Weekend update #week 19 – pinksterweekend

0

We ruilden het afgelopen weekend de bikini in voor de winterjas en ik was het liefst onder een lekker warm dekentje gekropen. Het nadeel van een paar dagen goed weer is dat het “gewone” weer dan echt kan tegenvallen. Wel hadden we door Pinksteren een lekker lang weekend! Maandagavond was ik iets later thuis dan verwacht, vandaar dat deze weekendupdate wat later online staat dan normaal. Het was een vrij rustig weekend met niet veel verplichtingen, hierdoor had ik genoeg tijd om de nieuwe happy hippy collectie online te zetten in de webshop.

Poetsen op vrijdag

De laatste weken probeer ik op vrijdag na het werk mijn huishoudelijke taken uit te voeren. Zo hoef ik dit niet op zaterdag te doen en heb ik fijn 2 hele dagen vrij. Ook maakte ik foto’s van de producten van de nieuwe collectie.

strijken, vrijdagavond bezigheid

Mijn favoriete bezigheid van de vrijdagavond (NOT)

Helemaal blij met de nieuwe happy hippy collectie!

Helemaal blij met de nieuwe happy hippy collectie!

Douze points op zaterdag

Zaterdagmorgen ging ik naar de sportschool en trainde ik mijn benen. Ik heb namelijk moeite met rennen, ik krijg bij een kilometer of 3-4 pijn aan mijn benen. Dus heb ik besloten deze maar eens flink te trainen. Dat flink trainen heb ik gevoelt, want de spierpijn is pas sinds gister verdwenen. Never skip leg day zullen we maar zeggen ; )

Ik heb al bijna 4 dagen spierpijn (niet leuk)

Ik heb al bijna 4 dagen spierpijn (niet leuk)

In de middag werd ik opgehaald door mijn nichtje om samen te gaan lunchen. We stranden bij het moment in Lemiers. Ik vond het een gezellige middag en het was fijn om eens goed te hebben bijgekletst, voor herhaling vatbaar : )

Duo penotti, toch zijn we nichtjes ;  )

Duo penotti, toch zijn we nichtjes ; )

Toen ik thuis kwam zat Luc al op me te wachten, we gingen namelijk naar Ellen voor een massage. We werden beide een uur onder handen genomen en we voelden ons daarna weer als herboren. Nadat we gegeten hadden maakten we ons klaar voor het songfestival. Van kleins af aan ben ik daar toch een beetje fan van. Ik kan helemaal in de punten telling op gaan en was dan ook lichtelijk teleurgesteld dat we niet in de top 5 zijn geëindigd.

Inspiratieloos op zondag

Zondag had ik echt een lazy sunday, ik kwam gewoonweg niet voorruit. Ik had grootse plannen om te gaan rennen, maar door mijn spierpijn was dat niet te doen. Luc moest werken tot 22.00 uur, dus ging ik naar mijn ouders. We waren een beetje inspiratieloos en wisten niet zo goed wat we moesten doen. Uiteindelijk zijn we even gaan winkelen bij Jan Linders in Valkenburg en hebben we daar nog een drankje gedaan bij Cafe ‘t Hoekje.

Chillings met pap en mam

Chillings met pap en mam

Na het eten werkte ik nog aan de webshop en was aan mijn lazy sunday een einde gekomen.

Het geeft een voldaan gevoel als alles weer netjes online staat :  )

Het geeft een voldaan gevoel als alles weer netjes online staat : )

Voetbal op maandag

Maandag is normaliter niet mijn favoriete dag van de week, maar van zo een extra dagje vrij word denk ik iedereen wel blij. Deze maandag stond helemaal in het teken van voetbal. Luc moest voetballen en als gewonnen werd dan was de kans groot dat er geen nacompetitie gespeeld hoefde te worden.

Na een aantal zenuwslopende minuten werd bekend dat ze veilig waren en dat het voetbalseizoen ten einde was gekomen. Dat was toch wel een klein feestje waard!

Hoppatakeej!

Hoppatakeej!

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter