Weekend update #27 – eindelijk zomer!

0

Whoooeehooe… het afgelopen weekend was het eindelijk zomer! Heb je de vlag ook uitgehangen? : ) Ons geduld is even op de proef gesteld, maar gelukkig kunnen we het eerste echte zomerweekend in onze agenda afstrepen. Het was een heerlijk weekend waar ik op en top van genoten heb! Eigenlijk moesten alle weekenden zo zijn! Ik heb zowel uitgehangen op een Ibiza markt en bij Funbeach in Panheel. Lees je mee?

Chillen op vrijdagavond

Ik was nog herstellende van een flinke verkoudheid dus ik besloot om het vrijdagavond lekker rustig aan te doen. Zo regelde ik een aantal bestellingen voor de webshop, schoot wat foto’s voor de blog en ging in bad.

 Foto; schieten voor een nieuwe blogpost

Ibiza markt op zaterdag

Ondanks mijn rustige vrijdagavond was ik zaterdagmorgen nog steeds niet fit en stond ik op met hoofdpijn. Toch ging ik fitnessen, nadat ik me gedoucht had voelde ik me als iets beter. Ik had afgesproken om met Carlijn, Steef en Denise naar een Ibiza markt te gaan. Het was een beetje een twijfel dag, we durfden het nog niet aan om te gaan zwemmen.

Eenmaal aangekomen op de Ibiza markt vielen de kraampjes een beetje tegen. Maar er waren cocktails, tapas, leuke muziek en zon. Dus dat maakten het al snel tot een gezellige middag! De zon deed echt zijn best en het was op sommige momenten misschien wel iets te warm. Wie had dat gedacht dat we dat deze zomer nog zouden meemaken.

Ibiza style, sfeer, balonnen,

Proost!

Proost!

broodje hatseflats lekker heerlijk

Broodje hatseflats, te ruig! : )

broodje gegrilde bal

Dit broodje gegrilde bal was echt hemels!

mosters, sauzen, knoflookbrood

Helaas werd mijn hoofdpijn een migraine aanval en voelde ik me echt niet goed, we besloten om naar huis te gaan. Ik was blij dat ik thuis was en ben meteen mijn bed in gedoken. De rest van de avond was ik niks meer waard en ben ik niet meer van de bank af gekomen. Erg jammer, want het was heerlijk weer en ik had samen met Luc een avond vrij.

Vakantiegevoel op zondag

In tegenstelling tot zaterdagmorgen was ik zondag topfit. De paracetamol en een dikke acht uur slaap hadden me goed gedaan. Ik wilde optimaal van het goede weer genieten en ging om 11.00 uur richting Carlijn en Denise en samen reden we naar Funbeach in Panheel.

Zo hoort een weekend te zijn, genieten!

Zo hoort een weekend te zijn, genieten!

Het was echt een heerlijke ontspannen dag, niks hoefde en moest. Het enige wat ik niet moest vergeten was om me in te smeren. In de middag arriveerden de boys en Steef ook en hebben we gezamenlijk genoten van de zon.

Rond een uur of 18.00 kregen we honger en verzamelden we in Amby want daar stond er een heerlijke BBQ op het menu. Steef had heerlijk vlees gehaald en Carlijn is een echte salade topper! Ze maakte een couscous en geitenkaas salade om van te smullen. Ik zorgde voor Liefmans, aardbeien en stokbrood met kruidenboter, ja.. verschil moet er zijn ; )

We keken de EK finale buiten en ik denk dat het pas rond 23.00 uur begon af te koelen. Ik heb echt genoten van deze dag en toen we naar huis reden had ik het gevoel of we een dagje op vakantie waren geweest. Ik hoop dat er nog heel veel van deze weekenden mogen komen!

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter