Beauty favorieten maand mei

0

Afgelopen maand heb ik mijn beauty assortiment aangevuld met nieuwe artikelen. Opzicht kan ik best trouw zijn aan een product als ik er tevreden over ben. Maar soms is het tijd voor iets nieuws. Net zoals je kledingkast, heeft je beauty assortiment ook af en toe een upgrade nodig. Benieuwd naar mijn favorieten van de maand mei? Je checkt het in deze blogpost.

Superstay better skin Maybelline

Mijn absolute topper van de maand is de foundation van Maybelline. Na jaren de foundation van Babor te hebben gebruikt wilde ik toch eens wat anders proberen. Ik was opzoek naar een foundation die niet als een masker op je huid gaat zitten, maar wat je huid wél mooi egaal maakt.

better skin, foudation, zonnenfactor 20, maybelline new york

De vitamine verrijkte formule verbeterd de conditie van de huid waardoor je huid er binnen 3 weken energieker en gezonder uitziet.

samensmelten, foudation, huid,

Je ziet dat de foundation samensmelt met je huid en dat vind ik heel belangrijk.

Deze superstay better skin van Maybelline leek me wel een geschikte kandidaat. Na dit product een aantal weken te hebben geprobeerd kan ik zeggen dat ik heel tevreden ben. De foundation smelt samen met je huid, maakt je huid mooi egaal en is niet vettig. Ook zit er een zonnefactor 20 in, wat natuurlijk erg prettig is voor deze tijd van het jaar.

Shampoo en crèmespoeling

Mijn haren hebben de laatste jaren heel wat te verduren gehad. Ik gebruikte tot voor kort iedere dag wel een föhn, stijl of krultang. Al die warmte is natuurlijk niet goed voor je haren. De laatste tijd probeer ik ze dan ook wat meer met “rust” te laten. Mijn haren konden wel wat glans gebruiken vandaar dat ik nu de shampoo en crèmespoeling gebruik van Schwarzkopf en dan de “essence ultime crystal shine”.

shampo, cremespoeling, glans, schwarzkopf, claudia schiffer

De shampoo maakt je haren glad, waardoor je meer glans krijgt. De crèmespoeling met vloeibaar kristal herstelt het haar en geeft een mooie glans.

Tip: was je haar eens andersom. Gebruik eerst de crèmespoeling en laat deze goed inwerken. Was daarna je haren met de shampoo. Je haar word hierdoor minder snel vettig en je krijgt meer volume. Deze methode pas ik al 4 weken toe en mijn haren lijken voller en hebben meer slag!

Garnier Micellair Reinigingswater

Dit reinigingswater is perfect om je make-up mee te verwijderen en je gezicht te reinigen. Naast dat het je huid reinigt, heeft het ook een kalmerend en matterend effect. Je kunt het gebruiken voor je gezicht, lippen en ogen en het bevat ook nog eens geen parfum en parabenen. Ik kan eigenlijk gewoon geen minpunten vinden!

reiniginswater, efficient, make-up verwijderen.

Garnier micellair reinigingswater. Een efficiënt product dat de huid zuivert en make-up verwijderd in een beweging.

Garnier Hydra-adapt

Ik was opzoek naar een hydraterende dagcrème. Mijn huid kan soms vettig ogen en deze hydra-adapt crème is speciaal voor de vettige en gecombineerde huid. De crème trekt snel in en je huid voelt zacht aan. Je kunt meteen aan de slag met je gezichtsmake-up, wat je weer wat tijd scheelt in de ochtend.

drogist, materend, kalmeert,

Deze crème “doet wat hij moet doen” hij kalmeert en trekt snel in. Voor mij precies wat ik nodig had.

creme, trekt snel in, niet vettig

De crème trekt heel snel in en oogt totaal niet vettig!

Tip: laat je dagcrème ongeveer 30 minuutjes inwerken voordat je je gezichtsmake-up aanbrengt. Zo voorkom je dat je make-up en vooral je eyeliner gaat “schuiven”. Verzorg ondertussen je haar of maak een lekker ontbijtje!

DA verzorgende douche scrub

Nu de zomer weer in aantocht is, vind ik het fijn om mijn lichaam te scrubben. De fijne schubdeeltjes stimuleren het vernieuwingsproces van de huid. Ook voelt je huid na het scrubben zacht en glad aan.

DA, douche sruc, zijdezacht

DA douche scrub voor een zijdezachte huid.

fijne deeltje, prettig, douchescrub

Je ziet dat deze scrub hele fijne deeltjes bevat, dat vind ik prettig.

Tip: scrub je huid voordat je begint met scheren, je haartjes staan dan rechtop wat het scheren makkelijker maakt. Ook voelt je huid super zacht aan!

Dit zijn mijn toppers van de afgelopen maand. Wat zijn jouw favoriete beauty producten van dit moment?

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter