Weekend update #week 12 – paasweekend

0

Als je de foto’s van deze weekend update moet geloven heb ik het gehele paasweekend gegeten. Om eerlijk te zijn is dat ook zo, ik viel van een high tea in een sushi avond en brunchte en lunchte er lekker op los! Het leven is toch een stuk leuker als de zon schijnt. Zon op de bol, zonnebrilletje op, meer heb ik niet nodig om een gelukkig mens te zijn!

High tea on saturday

Zaterdag zat ik om 11.00 uur samen met mijn moeder in de auto om schoonmoeders op te halen. Een keer in de zoveel tijd hebben we een gezamenlijke date. Maria was jarig geweest dus reserveerde ik een high tea bij de Intratuin in Maastricht. Zo konden we lekker lunchen en ook nog eens op het gemak door de Intratuin slenteren.

Bij de Intratuin zag ik deze klok, echt een vet ding!

Bij de Intratuin zag ik deze klok, echt een vet ding!

Nadat we een uurtje hadden rondgeslenterd begonnen onze magen te knorren en werd het tijd voor de high tea. Nu denk je misschien een high tea bij de Intratuin, dat kan toch niks zijn? Maar het was heerlijk en super goed verzorgd!

We begonnen met een courgette soepje.

We begonnen met een courgette soepje.

Helemaal in happy hippy stijl :  )

Helemaal in happy hippy stijl : )

Je begint met warm hartig en werkt zo naar het koude zoete toe. High tea style!

Je begint met warm hartig en werkt zo naar het koude zoete toe. High tea style!

Zaterdag was het heerlijk weer, dus tussen al dat eten door genoten we ook nog een beetje van het het eerste lente zonnetje. Ik was even een totaal gelukkig mens!

Heerlijk geniet momentje!

Heerlijk geniet momentje!

Met schoonmoeders :  )

Met schoonmoeders : )

Rond een uur of 17.00 was ik weer thuis en ging ik samen met pap en mam naar het voetballen van Luc kijken. Daar trof ik Steef en Carlijn, na het voetballen hadden we sushi besteld. Als ik aan sushi denk loopt het water me al uit de mond, het duurde me dus ook te lang voordat ik kon aanvallen.

Al 9 jaar ben ik samen met mijn ouders trouwe supporter van Luc.

Al 9 jaar ben ik samen met mijn ouders trouwe supporter van Luc.

Sushi avond met de girls, whooehoee.

Sushi avond met de girls, whooehoee.

Easter sunday

Dit paasweekend hadden Luc en ik eens 2 hele dagen samen vrij, wat vrij uniek is. We begonnen met een uitgebreid gezamenlijk ontbijt, we hielden ons wel een beetje in. Er stond namelijk een paasbrunch op het programma. Ik ben gek op brunchen, heerlijk uitgebreid met een lekkere prosecco erbij, wie doet je wat!

Lovely!

Lovely!

Het nadeel van al dat eten en drinken is dat je finaal een inzinking krijgt. Dus besloten we om gezellig samen naar de bioscoop te gaan, we gingen naar London has fallen. Het was een super indrukwekkende en ruige film, maar wel echt heel spannend! Dus die inzinking was totaal verdwenen.

We trokken het eet en drink festijn nog even door ;  )

We trokken het eet en drink festijn nog even door ; )

Shopping on monday

Op maandag stelden we ons zelf de vraag: “wat gaan we doen?” Een meubelboulevard en grote winkelcentra kun je beter vermijden op 2de paasdag, dus besloten we om naar het centrum van Roermond te gaan. We winkelden een paar uurtjes en gingen (voor de verandering) lunchen bij ons vaste stekkie ” de brooderie”.

Verse courgette soep en een Italiaans belegd speltbrood.

Verse courgette soep en een Italiaans belegd speltbrood.

Wat kan ik genieten van die mooie blauwe lucht, ik verheug me echt afschuwelijk op de zomer!

Wat kan ik genieten van die mooie blauwe lucht, ik verheug me echt afschuwelijk op de zomer!

Na ons middagje Roermond reden we door naar restaurant Doorakkers, waar een heerlijke maaltijd op ons stond te wachten. Het was zoals altijd weer heel gezellig!

Het was een heerlijk weekend! Nu weer terug naar “the normal life” met gezond eten, sport en detox thee ; )

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter