Weekend update #week 25 – Cavemanrun

0

Kan me iemand vertellen waar de zon zich verstopt heeft? Iedere dag krijg ik weer meer het idee dat we dit jaar geen echte zomer gaan krijgen. Ondanks dat ik donderdag het gevoel had dat de wereld verging, hebben we vrijdagavond toch kunnen barbecuen. Zaterdag stond de hele dag in het teken van de Cavemanrun. Over schuttingen heen klimmen en door de modder rollen, wat wil je nog meer? Het was nóg leuker dan vorig jaar en na afloop heb je een fantastisch gevoel! Maandag had ik geen spierpijn maar was ik wel heel erg moe, vandaar dat deze weekendupdate ook een dagje later online komt en bestaat uit veel foto’s en weinig tekst… Zoals Geer zou zeggen “ik heb er de kracht even niet voor”.

BBQ op vrijdagavond

Het is altijd een hele klus om ons balkon BBQ klaar te maken. Het past allemaal net, maar dat maakt het ook wel weer gezellig! Ashley, Aloys en Luca kwamen op bezoek en we hebben tot 23.00 uur kunnen buiten zitten. Het was een hele gezellig avond, moeten we eigenlijk gewoon vaker doen!

BBQ voor 4, het past net :D

BBQ voor 4, het past net 😀

Cavemanrun op zaterdag

Zaterdagmorgen stond ik redelijk vroeg op, ik wilde nog even snel een beetje in het huishouden doen voordat ik werd opgehaald door Vincent. Ik was niet zenuwachtig maar had wel een beetje gezonde spanning. Eigenlijk had ik er voornamelijk heel veel zin in! Carlijn kwam van te voren naar mij en samen namen we nog even de laatste dingen door. Rond kwart over 12 stond taxi Vincent voor de deur en samen reden we naar Valkenburg, daar troffen we de rest van de groep. Nadat we ons starbewijs hadden opgehaald en waren opgewarmd, was het tijd om te starten. Zie hier de fotocollage: (Roelke De Das, thanks voor de foto’s!)

Cavemanrun 2016, running, fitgirls

Het was weer een echte ervaring en nog leuker dan vorig jaar! Je doet het niet alleen, maar samen met de groep, de cavemarun is voor iedereen. Natuurlijk is het wel verstandig om een beetje ervoor te trainen, maar ook als je niet 3 keer in de week sport kun je er gewoon aan meedoen!

Nadat ik thuis alle modder uit mijn oren had gewassen was het tijd voor sushi! Omdat de mannen samen op Defqon waren, ging ik met Carlijn, Steef en Denise sushi eten in Valkenburg. Het was de perfecte afsluiting van een leuke, natte, modderige en sportieve dag!

Till next week!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter