Miss Happy Hippy knalt door; webshop online!

0

Een half jaar geleden dacht ik: “We knallen hem gewoon door en gooien een webshop online” Iedereen heeft wel “iets” waarbij je denkt “dat zou ik graag willen” Voor mij was het starten van een eigen webshop dat “iets”. Het hele proces interesseert me, van het uitzoeken van de producten tot het inpakken van het pakketje. Nu ik zo heel langzaam aan tegen de 30 begin aan te lopen, begin ik vaker te denken: “Waarom niet?” Daarom maakte ik afgelopen november de beslissing om een eigen webshop te starten. Het heeft genoeg werk gekost, maar hij is precies geworden zoals ik me van te voren bedacht had. Dit was me nooit gelukt door de hulp van mijn fijne wederhelft, die altijd achter mijn keuzes en beslissingen staat. Hij heeft niet alleen mijn blog, maar ook mijn webshop helemaal ontworpen en gebouwd. Zonder hem bestond er geen misshappyhippy! Dat wilde ik wel even gezegd hebben, verder vertel ik je in deze blogpost wat meer over de collectie en de persoonlijke service van de webshop!

De collectie

Je vind op dit moment vooral accessoires en sieraden in mijn webshop, denk aan tasjes, beurzen, horloges en armbanden. Al deze producten heb ik zelf uitgekozen en zijn helemaal mijn stijl. Het zijn items die je outfit net even dat beetje extra geven en die ik zelf dagelijks zou dragen. Ik vind het leuk om in te springen in de laatste nieuwe mode trends, daarom probeer ik de collectie zo wisselend mogelijk te houden. Want er verandert niks sneller dan mode. Ik verkoop geen producten waar ik zelf niet achter sta en die niet bij me passen: it’s all happy hippy style!

1-IMG_2309

Persoonlijke service

Het hele proces wat bij een webshop komt kijken doe ik zelf. Van het inkopen van de producten, tot het maken van foto’s en het inpakken en opsturen van de pakketjes. Hierdoor krijgt je pakketje toch een persoonlijk tintje. Ik ben deze webshop begonnen omdat ik het hele proces super leuk vind en ik denk dat je alleen echt iets goed kunt doen als het je passie is! Service vind ik heel belangrijk, zo gaat er vlak voor het verzenden een nieuw batterijtje in je horloge en word het horlogebandje door mij speciaal op maat gemaakt. Is je favoriete item niet meer op voorraad? Stuur me een e-mail, dan check ik voor je of ik nog iets kan regelen. Want voor ieder probleem bestaat een oplossing!

1-IMG_2308

Hippy style

Ik ben gek op de zomer, van leuke hippy sieraden naast dat bruine kleurtje krijg ik goede zin. Sommige sieraden en accessoires zijn leuk voor vakantie en een festival maar zijn minder voor je dagelijkse look. Dit vind ik jammer! Daarom probeer ik producten te verkopen die happy hippy zijn, maar ook draagbaar zijn bij je every day look! Natuurlijk zullen er een paar echte festival items tussen zitten, zodat je daar ook de blits uit hangt : )

1-IMG_2304

Ben je nieuwsgierig? Neem dan eens een kijken op de shop (feedback is altijd welkom!) Whooeee… ik vind het ook wel een beetje spannend : )

Laat je me weten wat je er van vind?

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter