Binnenkijken bij Studio Luc

0

Voor de serie “binnenkijken bij” was ik deze week te gast op het kantoor van Studio Luc, de maker van deze website. Normaal zijn kantoorruimtes vrij klinisch ingericht. Strak, wit en design lijken hierbij de toverwoorden tegenwoordig. Maar Luc zelf kijkt daar net even anders tegen aan.

“Over het algemeen ben ik meer aan het werk dan dat ik thuis ben. Dus mag zo’n kantoor wat mij betreft ook een beetje een thuisgevoel geven. Daarbij vind ik het prettig dat een klant zich ook op zijn gemak voelt. Nu heb ik geen enorm groot kantoor, maar een zithoekje paste er wel nog mooi in.”

Zithoekje

Zithoekje

Luc is, zoals hij zelf zegt, gek op “oude rotzooi”. Een retro Bosch koelkast, een oud chesterfield bankje en een vintage stationsklok zijn hiervan het bewijs.

“Klopt, voor kantoor vind ik die retro en vintage spullen wel te gek. Zo af en toe loop je eens wat tegen het lijf op een markt of via via en op die manier heb ik het kantoor nu langzaamaan vol staan ermee. Dus als er iemand nog wat moois heeft staan kunnen ze me altijd even bellen.”

Stationklok

Retro radio

Vergrootglas

Ondanks dat de ruimte zo goed als vol staat lijkt Luc nog niet helemaal klaar met verzamelen.

“Ja, een chesterfield bureau en een jukebox staan nog op de wensenlijst. Maar goed, dat heeft allemaal geen haast. En wie weet verhuis je op een gegeven moment met je bedrijfje en kun je weer opnieuw beginnen met inrichten. Ik heb er in ieder geval wel lol aan om zo nu en dan eens de amateur binnenhuisarchitect uit te hangen.”

Bureau Studioluc

Bureau met trap

Het kantoor mag dan wel vol staan met oude vintage spullen, maar het werk dat wordt geleverd is juist weer modern en anno nu. Geïnteresseerd in het werk van Studio Luc, of op zoek naar een video, animatie of nieuwe website? Kijk dan eens op studioluc.nl.

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter