Weekend update #week 17 – babyshower time

0

Dit weekend bestond uit het drinken van gin tonics en het versieren van nijntjes koekjes. Twee uiterste zou je zeggen, maar die gaan heel goed samen. Het hoogtepunt van dit weekend was de babyshower van Steef, die ik samen met Roxanne en Madeloes organiseerde. Het was een gezellige meiden middag waarin Steef in het zonnetje werd gezet. Nieuwsgierig naar de gin tonics en de nijntjes koekjes? Lees dan even verder..

Party on friday

Direct vanuit het werk reed ik naar Kadoshop FEEST om de ballonnen voor de babyshower op te halen, ook haalde ik al alle boodschappen in huis. Zo had ik dat al fijn allemaal geregeld voor zondag.

Ons appartement zag er vrijdagavond heel feestelijk uit : )

Ons appartement zag er vrijdagavond heel feestelijk uit : )

Na het eten hees ik me nog eens in een stapoutfit want er stond een ouderwets avondje Maastricht op de planning, ter ere van Carlijn haar verjaardag. We begonnen bij café in de Karkol waar ik genoot van 2 heerlijke gin tonics. Rond middernacht vonden we het tijd om een dansje te gaan wagen bij Basilica.

We kunnen zo aan de "muppets show" mee doen.

We kunnen zo aan de “muppets show” mee doen.

Under "my" umbrella

Under “my” umbrella

Goed begin van het weekend :)

Goed begin van het weekend 🙂

Het blijft toch heerlijk om opstap te gaan, het was een gezellige avond en een goed begin van het weekend!

Lazy Saturday

Het enige wat ik echt minder leuk vind aan opstap gaan is the day after. Ik ben niet meer gewend om laat in bed te komen en voel me dan ook de hele dag futloos. Mijn grote sport plannen op zaterdagmorgen werden dan ook ingeruild voor een lazy zaterdagochtend, waarbij het bed even mijn beste vriend was.

Gelukkig begon ik zo rond de middag weer wat meer energie te krijgen en kon ik mijn huishoudelijke taken toch nog afvinken. Voor de rest deed ik weinig spannends, wel bereidde ik de hapjes voor de babyshower voor.

Babyshower time on sunday

Zondagmorgen stond ik vroeg op om alle hapjes voor de babyshower te maken. Gelukkig ging alles meteen goed en was ik op tijd klaar. Bir pikte me om half 12 op zodat we ruim te tijd hadden om alles bij Steef thuis voor te bereiden. Binnen no time was het één groot roze festijn en ik moet toegeven het zo in een boekje had gekund.

Roze perfectie!

Roze perfectie!

Steef was blij verrast ons allemaal te zien en genoot volop van de gezelligheid en de cadeautjes. Het was een hele leuke middag en het duurt me te lang voordat ik de kleine meid mag ontmoeten. Er komt nog een aparte blogpost online over de babyshower, met leuke ideetjes en tips!

The magic 7 word mag bijna een nieuw lid verwelkomen :  )

The magic 7 word mag bijna een nieuw lid verwelkomen : )

Het was de eerste babyshower die ik organiseerde, super leuk om dit voor jou te mogen doen Steefje!

Het was de eerste babyshower die ik organiseerde, super leuk om dit voor jou te mogen doen Steefje!

Babygirl presents

Babygirl presents

Het nadeel van een leuk weekend is dat het weer zo snel maandag is…

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter