Weekend update #week 20 – cocktails & picknicken

0

Het voordeel van een leuk weekend is dat je de maandag makkelijker overleefd. Afgelopen weekend was ik zowel vrijdagavond en zaterdag te vinden op het food truck festival Trek in Maastricht, het enige festival waar muziek niet de hoofdrol speelt. Ik genoot van het weer, de cocktails en goed gezelschap. Ik was maar 20 minuutjes van huis en had toch het gevoel dat ik op vakantie was. Kort samengevat was het een heerlijk weekend waar ik zeker weer een week op kan teren..

Cocktails op vrijdag

De hele week keek ik al uit naar het weekend. Vorig jaar was ik voor de eerste keer op het food truck festival. Toen vond ik het al helemaal fantastisch! Ik was dus een beetje bang dat het dit jaar ging tegenvallen. Maar nadat ik daar zat met een cocktail op een zitzak, kon ik concluderen dat ik het misschien nog wel leuker vond dan vorig jaar.

Topshop, valeb, misshappyhippy, webshop, shoes, bag, broek, ster,

Ik ga denk ik 3x per jaar met het openbaar vervoer. Ik verveelde me toen ik op de bus zat te wachten, dus maakte ik heel hipster een foto van mijn halve outfit. SchoenenTopshop, BroekValeb, Tas misshappyhippy

weekend, cocktails, stripes, collega's, food truck festival,

Goed begin van het weekend!

Nadat we een rondje hadden gemaakt over het terrein en hier en daar een hapje hadden geprobeerd ploften we nog even neer bij de wijnbar. Helaas was ik mijn wijnglas van vorig jaar vergeten en betaalde ik voor mijn 1ste wijn (inclusief glas) €10,-.

wijn, food truck festival,

Je kunt me op vrijdagavond niet gelukkiger maken dan met een glaasje wijn en goed gezelschap.

Food truck festival Trek op zaterdag

Om de cocktails en al het eten een beetje te compenseren ging ik zaterdagmiddag rennen. Conditioneel gezien gaat het de goede kant op, alleen blijf ik last houden van mijn enkels en benen. Misschien moet ik toch maar eens opzoek gaan naar een nieuwe ren schoen.

Rennen, runkeeper, zaterdagmiddag,

Na 4,5 km is het ook echt klaar. Dus ik moet er nog even tegenaan de komende weken.

Zaterdagmiddag werd ik opgehaald om weer richting het food truck festival Trek te gaan. Vrijdagavond was een beetje de generale repetitie voor zaterdag. Maud was al daar en had een fijn plekje gereserveerd. Hier hebben we de eerste 3 uren doorgebracht. Picknicken met wijn, i love it!

Picknicken, zaterdagmiddag, stripes, collegas

Zaterdagmiddag picknick

Luc sloot later bij en we maakten er samen een gezellige avond van. Het was trouwens echt heerlijk weer. Toen we ons tussen de dansende menigte begaven en ik om me heen keek, kon ik bijna niet geloven dat dit plaatsvond in het stadspark van Maastricht.

Cocktails, food truck festival, lovely day

We hobbelden rond 00.00 uur met de bus terug naar Margraten, waar ik moe maar voldaan in mijn bedje rolde.

Relaxen op zondag

Zondagmorgen voelde ik me tegen alle verwachtingen in topfit! Ik maakte een heerlijk ontbijt en samen met Luc ging ik fitnessen. De benen waren weer aan de beurt, hopelijk gaat het rennen dan steeds een beetje makkelijker.

Sundaymorting workout, done, legday, fitnessen

Sunday morning workout done ; )

Na het fitnessen stofzuigden we de auto en gingen we even bij pap en mam langs. De dag vloog om we besloten om samen met Gijs, Steef en Jim een filmpje te pakken. Daar was het immers echt het weer voor. Het werd de film Money Monster, een leuke film voor de zondagmiddag. Maar niet echt eentje voor in de top 10.

Bioscoop, zaterdagavond, food truck festival

Omdat we nog niet genoeg gegeten hadden het weekend.

Na de film aten we gezellig samen bij Gijs en Steef en kwam er een einde aan dit top weekend! Ik verheug me nu alweer op het volgende food truck festival : ) Meer foto’s vind je op instagram.

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter