Review fun beach Panheel – dagje strand in Limburg!

0

Limburg heeft veel mooie dingen, het enige nadeel van in het zuidelijkste stukje van Nederland wonen is dat er geen strand in de buurt is. Om een dagje te genieten van “ the beach life” moeten we toch minimaal 2 uurtjes rijden. Gelukkig zijn er een aantal aangelegde stranden in Limburg. Zodat ook “wij” kunnen genieten van een zomerse dag. Hiervan is Funbeach in Panheel er een. Je kunt het niet vergelijken met de “echte” zee en strand, maar het komt aardig in de buurt.

Take it easy!

Er zijn weinig dingen die je niet kunt doen bij Funbeach, voor zowel jong als oud is er genoeg entertainment. Je krijgt er makkelijk een dag om! Zo is er een aquapark voor kinderen en kunnen de grote “kinderen” zich amuseren bij wakers lounge. Hier kun je heerlijk aan het water een drankje doen of een hapje eten. Aan de echte stoerdere volwassen is er ook gedacht, zo kun je er Wakeboarden, Flyboarden en met een Jetpack over het water vliegen! Je hoort het al, er is genoeg te doen voor alle leeftijden.

Wakers lounge

Waar voor je geld

De entree bij Funbeach is €5,- per persoon, ook kun je er gratis parkeren. Ik vind dit echt goedkoop! Als ik naar een zwembad in de buurt ga ben ik al bijna het dubbele kwijt. Wat ook een pluspunt vind is dat het er super schoon is, Funbeach is in 2001 onderscheiden met een blauwe vlag. Dit is een keurmerk dat aantoont dat stranden schoon en veilig zijn. Bij binnenkomst ontvang je een zakje waar je je afval in kunt doen. Super slim, er ligt dan ook weinig tot geen rommel op de grond.

Meer bij Panheel

Beach life!

Heb je op een zonnige zondagmorgen eens even geen inspiratie wat te doen die dag, veras je kinderen of bel je vrienden en nodig ze uit om mee naar Funbeach te gaan. Want zelfs in Limburg kun je genieten van een dagje “beach life” en één ding is zeker; vervelen doe je je in ieder geval niet! : )

Genieten bij Panheel

8.4 Aanrader!

Funbeach Panheel heeft entertainment voor zowel jong en oud, je krijgt er makkelijk een dag om! Dobberen op het water, ravotten in het aqua park of een wijntje drinken bij wakers lounge. Het heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding en het is er schoon!

  • Entertainment 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Schoon en veilig 8,5
  • Parkeergelegenheid 8
  • Eten en drinken 8
  • User Ratings (1 Votes) 9.4
Share.

Laat een reactie achter