Weekend update #week51

4

Het laatste drukke weekend van het jaar zit erop. Het jaar is weer omgevlogen, niet te bevatten dat we volgende week alweer 2016 aantikken. Het afgelopen weekend was er weer eentje om in te lijsten, zo stond de jaarlijkse surprise avond met mijn vriendinnen op het programma en maakte ik foto’s van mijn toen nog zwangere nicht. Zondagmiddag proosten we om mijn vader, die afgelopen woensdag jarig was.

Productive friday

Omdat zaterdag en zondag tot op de minuut volgepland stonden moest ik vrijdagavond het huishouden doen. Luc was niet thuis, dus kon ik mijn gang gaan. Ik poetste, stofzuigde, dweilde ons appartement en streek de was weg. Tussen deze werkzaamheden door bracht ik ons appartement in kerstsfeer, want dit wilde ik perse voor het weekend gedaan hebben. Om half 11 zat ik moe maar voldaan met een theetje op de bank en kon het weekend echt beginnen!

Opgeruimd staat netjes!

Opgeruimd staat netjes!

Ik bracht een beetje kerstsfeer in ons appartement. Geheel zelfbedachte creatie.

Ik bracht een beetje kerstsfeer in ons appartement. Geheel zelfbedachte creatie.

Busy Saturday

Zaterdag ging ik eerst op pad met mijn vader voor het kerstcadeau van Luc. Zijn bedrijf: Studio Luc, heeft sinds kort een nieuw kantoor en ik wilde hem wat leuke spullen kopen om zijn kantoor mee aan te kleden. Luc wilde graag een mooie plant dus bezocht ik zaterdag Groenrijk en Intratuin. Mijn vader is goed in het uitzoeken van mooie planten en ook voor accessoires ben je bij hem aan het juiste adres. Binnen een uur hadden we alle cadeaus bij elkaar gezocht.

Opstap met pap, altijd gezellig!

Opstap met pap, altijd gezellig!

Nadat ik pap thuis had afgezet reed ik meteen door naar mijn nicht Ashley, ze had me gevraagd om foto’s te maken van haar zwangere buik. Ik ben geen professionele fotograaf, maar ik heb mijn uiterste best gedaan. Het resultaat mag er best wezen, al zeg ik het zelf. We waren net op tijd met het maken van de foto’s, want vandaag is mijn nicht bevallen van een prachtige dochter: Noa Hofman. Ik ben super trots op haar en het duurt me te lang voordat ik het kleine meisje kan knuffelen.

Noa Hofman geboren op 21 december 2015.

We waren nog net op tijd want Noa Hofman is geboren op 21 december 2015.

Veel tijd om te foto’s te bewerken had ik niet want na het eten werd ik opgehaald door Bir, Steef en Romy. Samen reden we naar Madeloes want daar begon onze jaarlijkse surprise avond met the girls. We doen dit denk ik al 10 jaar, misschien wel al langer en toch blijft dit een avond met een gouden randje. Iedereen had weer super zijn best gedaan en het lijkt wel of de surprises ieder jaar weer mooier worden! Ik heb het al vaker gezegd, maar ik voel me echt gezegend met zo een fijne vriendinnen en ik zou het fantastisch vinden als we over 50 jaar nog steeds surprises maken voor elkaar!

De gedichten blijven het leukste gedeelte van de surprise...

De gedichten blijven het leukste gedeelte van de surprise…

Ik maakte dit jaar de surprise voor Steef. Het werd een bruidstaart met een huisje bovenop en bedekt met roze en blauwe muisjes.  Want Steef trouwde dit jaar, kocht een huis en is zwanger! Wat ik natuurlijk helemaal fantastisch vind : )

Ik maakte dit jaar de surprise voor Steef. Het werd een bruidstaart met een huisje bovenop en bedekt met roze en blauwe muisjes. Want Steef trouwde dit jaar, kocht een huis en is zwanger! Wat ik natuurlijk helemaal fantastisch vind : )

En ik kreeg van Dymph een mooie mac book.

En ik kreeg van Dymph een mooie mac book.

And also a busy sunday

En na een drukke zaterdag komt een rustige zondag, zou je zeggen. Maar zondag stonden ook een paar dingen gepland. Na het gezamenlijke ontbijt reden we richting Valkenburg om het kantoor van Luc een beetje te pimpen. Hij kreeg zijn kerstcadeaus al wat eerder, zodat we alles in keer konden restylen. Luc werkte nog een uurtje en ik schreef een blogpost.

Yes, we pimping the office! Kan zo een woonmagazine in.

Yes, we pimping the office! Kan zo een woonmagazine in.

Mijn vader was vorige week woensdag jarig en dit vierden we zondag met familie. Onder het genot van een stukje vlaai en een kopje koffie keken we de handbalfinale. Wat baalde ik ervan dat het niet gelukt is om te winnen, maar ook op deze zilveren medaille mogen ze trots zijn. Toen we beide bijna rechtop in slaap vielen werd het tijd om naar huis te gaan.

Samen met pap en mijn twee uncles :  )

Samen met pap en mijn twee ooms.

Na dit laatste drukke weekend keert de rust een beetje terug. De bedoeling is dan ook om de aankomende week even wat rustiger aan te doen en om eens met een boekje de bank op te kruipen.

Tot volgende week!

Liefs,

Share.

4 reacties

  1. erna Bouwens op

    Helemaal goed leuk op gezet en leuk om mijn neefje weer op de foto te zien en ook je Ooms natuurlijk,ga zo door Selina,grt aan iedereen. Fijne Feestdagen en een goed 2016.

    • Celina

      Dankjewel Erna! Ik zal je neefje de groetjes doen ? Voor jullie ook hele fijne feestdagen en een super 2016! Liefs

Laat een reactie achter