Baby lips balm & blush review

0

Ben je opzoek naar een verzorgende lipbalsem met een kleurtje én de uitstraling van een lippenstift? Dan heb ik hem voor je gevonden. Namelijk de nieuwe baby lips balm en blush van Maybelline New York. In eerste instantie heb ik me laten verleiden door de leuke verpakking, je kunt deze lipbalsem namelijk vergelijken met één groot snoepje. Nog een pluspuntje, je kunt hem ook gebruiken als blush.

Geen lipgloss én geen lippenstift

Lipgloss is niet meer van deze tijd, vind ik. Het plakt verschrikkelijk en het droogt je lippen uit. Je kunt je lippen net zo goed met een pritt stift insmeren, dan heb je ongeveer hetzelfde effect. De baby lips balsem is totaal het tegenovergestelde van een lipgloss, het geeft je lippen de verzorging die het nodig heeft en laat een mooie glans achter.

Mooie verzorgde lippen, die niet plakken maar wel glanzen.

Mooie verzorgde lippen, die niet plakken maar wel glanzen.

Blush

Toen ik deze lipbalsem kocht had ik niet gedacht dat ik hem ook als blush ging gebruiken. Ik kon me daar niet echt een voorstelling bij maken. Maar toen ik op zondagmorgen ging rennen, dacht ik: “ach, laat ik het eens proberen”. Ik moet bekennen ik was verrast door het resultaat. De glans die je lippen zo mooi maakt, laat namelijk ook je wangen stralen. Ik vind deze blush perfect voor tijdens of na het sporten en je er toch een beetje verzorgd wilt uitzien. Ook is deze blush handig als je bijvoorbeeld naar de sauna bent geweest en je moet erna nog ergens heen. Je hebt dan geen zin meer in een dikke laag make-up maar wel in een verzorgde look. Voor deze momenten is deze blush echt een uitkomst! Breng de blush aan op de appeltjes van je wangen en dep eventueel een beetje na met je vingers.

Ik draag hier geen make-up, alleen baby lips als blush. Het laat een mooie glans achter voor een verzorgde natural look.

Ik draag hier geen make-up, alleen baby lips als blush. Het laat een mooie glans achter voor een verzorgde natural look.

4 kleuren

Deze baby lips balm en blush is verkrijgbaar in 4 kleuren. Je kunt hem dus met meerdere looks combineren. Ik ben meer van de naturel/pastel kleuren, vandaar dat ik heb gekozen voor de lichtere kleur rose.

Door de ronde vorm moet je voor het aanbrengen je lippen een beetje tuiten.

Door de ronde vorm moet je voor het aanbrengen je lippen een beetje tuiten.

Het is de perfecte oplossing voor mensen die net als ik geen lippenstift dragen maar wel verzorgde lippen willen met een kleurtje. En de blush? Die moet je gewoon een keertje proberen ; )

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter