3x inspiratie voor zomeroutfits

0

Normaliter is het uitzoeken van een zomeroutfit een makkie. Je trekt een jurkje en een leuk slippertje aan en je bent ready to go. Maar door het wisselvallige weer word het ons wat lastiger gemaakt. In deze blogpost geef ik je wat inspiratie, zodat het uitzoeken van een zomeroutfit tijdens de minder warme dagen ook een eitje word.

Opvallende top

De kleding die ik draag behoren niet tot een bepaalde stijl. Je kunt wel van mijn outfit aflezen in welke stemming ik ben. Zo draag ik het liefst bij een zomerse zonnige dag felle kleurtjes. Het topje wat ik aan heb op onderstaande foto kocht in Barcelona in een klein boetiekje. Soms vind ik het leuk om een kledingstuk te kopen waarvan ik weet dat niemand anders het heeft en dat is het geval bij deze top. Omdat hij lekker opvallend is combineer ik hem met een simpele spijkerbroek en espadrilles. Een perfecte festival of vakantie outfit voor als het een net niet dag is.

Opvallende top

Opvallende top

Broek Topshop – Top Claudine – Schoenen Peaz – Armband Misshappyhippy – Tas Misshappyhippy – Ketting Misshappyhippy

De witte blouse

De witte blouse is een basic item die iedere vrouw eigenlijk in de kledingkast zou moeten hebben hangen. Het is een perfect item om mee te combineren en je kunt de blouse zowel casual als chic dragen.

De witte blouse

Horloge marmer met armband

Blouse Stradavarius – Broek Topshop – Horloge Misshappyhippy – armband Misshappyhippy – Schoenen Paez

De spijkerrok

De spijkerrok is net zoals de tuinbroek helemaal terug van weggeweest. De rok is al opvallend genoeg van zichzelf dus makkelijk te combineren met een simpel truitje en leuke espadrilles.

De spijkerrok

Spijkerrok Stradivarius – Top Stradivarius

Hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen geven, voor mij zijn dit in ieder geval mijn favoriete outfits van dit moment.

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter