Review sauna Dennenmarken – Een dagje vakantie!

0

Wie mij goed kent weet dat ik een echte sauna fan ben. Ik schreef er al eens een blogpost over. Een dagje Sauna voelt aan als een dagje vakantie! Ik deel deze “hobby” samen met mijn moeder. Samen zijn we al in verschillende sauna’s geweest. Voor mij staat Sauna Dennenmarken op nummer 1 als ik moet kiezen tussen de sauna’s in Limburg.

Totaal ontspannen

Thuis vind ik het moeilijk om helemaal te ontspannen. Er zijn teveel prikkels; het huishouden, bloggen, social media. Er is altijd wel iets te doen. Op het moment dat ik bij Sauna Dennenmarken binnenstap, me omkleed en mijn telefoon opberg in het kluisje, ben ik voor mijn gevoel even afgesloten van de wereld. Ik ervaar dan hetzelfde gevoel als dat ik op vakantie ben. Bij deze sauna zijn er voldoende rustruimtes en er heerst een hele rustige ontspannen sfeer. Zowel buiten op de ligweide als binnen in het zwem- sauna gedeelte. Dat vind ik echt een pluspunt van deze sauna.

Genoeg te doen

Sauna Dennenmarken heeft 7 sauna’s waarvan 5 binnen en 2 buiten. Er is een binnen en buitenbad, een tv-ruimte en een relaxhoek. Je kunt in de winter binnen eten bij de open haard en in de zomer kun je genieten van een lekker wijntje op de ligweide. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam! Het comfort van de ligbedden is echt top, ik heb er dan ook al genoeg powernaps gedaan, want van al die saunagangen zou je zomaar moe worden.

Waar voor je geld

Een los sauna bezoek kost €26,50 in het weekend. De laatste keer hebben we gekozen voor het Relax arrangement, kosten €42,50. Hierbij zit inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie of thee
 • Vrij gebruik van de saunafaciliteiten
 • Gebruik van de zonnebank
 • Een maaltijdsalade naar keuze
 • Cadeautje bij afscheid

Voor €42,50 een dagje uit, inclusief eten vind ik een zeer nette prijs. De zonnebank was een leuke extra, iets wat we normaal niet zouden reserveren. Als afscheidscadeautje kregen we 2 flesjes met scrubzout, zodat je thuis ook nog lekker in de sauna sferen kunt komen!

Absolute nummer 1

Als je je binnen de muren van sauna Dennenmarken begeeft heb je het gevoel of je ergens in Zuid- Frankrijk bent. Vooral de rust en de ontspannen sfeer spreken mij erg aan. We hadden het geluk dat het lekker weer was, dus we hebben ook echt kunnen zonnen en relaxen op de ligweide. Als je net zo een saunaliefhebber als mij bent en er even een dagje tussen uit wilt, kan ik alleen maar zeggen; plan een dagje sauna Dennenmarken!

8.4 Genieten!

" Voor de echte saunaliefhebber is sauna Dennenmarken the place to be! Een dagje vakantie in Zuid - Limburg"

 • Ontspanning 9
 • Faciliteiten 9
 • Prijs/ kwaliteit 8,5
 • Klantvriendelijkheid 8,5
 • Eten en drinken 8
 • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Laat een reactie achter