Weekend update #week 8 – op vakantie bij pap en mam

0

Na een weekje van afwezigheid ben ik weer fris en fruitig, dus tijd voor een nieuwe weekend update. Afgelopen weekend zat Luc in Londen om het vrijgezellenfeest van Gijs te vieren. Een heel weekend alleen doorbrengen is ook maar saai, dus ging ik op vakantie bij pap en mam. Op zaterdagavond zat ik met een theetje op de bank “All you need is love” te kijken en ging Luc met the boys los in de Tiger Tiger discotheek in Londen, het contrast had niet groter kunnen zijn ; ) Vrijdagavond en zaterdag bracht ik door met mijn vriendinnen, het was dus ook een beetje een ladies weekend. Ondanks dat het een heel leuk weekend is geweest, was ik stiekem toch ook weer blij dat ik zondagavond samen met Luc weer op onze eigen bank zat. Home sweet home….

Girls night friday

Vrijdag om 16.00 uur reed ik met een smile om mijn gezicht naar huis, want mijn vakantie was begonnen! Het is en blijft een heerlijk gevoel om naar huis te rijden wetende dat je vakantie hebt.

Whooee vakantie, het is en blijft een fantastisch gevoel!

Whooee vakantie, het is en blijft een fantastisch gevoel!

Eenmaal thuis gekomen hielp ik Luc met de laatste voorbereidingen voor het vrijgezellenfeest en daarna werd ik opgehaald door Steef om door te rijden naar Meerssen, want onze girls night vond plaats bij Bir. Het was zoals altijd heel gezellig en de avond was alweer veel te snel voorbij.

Teamwork: Luc bedenkt en ontwerpt, ik plak en knip ; )

Teamwork: Luc bedenkt en ontwerpt, ik plak en knip ; )

Heel veel lekkers! Gewoon omdat het kan.

Heel veel lekkers! Gewoon omdat het kan

Ladies night op vrijdagavond, de helft van de "magic 7" compleet.

Ladies night op vrijdagavond

Early Saturday

Zaterdag stond ik om 4.45 (!) samen met Luc op. Hij werd namelijk om 5.15 opgehaald door Boy om door te rijden naar Amby om daar Gijs uit zijn bed te trommelen. Mijn taak was om te zorgen voor koffie, dus dat deed ik ook. Daarna dook ik nog even een paar uurtjes terug het bed in, want het was te vroeg voor een eerste vakantie dag.

Ik had eigenlijk geen plannen gemaakt voor die dag, alleen had ik een afspraak opstaan bij Ellen voor een massage. Ik was zo stijf als een plank, dus die kon ik wel even goed gebruiken. Na de massage reed ik door naar mijn ouders en daar stond een lekker bamisoepje op me te wachten.

Ik appte ondertussen met Steef en we spraken af om samen ergens een broodje te gaan eten. We besloten om naar de Imperator in Gulpen te gaan. Madeloes schoof ook nog aan en het werd onverwacht een hele gezellige middag. Moeten we echt vaker doen : )

Je ziet hier: een Italiaans stokbrood en muntthee, heerlijk!

Je ziet hier: een Italiaans stokbrood en muntthee, heerlijk!

En daar zaten we weer, we raken nooit uitgepraat! :  )

En daar zaten we weer, we raken nooit uitgepraat! : )

Rond half 6 reed ik terug naar mijn “oude thuis” waar mam alweer een heerlijke maaltijd aan het voorbereiden was. Na het eten ging ik in bad en plofte ik op de bank en keek onder andere naar “all you need is love”

Tagliatelle met zalm en spinazie, ik werd goed verwend.

Tagliatelle met zalm en spinazie, ik werd goed verwend.

Sunglasses on sunday

Mam maakt iedere zondag een heerlijke ochtendwandeling met Loyd. Ik besloot eens met haar mee te gaan. Samen met Ellen liepen we zo een 8 km en ondanks dat het best koud en vroeg was. Vond ik heerlijk! Helemaal fit op de zondagmorgen, dat gebeurd normaliter niet zo vaak.

Ontbijtje op zondagmorgen, ik had eventjes een flashback.

Ontbijtje op zondagmorgen, ik had even een flashback.

Het was "zonnebrillen zondag",  de zon scheen en ik was begon de zondag fris en fruitig.

Het was “zonnebrillen zondag”, de zon scheen en ik begon de zondag fris en fruitig.

Voor Loyd is iedere wandeling weer een feest!

Voor Loyd is iedere wandeling weer een feest!

‘s Middags gingen we eventjes naar het winkelcentrum in Heer, even gezellig eropuit met zijn drieën. Zoals we dat heel vroeger ook altijd deden. Helemaal hip maakten we een selfie, waar we heel erg om hebben moeten lachen. Stonden we daar op zondagmiddag in een winkelcentrum een selfie te maken : )

Selfies maken is nog niet helemaal ons ding, maar we hebben wel gelachen :  D

Selfies maken is nog niet helemaal ons ding, maar we hebben wel gelachen : D

We aten die avond papperdelle. Dit is pasta, maar dan net even anders. Heerlijk om een heel weekend niet te hoeven koken, ik had echt even het gevoel dat ik op vakantie was.

Hier ben ik gek op én het is heel makkelijk te maken!

Hier ben ik gek op én het is heel makkelijk te maken! Een perfecte afsluiting van een top weekend!

Rond 21.00 uur belde Luc, dat ik hem kon gaan ophalen. Luc kletste pap en mam even bij over het weekend en daarna gingen we naar huis. Beide een super weekend gehad, maar toch ook weer blij om samen op te bank te zitten!

Ik trek dit heerlijke weekend gevoel nog 7 dagen door, want ik heb 1 weekje vakantie! De eerste vakantie dat we niet weg gaan. Ben benieuwd hoe me dit gaat bevallen ; ) Vrijdag is dan eindelijk de bruiloft van Steef en Gijs, waar ik erg veel zin in heb! Hierover meer in de volgende weekend update.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter