Weekend update #week 24 – nat, natter, natst

0

Mijn bruine kleurtje waar ik een week flink voor gespaard had, is er letterlijk vanaf geregend. Normaliter kan ik altijd wel overal het positieve van inzien, maar van dit weer word je gewoon depressief! Gelukkig bestond het afgelopen weekend uit genoeg leuke dingen, waarvan ik spontaan goede zin kreeg. Zo heb ik voor de eerste keer mogen knuffelen met Elive en hadden we vrijdagavond een hele gezellige ladies night!

Ladies night op vrijdagavond

Heb jij dat ook wel eens, van die dagen dat de tijd je grootste vijand is? Vrijdag was zo een dag, ik had een hele strakke planning en doordat een afspraak uitliep, liep mijn hele planning in de soep.

Na mijn werk racete ik naar de kapper, want na een week zon, zee en strand was mijn haar dood. Het kon dus wel een flinke oppepper gebruiken! Ik had er 1,5 uur voor ingepland, maar het liep totaal uit en ik was pas om 19.00 uur thuis. Gelukkig had Luc al gekookt. Eigenlijk wilde ik nog even bij Ashley langs voordat ik naar Birgit zou gaan. Maar dat heb ik moeten afzeggen.. Gelukkig gaan we vrijdag samen BBQen.

kapper, vrijdagmiddag, verven haren

Een momentje voor mezelf….

1,5 uur later dan de rest kwam ik aan bij Birgit, het was Ladies night en we vierden ook direct de verjaardagen van Romy en Birgit. Het was echt nog eens een gezellige meidenavond. Het blijft toch heerlijk om een avond te kletsen en te lachen met je vriendinnen!

vriendinnen, girlsnight, gezellig, lachen kletsen

De happy hippies op vrijdagavond!

Knuffelen met Elive op zaterdag

Toen ik zaterdagmorgen wakker werd, dacht ik bij mezelf “ik had net zo goed kunnen gaan werken”. Wat een droevig, troosteloos weer was het! Gelukkig werd ik om 11.00 uur opgehaald door Carlijn, we gingen samen ontbijten/lunchen bij Loods 81 in Margraten. We kozen beide voor een boterham met carpaccio, deze was echt heerlijk lekker vers! Ik vond het zo lekker dat ik er zondag eigenlijk weer had willen gaan lunchen.

Loods 81, zaterdagmiddag

Echt lekker gegeten bij Loods 81 in Margraten.

Ik had Carlijn al een paar weken niet meer gezien, dus we kwamen niet uitgepraat, het was echt gezellig!

Na deze gezellige ochtend, deed ik de boodschappen ronde. Bakker, supermarkt, DA en groenteboer. Ik rende als een gek met mijn boodschappentas door de regen van winkel naar winkel en zag er aan het einde uit als een verzopen katje. Wat zijn we toch in een fijn land geboren ; )

In de namiddag ging ik bij familie Franssen op bezoek. Ik verheugde me er echt op om Elive weer te ontmoeten. Ik vond het echt bijzonder om hun samen als gezin bezig te zien! Ook mocht ik voor het eerst met haar knuffelen. Ondanks dat ik zelf nog niet helemaal klaar ben voor kindjes, krijg ik een heel tevreden gevoel van zo een kleintje op mijn arm ; )

knuffelen, elive,

Knuffelen met Elive : )

Zon en Vaderdag op zondag

Zondagmorgen of eigenlijk middag heb ik mezelf echt bij elkaar moeten rapen om te gaan rennen. De eerste kilometer ging wat moeizaam maar daarna zat ik helemaal in de flow. Voor het eerst rende ik 7km in een keer en het ging eigenlijk best wel goed. Zaterdag 25 juni staat de Cavemanrun op het programma en ik denk dat ik er wel klaar voor ben : )

cavemanrun zondagmorgenrun, runkeeper

Hoppatakeej, ik ben klaar voor de Cavemanrun!

Luc en ik hadden zondag niet heel veel energie en gingen op het gemak naar de winkel. Ik had echt zin in sushi, ondanks dat de sushi van bij de supermarkt niet kan tippen aan de verse sushi van bij de Toko kocht ik toch een 1-persoons bakje.

sushi, zon, zondagmiddag

Sushi en zon, even een geniet momentje!

Zondag was het natuurlijk Vaderdag, dus gingen we even bij mijn ouders op bezoek. Ik vind het ieder jaar weer een uitdaging om met een origineel cadeautje aan te komen. Dit jaar ging ik voor een eet bon.

De appel valt niet ver van de boom, toch? ;  )

De appel valt niet ver van de boom, toch? ; )

In de avond gingen we bij Maria op bezoek en aten we samen frietjes. Want een weekend is geen goed weekend zonder een lekker frietje ; )

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter