Weekend update #week 18 – zomerse moederdag

0

Heb je ook zo genoten van het afgelopen weekend? Het was echt een heerlijk weekend. Zon maakt het leven toch een stuk aangenamer. Omdat we niet zo vaak lekker weer hebben in Nederland, heb ik er dan ook volledig van genoten. Het was een weekend met weinig verplichtingen en aanvoelde als een korte vakantie. Nu verheug ik me nog meer op de zomer!

Quality time op vrijdag

Vrijdag had ik een lekker kort werkdagje, je merkte dat de helft van Nederland op vakantie was en het daardoor vrij rustig was op het werk. Luc moest zaterdag werken en zondag voetballen, dus vrijdagmiddag besloten we om er even op uit te gaan.

Zomerse middag en het dak kon eraf ;  )

Zomerse middag en het dak kon eraf ; )

We besloten om naar Maastricht te gaan en we waren niet de enige met dat idee. Het was echt stik druk en ik heb nog nooit zoveel winkelende mensen in de stad gezien. Gelukkig vonden we nog een plekje op een terras. De warmte overviel ons een beetje en je moest echt opletten om niet te verbranden. Toen we ons daarna tussen de winkelde menigte mengde had ik even het gevoel dat ik op vakantie was, het was een heerlijke middag!

Zonnen op zaterdag

Zaterdagmorgen zat ik om half 9 met mijn ontbijtje op het balkon. Daarna hees ik me met pijn en moeite in mijn sport kleren om een rondje te gaan rennen. Het viel me zwaar en ik ben een aantal keren moeten stoppen, maar hopen dat het met de cavemanrun niet zo warm is.

Feels like holiday!

Feels like holiday!

Heerlijk dit!

Heerlijk dit!

Ik ben geen warm weer sporter.

Ik ben geen warm weer sporter.

Om 11.00 uur zat ik fris en fruitig in mijn bikini op het balkon en stond ik alleen op om te eten. Ik schreef een blogpost, las een boek en genoot vooral van de zon.

Dit gewoon de hele middag, whooehoe...

Dit gewoon de hele middag, whooehoe…

Na de hele middag te hebben gechillt stond de eerste bbq van het jaar op de planning bij Steef en Gijs. Ik vind het heerlijk om buiten te eten, het heeft iets gezelligs : )

Eerste BBQ van het jaar!

Eerste BBQ van het jaar!

Om half 9 vertrokken we met ons zessen richting Maastricht om daar een room escape te gaan doen bij best escape. Bij een room escape word je opgesloten in een kamer en je hebt een uur de tijd om hier met zijn allen uit te komen. Ik had geen idee wat ik er van kon verwachten en liet het volledig op me af komen.

Het was ons gelukt om te ontsnappen  ;  )

Het was ons gelukt om te ontsnappen ; )

We haalden het op 3 minuutjes na niet om binnen een uur uit de kamer te komen, maar het was echt heel leuk om te doen. Ik ga er niet teveel over vertellen, je moet het echt eens een keertje gaan doen! Het is heel leuk bedacht en ook professioneel opgezet en ik moet bekennen dat het niet makkelijk was. Dus heb je eens geen plannen in het weekend? Dan is dit zeker een aanrader.

Moederdag op zondag

Eigenlijk is het iedere dag moederdag, maar toch blijft het leuk om je mam op deze dag extra in het zonnetje te zetten. In de ochtend gingen we bij de moeder van Luc op bezoek en ‘s middags was mijn mam aan de beurt. Als cadeautje geef ik al jaren een wellnessbon, zodat mam een dagje kan relaxen én we samen een gezellige dag hebben.

Duo penotti :  )

Duo penotti : )

Het voetbalseizoen is bijna ten einde en de laatste wedstrijden zijn erg belangrijk voor Margraten. Samen met de voetbalcrew stond ik langs de lijn in het zonnetje. Margraten won met 0-3 en dat was ook ernstig nodig. Aan het einde van de wedstrijd heb ik de VI app misschien 80 keer vernieuwd, want Ajax stond gelijk tegen de Graafschap en dan zou PSV zo maar eens kampioen kunnen worden. Ik maakte een klein vreugde sprongetje toen het ook uiteindelijk zo was!

Voetbalcrew

Voetbalcrew

Na de wedstrijd aten we een hapje bij cafe ‘t Flaterke, waar het 2e elftal van RKVVM een feestje vierde omdat ze eerder die dag kampioen waren geworden.

Kampioenen!

Kampioenen!

Perfecte afsluiting van het weekend!

Perfecte afsluiting van het weekend!

Zondagavond had ik het gevoel of ik een korte vakantie had gehad, het was een heerlijk zonnig weekend!

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter