Bruiloft Steef en Gijs: A day of love

0

Het is alweer 2 weken geleden dat voor Steef en Gijs “the best day ever” plaatsvond, de tijd gaat veel te snel! Een dag waar ik maanden naar toe heb geleefd behoort nu alweer tot het verleden. Gelukkig bestaan er foto’s en heel veel herinneringen, die ik graag nog eens op een rijtje zet. Want je kunt niet lang genoeg nagenieten van zo een mooie dag!

De outfit

Een leuke outfit vinden voor een bruiloft in maart, is best een dingetje. Maart roert zijn staart en het weer kan letterlijk alle kanten op springen. Voordat ik aan de zoektocht naar “de perfecte” outfit begon, had ik me wel al in mijn hoofd gezet dat ik een jurk wilde. Het liefst een lange, maar met mijn 1,55 is dat niet heel makkelijk. Toch ging ik met goede moed samen met Carlijn opzoek naar de perfect dress. Na een aantal galajurken te hebben gepast, kwamen we tot de conclusie dat het geen lange jurk ging worden. Alle jurken waren te bloot en kilometers te lang.

Nadat ik een aantal jurken had aangehad en de moed me een beetje in de schoenen was gezakt, liep ik helemaal uit het niets tegen “de jurk” aan. Hij zat als gegoten en door de legergroene kleur was “ie” niet alledaags.

Mr and Mrs. Jurk is van RareLondon, schoenen zijn van Peter Kaiser en het jasje van H&M (oude collectie) Het pak van Luc is van Suit inc.

Mr and Mrs. Jurk is van RareLondon, schoenen zijn Peter Kaiser en het jasje van H&M (oude collectie) Het pak van Luc is van Suit inc.

De looks

Normaliter doe ik altijd mijn eigen haar en make-up, ik vind het leuk om te doen en ben er best handig is. Maar voor deze speciale dag koos ik ervoor om eens alles uit handen te geven. Ik liet mijn haar krullen door haarstudio Eugene en Dannee Mans van @muadannee verzorgde mijn make-up. Vooral over de make-up was ik erg te spreken, het zag er feestelijk maar toch natuurlijk uit.

Een pluim voor Dannee want ik heb die dag een aantal complimenten hierover gekregen! Omdat mijn jurkje strapless was en dus best bloot, koos ik om mijn haar te laten krullen. Als ik ze had opgestoken had ik het accent erg op mijn nek en schouders gelegd. Wat ik zelf minder mooi vind.

De ceremonie

Helemaal in de plooi verzamelden we om iets voor 2 uur bij hotel Dis in Maastricht. Hier vond zowel de ceremonie en het aansnijden van de bruidstaart plaats. De ceremonie vond plaats in een klein kapelletje, wat ik zelf heel bijzonder en intiem vond. Vooral het moment dat Steef aan kwam lopen en toen het ja woord werd gegeven werd ik een beetje emotioneel, het is en blijft iets bijzonders!

De taart

Na het officiële gedeelte werd het tijd voor taart! Eigenlijk zijn deze taarten altijd zo mooi dat het gewoon jammer is om ze aan te snijden.

Te mooi om aan te snijden..

Te mooi om aan te snijden..

Na de felicitatie ronde en het stuk taart vond buiten een kleine fotosessie plaats. Gewoon leuk ontspannen, dat geeft meestal de leukste foto’s! Een kleine sneak peek zie je hieronder:

Girls love weddings!

Girls love weddings!

Staat toch mooi, een man in pak ;  )

Staat toch mooi, een man in pak ; )

Natuurlijk kon Milo op deze speciale dag niet ontbreken, hij werd speciaal ingevlogen voor de fotosessie ;  ) Foto gemaakt door: Huib Vintges

Natuurlijk kon Milo op deze bijzondere dag niet ontbreken, hij werd speciaal ingevlogen voor de fotosessie ; ) Foto gemaakt door: Huib Vintges

Gijs nam even de tijd om eens goed te poseren, geef hem eens ongelijk ;  )

Gijs nam even de tijd om eens goed te poseren, geef hem eens ongelijk ; ) Foto gemaakt door: Huib Vintges

Het diner

Na de fotosessie, 2 stukken taart en liters koffie werd het tijd voor het echte werk. Namelijk het diner, dat plaatsvond bij de Pastory in Cadier en Keer. De aankleding zorgde ervoor dat je het gevoel had dat je in een sprookje terecht was gekomen. We kletsen bij over de dag, genoten van het heerlijke eten en bereiden ons voor op het laatste gedeelte van de dag: het feest!

Er was zelfs een handgeschreven menukaart.

Er was zelfs een handgeschreven menukaart.

Het feest

Om 20.00 uur werd het feest geheel op eigen wijze geopend door Steef en Gijs. Maar niet voordat het bruidspaar naar de Steef en Gijs movie hadden gekeken. We hadden namelijk met onze vriendengroep een film gemaakt met allemaal typische Gijs en Steef dingen, die we een heel klein beetje hadden uitvergroot. Ook kwamen de 2 vrijgezellenfeesten aan bod. Het is echt een top filmpje geworden, waar om over 10 jaar nog steeds om kunnen lachen.

Het bruidspaar

Het bruidspaar

Na het filmpje en de “openingsballon” was de dansvloer geopend. We zijn met zijn alle beginnen te dansen en ik heb de dansvloer alleen verlaten om naar de wc te gaan. Dat zegt genoeg over de gehele avond. Het was echt gewoon helemaal top, met dank aan Dj Marvin die zoals altijd precies de goede muziek draait. Als grote verassing werd ook nog Beppy Kraft uit een hoed getoverd, dit was iets was Steef altijd graag heeft gewild.

"Beppy, Beppy, Beppy" Steef was helemaal in haar nopjes!

“Beppy, Beppy, Beppy” Steef was helemaal in haar nopjes!

Na uren van dansen, lachen en wijntjes drinken begon er langzaam een einde te komen aan deze fantastische dag! Vooral het einde waar we met zijn alle in een kring om Gijs en Steef heen stonden vond ik heel bijzonder. Natuurlijk was het ook ook super leuk om dit samen als vriendengroep mee te maken!

Nu wachten op de volgende bruiloft!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter