de kerstmarkt.

quality time met Simone en Maud. Is het niet een prachtig plaatje met die lampjes op de achtergrond?

Quality time met Simone en Maud. Is het niet een prachtig plaatje met die lampjes op de achtergrond?

Ik ben er lang geleden eens met mijn vriendinnen geweest. Toen gingen we voornamelijk voor de kraampjes met frutsels, nu gingen we voor food en “eierpunch”. We stonden 1,5 uur in de file en het regende de hele avond, maar je moet natuurlijk ook wat over hebben voor die “Duitse gemutlichheid”. We aten Flammkuchen en gebratenen Blumenkohl en dronken een lekkere eierpunch.

Puk en muk : D

Puk en muk : D

Warme eierpunch, vreselijk lekker!

Warme eierpunch, vreselijk lekker!

Ook kon ik de aardbeien gedoopt in witte chocolade niet weerstaan, die waren trouwens hemels! Op aanraden van Simone en Maud nam ik nog zo een geglazuurde appel mee, want dat vonden ze: “echt iets voor mij”. Wat ik er van vond lees je zo meteen.

Het heeft toch wel iets, een kerstmarkt! Als je nog niet in de kerststemming bent, dan heb je het na het bezoeken hiervan helemaal te pakken! De aardbeien met witte chocolade waren trouwens echt heerlijk, daar mag je met best 's nachts voor wakker maken.

Het heeft toch wel iets, een kerstmarkt! Als je nog niet in de kerststemming bent, dan heb je het na het bezoeken hiervan helemaal te pakken! De aardbeien met witte chocolade waren trouwens echt heerlijk, daar mag je met best ‘s nachts voor wakker maken.

Toen onze jassen lichtelijk begonnen door te lekker, vonden we het tijd om te gaan. Lekker gegeten en gedronken, het was gezellig! Als ik volgende week nog een avond tijd heb, ga ik misschien nog eens terug met Luc. Om nog meer in de kerstsfeer te komen.

Nadat Simone me weer bij mijn auto in Elsloo had afgezet racete ik snel naar Gulpen. Bij Steef hadden mijn vriendinnen Ladies night en dat wilde ik natuurlijk niet missen! Ik ben er maar een uurtje geweest maar het was weer echt even fijn om bij te kletsen. Mijn vriendinnen zijn stuk voor stuk toppers en het voelt altijd zo lekker vertrouwd. Aanstaande zaterdag hebben we weer onze jaarlijkse surprise avond, waar ik me nu al op verheug!

Mijn toppers!

Mijn toppers!

Perfect Saturday

Bij een opgeruimd huis hoort een opgeruimd hoofd. Zaterdag was het poetsdag! Ik nam alles onderhanden, ieder kastje werd uitgemest. Ook deed ik alle spullen die we niet meer gebruiken weg. 80 uur later was alles weer spik en span en had ik een heel voldaan gevoel. Eigenlijk wilde het appartement ook een beetje in kerstsfeer brengen, maar ik had tijd gebrek. Want om 20.00 werden we opgehaald voor de jaarlijkse kerstborrel van mijn werk.

Mijn " zaterdag ontbijt. Omdat Luc op zaterdag altijd werkt en ik dus alleen ontbijt. Kijk ik meestal een vlog, even een moment van ontspanning.

Mijn ” zaterdag ontbijt”. Omdat Luc op zaterdag altijd werkt en ik dus alleen ontbijt. Kijk ik meestal een vlog, even een moment van ontspanning.

De kerstborrel van mijn werk vind ik ieder jaar weer gezellig. Dit jaar was er een fotobooth aanwezig, wat ik echt heel leuk vond. In het begin waren de foto’s nog een beetje stijf. Maar naar een paar drankjes werd het allemaal wat losser en gekker, dit had een positief effect op de foto’s.

Tijdens de photobooth sessie.....

Tijdens de photobooth sessie…..

.... na de photobooth sessie. Ik heb allang niet meer zo gelachen, ik had serieus pijn aan mijn wangen ervan!

…. na de photobooth sessie. Ik heb allang niet meer zo gelachen, ik had serieus pijn aan mijn wangen ervan!

Tijdens de kerstborrel leer je collega’s op een ander manier kennen en gaan niet alle gesprekken over werk. Ik had verwacht dat we toch rond half 12 in de taxi naar huis zouden zitten. Maar dit werd uiteindelijk 03.00 uur, ik denk dat dit genoeg zegt over wat voor een avond het was ; )

De ANWB en Osseforth girls!

De ANWB en Osseforth girls!

Lazy Sunday

Zondag moest ik een beetje bijkomen van de hele week. We sliepen een uurtje langer uit en daarna deed ik lekker rustig aan. Om me toch nog nuttig te maken die dag, poetste ik de auto, deed ik boodschappen en zorgde voor het eten. Luc moest ‘s avonds werken dus maakte ik mijn surprise af en bewerkte ik nog wat foto’s.

Een echte keukenprinses ben ik niet, maar als ik tijd heb vind ik het wel leuk om iets in elkaar te flatsen.

Een echte keukenprinses ben ik niet, maar als ik tijd heb vind ik het wel leuk om iets in elkaar te flatsen.

Dit fantastisch weekend sloot ik af met mijn nieuwe geglazuurde vriend. De appel die ik vrijdag kocht op de kerstmarkt. Ik was bang dat mijn tanden zouden breken als er in beet, maar dat viel nog wel mee. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem niet helemaal heb opgegeten. Dat was me toch wat teveel voor het goede. Het is eigenlijk een grote “gezonde” lolly!

Mijn grote geglazuurde vriend :)

Mijn grote geglazuurde vriend 🙂

Nou, dit was het weer voor deze week! Nog één weekend te gaan en dan is het alweer kerstmis. Deze week toch maar wat tijd maken om het appartement een beetje in kerstsfeer te brengen. Oh ja, wil je weten waar ik door de week allemaal uithang, volg me dan op instagram.

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter