Wardrobe essentials: stripes & cut out shoulder dress

0

Trends; ze komen en gaan. Soms is het gewoonweg niet te doen om alle trends bij te houden. Ieder seizoen kies ik een aantal trends uit die ik leuk vind en die bij mijn stijl passen. De kunst is om hier niet in door te slaan, want wat nu in de mode is kan over een half jaar alweer een echte “modeflater” zijn. Op dit moment ben ik gek op strepen en op de cut out shoulder dress!

Stripes

Dit voorjaar word het ons wel heel gemakkelijk gemaakt. Je kunt namelijk een rok combineren met een top in precies dezelfde print. Je hoeft dus geen uren meer voor je kledingkast te staan en te bedenken waar je die enige rok mee gaat combineren. Strepen zijn al een tijdje hot en zijn dit voorjaar ook weer helemaal fashionable goedgekeurd. Ik weet dus al wat ik ga aan doen op de aller eerste rokjes dag!

Je ziet het bijna niet, maar dit is een rok en een top. Beide gekocht bij Topshop.

Je ziet het bijna niet, maar dit is een rok en een top. Beide gekocht bij Topshop.

Deze horloge match helemaal met de zwart met witte stripes, bestellen kan in de misshappyhippy webshop.

Deze horloge match helemaal met de zwart/witte stripes, bestellen kan in de Misshappyhippy webshop.

Cut out shoulder dress

De cut out shoulder dress is de op dit moment mijn favoriet onder de jurken. Het geeft je basic jurkje toch iets speciaals. Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en modellen. Mijn voorkeur gaat uit naar deze legergroene van Topshop! Wist je trouwens dat Topshop een petite en tall lijn heeft? Super chill voor zo een mini als mij : )

Simpel maar toch net even anders. Jurkje is weer van topshop en de armband en het tasje bestel je via de misshappyhippy webshop.

Simpel maar toch net even anders. Jurkje is weer van Topshop en de armband en het tasje bestel je via de Misshappyhippy webshop.

Wat zijn jouw favoriete trends van dit moment?

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter