Weekend update # week 15 – Open dag weekend

0

Afgelopen weekend zag er anders uit dan normaal, ik had vrijdag vrij en zaterdag en zondag moest ik werken. Een keer per jaar organiseert Osseforth Opleidingen een open dag en het is aan mij de taak om deze dag te organiseren. Het was wederom een succes en dat geeft je een voldaan gevoel! Vrijdagavond ging ik bij Steef langs, om haar 30-weken cadeau te geven. Wil je weten wat dit inhoud? Check dan even deze weekend update.

Cadeautjes tijd op vrijdag

Vrijdagavond had ik afgesproken met Steef. Na weken van voorbereiding mocht ik haar dan eindelijk haar 30-weken cadeau geven. Ik ken Steef al mijn hele leven en samen hebben we al heel wat “fases” meegemaakt. Steef zit op dit moment in de “bijna mama fase” wat ik heel leuk en bijzonder vind. Ik wilde haar een persoonlijk cadeau geven en bedacht het “30- weken pakket”. In dit pakket zitten 10 cadeautjes, die ze de laatste 10 weken van haar zwangerschap mag open maken.

Het heeft me best wat moeite gekost om deze cadeautjes uit te zoeken, omdat ik tot voor kort nog helemaal niks af wist van zwanger zijn en baby’s. Gelukkig heb ik de laatste maanden goed geluisterd en heb ik hier toch het nodige van opgestoken ; )

Steef was erg blij met haar cadeau en het was een gezellig avond! Nu nog 10 weekjes wachten tot we kennis mogen maken met de kleine meid.

Open dag voorbereidingen op zaterdag

Zaterdag was het tijd om de open dag voor te bereiden. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat alles klaar staat en dat iedereen meteen aan de slag kan. Het voelde niet als werken en binnen een paar uurtjes stond alles klaar, hoppatakeej!

De rest van de middag/avond deed ik wat huishoudelijke taken en schreef een nieuwe blogpost. Het werd namelijk tijd voor wat lente inspiratie, na het nogal wisselvallige weer van het afgelopen weekend.

Lente fashio inspiratie blogpost

Lente fashion inspiratie blogpost

Open dag Osseforth Opleidingen op zondag

Na weken van voorbereiding was het dan zondag eindelijk zover, de open dag van Osseforth Opleidingen! Om 9.00 uur stond een heel team klaar om potentiële nieuwe leerlingen te verwelkomen. Ondanks dat het werken op de open dag best hectisch is, vind ik het echt leuk om te doen en de uren vliegen voorbij. Het leuke aan een open dag is dat iedereen goede zin heeft en er heerst een gezellige sfeer!

Het balie welkoms team : )

Het balie welkoms team : )

Rond de middag ging ik naar huis om toch nog iets van het weekend te hebben. Wat ik even was vergeten was dat het Amstel gold race tijd was en ik er ongeveer een uur over heb gedaan om thuis te komen.

‘s Avonds had ik quality time met Luc en gingen we een avondje relaxen bij Carlolus Thermen in Aachen. Na een paar uurtjes bubbelen en zwemmen was ik weer helemaal ontspannen en klaar voor een nieuwe week! Onderweg naar huis stopte we nog voor een vers bakje aardbeien en daar ben ik echt gek op! Vooral omdat dit betekend dat de zomer er aan komt.. whooeee

Quality time!

Quality time!

Het weekend was eigenlijk om voordat ik het wist en door de drukte ben ik vergeten om meer foto’s te maken. Ik zal volgend weekend beter mijn best doen ; )

Mocht je geïnteresseerd zijn in meer foto’s volg me dan op Instagram (@celinadoorakkers)

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter