Weekend update #week 14 – zonnebrillen weer

0

Zooooo, vrolijke vrienden. Na een weekje van afwezigheid (telefoon had het begeven) trakteer ik jullie vandaag weer op een verse weekend update. Dit weekend stonden er geen verplichtingen op het programma, alleen dan dat ik van mezelf moest chillen in de zon. Het hoogtepunt van het weekend was toch wel het lanceren van mijn webshop. Altijd spannend om iets waar je hard aan gewerkt hebt aan anderen te laten zien. Dankjewel voor jullie leuke reacties! Om hierop de proosten heb ik me een fijne smoothie gedronken in de zon ; )

Chillings on friday

Het was een productief werkweekje geweest, daarom ging ik vrijdagavond nog eens chillen bij mijn ouders, zonnebankje en in bad. Heerlijk relax schoot ik het weekend in. Helaas geen foto’s, het heeft uren geduurd voordat ik mijn nieuwe telefoon had geordend.

Webshop Saturday

Zaterdag stond ik om 10.00 uur bij de bakker, op de terugweg naar huis bedacht ik me hoe burgerlijk dat eigenlijk is. In plaats van uit te slapen na een nachtje stappen, stond ik me daar heel burgerlijk bij de bakker. Ondanks dat dit leven me soms best goed bevalt, mis ik zo af en toe ook de stapavonden. Gelukkig komt de zomer er weer aan, dan is er toch altijd veel meer te beleven. Ik heb in ieder geval echt zin om nog eens een avondje “uit de panty te scheuren” !

Na mijn burgerlijke ochtend, lees: wassen, strijken poetsen. Schreef ik de blogpost over de webshop en zette hem online. Best een beetje spannend, maar na het ontvangen van jullie leuke reacties was de spanning snel verdwenen. Toen ik lekker in het zonnetje zat met een smootie, had ik een klein geluksmomentje – life can be good!

Zonnebrillen weer!

Zonnebrillen weer!

De bedoeling was dat ik die avond uitgebreid zou koken, maar ik heb daar een haat-liefdesverhouding mee. Soms vind ik het echt leuk, maar meestal heb ik er geen zin in. Dat was zaterdag het geval, dus in plaats van een beenhammetje uit de oven, haalden we frieten.

Diner voor 2 bij Studio Luc

Diner voor 2 bij Studio Luc

Steef had een heel leuk idee om een “room escape” te gaan doen die avond, maar helaas was alles vol. Dus gingen we nog eens ouderwets een avondje poolen. Op de terugweg stopte we nog even bij de macdrive, lang leven de “cheat day”

Opperste concentratie :  )

Opperste concentratie : )

Sunny Sunday

Wat is het toch heerlijk om wakker te worden wetende dat de zon schijnt! Het enige wat zondag op de planning stond was lunchen bij Steef, met Carlijn en Denise en samen voetballen kijken. Wat we met dat heerlijke weer totaal niet erg vonden. In tegenstelling tot mij, is Steef een echte keukenprinses, ze maakt heerlijke dingen die ook nog eens gezond zijn. We genoten dan ook van een fantastische zondag middag lunch!

Happy healthy food

Happy healthy food

Een aantal jaar geleden kon ik me echt een week verheugen op de voetbalwedstrijd op zondag, de laatste jaren heb ik dat wat minder. Maar afgelopen zondag had ik het weer te pakken. De wedstrijd moest gewonnen worden en ik had een beetje wedstrijd spanning, gelukkig liep het goed af en won Margraten met 0-2. Luc scoorde ook nog, dus het was dubbel feest!

Voetbal girls!

Voetbal girls!

"With the squad"

“With the squad”

Na het voetballen liet ik me van mijn goede kant zien en zorgde ik voor een lekker beenhammetje. Het was een heerlijk relax weekend, het leven is toch een stuk leuker als de zon schijnt!

Heb jij ook zo genoten van de zon?

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter