Weekend update #week 3

0

De zin “stilte voor de storm” past het beste bij afgelopen weekend. Het was een heerlijk, relax en voor mijn doen rustig weekend. Met 2 hele drukke weken en weekenden in het voorschiet, was dit ook wel even fijn. Ik arriveerde maandagmorgen dan ook uitgerust op mijn werk. Hopelijk komen er nog veel van deze weekenden dit jaar!

Me time friday

Vrijdagavond stond in mijn agenda geschreven: Niks plannen! Ik wilde dit weekend (zaterdag en zondag) eens niet besteden aan het huishouden. Daarom zorgde ik vrijdagavond ervoor dat om 20.00 uur alles spik en span was. Heerlijk gevoel is dat, wetende dat je nog twee vrije dagen in het vooruitzicht hebt. Nadat ik klaar was met mijn huishoudelijke taken, plofte ik op de bank en schreef ik een blogpost over de nieuwe film Creed, waar ik donderdagavond samen met Luc heen was geweest.

De review over de film creed lees je hier.

Vrijdagavond schreef ik een blogpost over de film Creed.

Tijdens het bloggen keek ik met een schuin oog naar het LVK. Dit jaar ga ik sinds lange tijd weer eens carnaval vieren, dus dan is het van belang dat je beetje op de hoogte bent van de laatste nieuwe carnavals platen.

Het duo Spik en Span won het LVK 2016 met het liedje "kampioene van de nach" verdiende winnaar, ik vind het een leuk liedje!

Het duo Spik en Span won het LVK 2016 met het liedje “kampioene van de nach” verdiende winnaar, ik vind het een leuk liedje!

Girl time saturday

Zaterdagmorgen zat ik om 10.00 uur met Steef in de auto. We hadden met Mandy afgesproken om foto’s te maken van haar zwangere buik. Steef was de fotograaf en ik haar assistent, met zijn 2-en gaan zo een dingen soms iets makkelijker. Net zoals bij Ashley, vond ik het deze keer ook weer bijzonder. Toch niet iets was je iedere zaterdagmorgen meemaakt.

Met mijn 2 zwanger chicks : )

Met mijn 2 zwangere chicks : )

Mooi plaatje: 35 en 18 weken zwanger.

Mooi plaatje: 35 en 18 weken zwanger.

Na ons foto avontuur reed ik met Steef naar Gulpen en liepen we even bij de Hema naar binnen. Ik wilde namelijk alvast wat leuke spulletjes kopen voor mijn verjaardag volgende week vrijdag. De Hema blijft toch wel een van mijn favoriete winkels en er blijven me altijd veel te veel spulletjes aan mijn handen plakken.

Echt Hema stuff. Ik vind het altijd leuk om alles een beetje feestelijk aan te kleden.

Echt Hema stuff. Ik vind het altijd leuk om alles een beetje feestelijk aan te kleden.

Daarna lunchten we samen bij Steef thuis. Steef en Didier waren die dag alweer 1 jaar getrouwd, wat gaat de tijd toch snel. Het was, zonder dat we dit gepland hadden een hele gezellige middag.

Voordat ik naar huis ging maakten we nog even een selfie.

Voordat ik naar huis ging maakten we nog even een selfie.

Luc moest tot 18.00 uur werken, dus toen ik thuis kwam had ik nog een paar uurtjes voor mezelf. Ik bewerkte nog wat foto’s en deed een dutje. Want ik ben echt gek op powernappen : )

Even chillen met een theetje  en een wafel van bij de bakker.

Even chillen met een theetje en een wafel van bij de bakker.

Na mijn dutje was ik weer helemaal fris en fruitig en maakte ik me klaar. Die avond zijn we ter ere van mijn moeders verjaardag (in Juli) gaan uiteten bij Jakara Going in Valkenburg. We kregen een rijsttafel met heerlijke Indische gerechten. Wat heb ik heerlijk gegeten die avond! Door onze drukke levens koester ik deze momenten samen des te meer.

Lekker Indische rijsttafel.

Lekker Indische rijsttafel.

Het was een gezellige avond zo met ons viertjes.

Het was een gezellige avond zo met ons viertjes.

Like a Sunday is supposed to be

Ik roep afgelopen zondag uit tot de fijnste zondag van dit jaar (ja, nu al). We sliepen uit, ontbeten afschuwelijk lang, ik ging uren in bad en rende rond in mijn chill pak. Geen huishouden en andere activiteiten, heerlijk!

Bij een heerlijke zondag horen natuurlijk croissants, ik ben er dol op!

Bij een heerlijke zondag horen natuurlijk croissants, ik ben er dol op!

Wel schreef ik de blogpost over Steef haar vrijgezellenfeest. Toen Luc thuis kwam van het voetballen reden we meteen door naar Gulpen, we gingen met zijn vader en fam uiteten bij Hotel Les Jumeaux.

Heerlijk gegeten bij Les Jumeaux.

Heerlijk gegeten bij Les Jumeaux.

Eenmaal thuisgekomen keken we nog een aflevering terug van Divorce en kam er een einde aan het heerlijke weekend!

Volgende week staat er een druk weekend op de planning. Zo ga ik een dagje naar Antwerpen als teamuitje met mijn werk. Maar hierover volgende week meer…

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter