Weekend update #week2

0

Afgelopen weekend was weer een heel leuk, maar druk weekend. Het nadeel daarvan is dat het dan altijd weer zo snel maandag is. Wel kan ik weer een vrijgezellenfeest aan mijn herinneringenlijst toevoegen, zaterdag vond namelijk Steef haar vrijgezellenfeest plaats in Maastricht. De zin “Girls just want to have fun” omschrijft denk ik het beste de dag. Naast het vrijgezellenfeest deed ik ook nog andere leuke dingen, je leest het weer in de kersverse weekend update!

Family friday

Ik had super veel zin in het weekend dus het duurde me te lang voordat het 16.00 uur was. Na het werk deed ik even de winterbanden wissel en ging ik langs bij de vader van Luc die me hielp met de administratie. Nadat ik deze 2 klusjes had afgerond kon ik echt gaan genieten van mijn weekend. Die avond had ik met Ashley afgesproken, ik had haar na 2de kerstdag niet meer echt fatsoenlijk gesproken en vond het erg fijn om bij te kletsen. Het deed me goed haar te zijn en heb bewondering voor de manier hoe ze ondanks alles in het leven staat!

Luca lag de hele avond prinsheerlijk op zijn troon en ik had de eer om met hem op de foto te gaan.

Luca lag de hele avond prinsheerlijk op zijn troon en ik had de eer om met hem op de foto te gaan.

Bachelorette party on Saturday

Zaterdag was het dan eindelijk zover, de dag dat Steef haar vrijgezellenfeest op de planning stond. We begonnen de dag met een lunch bij Kiki thuis, hier zagen we Steef voor het eerst. Er komt nog een uitgebreid verslag van de gehele dag, maar ik geef je graag al een kleine sfeerimpressie!

Na de lunch werden we naar de stad gebracht en vond er een fotoshoot plaats in het stadspark. Als echte fotomodellen lieten we ons niet klein krijgen door de kou en poseerden we (ook zonder jas) voor de camera.

Het was een super leuke dag met jullie, verheug me nu al op de bruiloft!

Het was een super leuke dag met jullie, verheug me nu al op de bruiloft!

Eten bij Les Grand Buffets op het vrijthof.

Eten bij Les Grand Buffets op het vrijthof.

Mijn 2 favorieten: sushi en carpaccio. Yeah!

Mijn 2 favorieten: sushi en carpaccio. Yeah!

Cocktails drinken bij Beez

Cocktails drinken bij Beez

Natuurlijk kan een vrijgezellenfeest niet eindigen voordat er een klein feestje gebouwd is. We gingen een uurtje naar de 2 heren in Maastricht

Natuurlijk kan een vrijgezellenfeest niet eindigen voordat er een klein feestje gebouwd is. We gingen een uurtje naar Café de twee heren in Maastricht.

Het was een lange maar hele gezellige dag. Opzich had ik best nog wel een uurtje langer opstap willen gaan. Maar zoals Carlijn zei: “Je moet op het hoogtepunt naar huis gaan”. Zondagmorgen was ik haar hier erg dankbaar voor : )

Productive and relaxed Sunday

Wat was het fijn geweest als dit weekend een dagje langer had geduurd. Zondag is normaliter een dag om lekker rustig aan te doen en te relaxen. Maar het huishouden moest ook gebeuren en helaas lopen er geen kaboutertjes rond in Termaar. Dus raapte ik me zelf zondagmorgen bij elkaar en deed in een sneltreinvaart het huishouden. Er lag een dik pak sneeuw en het liefst was ik de hele dag weggedoken onder een dekentje.

Yeah sneeuw! Ik heb er totaal niks mee..

Yeah sneeuw! Ik heb er totaal niks mee..

Luc zijn voetballen was afgelast en we hadden samen een middag vrij. We wilden al weken naar Carolus Thermen gaan en dit was de perfecte middag ervoor. Heerlijk was de overgang van de kou buiten naar het bloedhete water binnen. Als kers op de taart kreeg ik van Luc een massage cadeau. Voor mij mag het voetballen best wat vaker worden afgelast.

Het 2de weekend van het nieuwe jaar zit er weer op, ik verontschuldig me even voor de matige foto’s in deze weekendupdate, maar door alle drukte ben ik deze een beetje vergeten te maken.

Hoe was jouw weekend?

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter