Weekend update #week 1

0

Over een paar weken tik ik de 27 jaar aan. Ondanks dat Luc en ik nog rustig in ons kleine appartementje wonen, zijn mijn vriendinnen al druk in de weer met huizen kopen, kindjes krijgen en trouwringen uitzoeken. Voor mij is dit super fijn, zo krijg ik alles van dichtbij mee en kan ik me rustig voorbereiden op deze toch wel grote stappen in mijn leven. Afgelopen weekend vond de babyshower van Mandy plaats, voor mij ook meteen de eerste. Het was een hele gezellige middag en ook bijzonder om mee te maken. De rest van het weekend stond er ook weer genoeg op de planning, je leest het in de weekendupdate. Kijk je mee?

A real casual Friday

De eerste werkweek van 2016 zat er alweer op, mijn mood van die dag was echt casual. Het liefst was ik in mijn huispak naar het werk gegaan. Op vrijdag werk ik maar 7 uurtjes en ben ik om 16.00 uur klaar, heerlijk! Toen ik thuis kwam rende ik even met de stofzuiger en dweil door het appartement want er stond weer een druk weekend op de planning. Na deze inspanning werd ik opgehaald door Bir, we hadden Ladies night bij Mandy. Het was weer ouderwets gezellig, lekker kletsen, thee leuten en af en toe nog een glimp opvangen van the voice of Holland. Wat Mandy niet wist was dat de dag erna haar Babyshower op de planning stond, dus we deden een paar leugentjes om bestwil om vooral niet door de mand te vallen.

Casual Friday stijl, niks meer aan toe te voegen. Ik vergat die avond foto's te maken, we hadden het te druk met kletsen ;  )

Casual Friday stijl, niks meer aan toe te voegen. Ik vergat die avond foto’s te maken, we hadden het te druk met kletsen ; )

Voor de babyshower moesten we een babyfoto van ons zelf doorsturen. Dus dook ik even in mijn fotoalbums van vroeger. Was ik niet enig?

Voor de babyshower moesten we een babyfoto van ons zelf doorsturen. Dus dook ik even in mijn fotoalbums van vroeger. Was ik niet enig?

Babyshower Saturday

Jeeeej, zaterdag was het dan eindelijk zover: Mandy’s babyshower. Het was mijn eerste babyshower dus ik had niet echt een idee wat ik ervan moest verwachten. Het belangrijkste van de dag was dat we Mandy hebben kunnen verrassen. Mandy is best een “controlefreak” en heeft snel in de gaten wanneer er iets voor haar georganiseerd word. Maar met de hulp van iedereen die aanwezig was, was het een complete verassing voor haar. Missie geslaagd! Nadat Mandy een beetje bijgekomen was van de schrik begonnen we met de babyquiz. Na elke goed beantwoorde vraag mocht Mandy een cadeautje uitpakken. Tussendoor genoten we van kleine gebakjes en beschuit met muisjes. Natuurlijk konden Mandy’s favoriet patat en piccolinis ook niet ontbreken.

Hartige gebakjes en llatte macchiato, zaterdagmiddag lunch.

Hartige gebakjes en llatte macchiato, zaterdagmiddag lunch.

Madeloes en ik wonnen de babyquiz, wat best bijzonder is omdat we beide nog niet echt met baby’s bezig zijn. Als je me een jaar geleden had laten meedoen aan een babyquiz had ik er vast en zeker niks van gebakken, maar doordat er een babyboom om me heen aan de gang is, begin ook ik steeds meer ervan af te weten. Wat ik stiekem toch ook wel weer heel leuk vind.

Natuurlijk kon een mooie portret foto niet ontbreken, was gezellig met jullie chicks!

Natuurlijk kon een mooie portret foto niet ontbreken, was gezellig met jullie chicks!

‘s Avonds hadden we afgesproken om met vrienden naar de nieuwe film van Quentin Tarantino – The Hateful Eight te gaan. Ben je van plan om er heen te gaan lees dan even de review die ik schreef, want de film zal niet bij iedereen in de smaak vallen. Op de terugweg reden we langs de grote gele M en ondanks dat ik bezig met met een theetox kon ik de verleiding van de mckroket niet weerstaan, dus besloot ik om er maar dubbel van te genieten. #eerstefailvan2016iseenfeit

De nieuwste "Tarantino" The Hateful Eight

De nieuwste “Tarantino” The Hateful Eight

Quality time Sunday

Zondag besloot ik om een dagje met Luc op pad te gaan. Na ons gezamenlijk ontbijt met zelfgemaakte croissants reden we in de Studio Luc mobiel naar Neerbeek. Luc had een oefenwedstrijd op het programma staan. Daar zat ik dan op een zondagmorgen met mijn laptop in de voetbalkantine van V.V Neerbeek, waar ik een blogpost schreef. Nadat ik me had ingepakt als een Eskimo keek ik als enige toeschouwer naar de wedstrijd. Gelukkig scheen de zon, dat maakte weer veel goed.

Sundaymorning stuff

Sundaymorning stuff

Eskimo style, maar het zonnetje was heerlijk!

Eskimo style, maar het zonnetje was heerlijk!

Na de wedstrijd reden we richting Weert om daar een chesterfield bank op te gaan halen. Voor Luc kwam met de aankoop van deze bank een kleine droom uit. Onderweg stopte we om een hapje te eten en probeerden we het welbekende “balletje breed”.

Het welbekende "balletje breed" speltbrood, 100% rundvlees en zelfgemaakte saus. Het is zeker het proberen eens waard!

Het welbekende “balletje breed” speltbrood, 100% rundvlees en zelfgemaakte saus. Het is zeker het proberen eens waard!

Nadat we de nieuwe aanwinst van Luc op kantoor hadden gedropt reden we nog even langs bij mijn ouders en sloten traditiegetrouw het weekend af met een zakje friet. #tweedefailvan2016iseenfeit

Daar is ie dan "DE chesterfield bank". Nu is het plaatje compleet.

Daar is ie dan “DE chesterfield bank”. Nu is het plaatje compleet.

Het was weer een druk maar vooral gezellig weekend.

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter