Musthaves: fijne sieraden die je niet meer wilt af doen!

0

Ananas, flamingo en cactus prints, ze komen tegenwoordig overal in terug. Ook de fijne sieraden zijn niet meer weg te denken in onze sieraden stash. Een fijne armbandje met cactus bedeltje maakt je armcandy dan ook helemaal compleet! In deze blogpost laat ik je een aantal fijne sieraden zien die je gewoon niet meer wilt af doen : )

Cactus vs ananas

Naast dat deze fijne armbandjes met cactus en ananas bedeltje té schattig zijn, behoren ze ook nog eens tot de musthaves van dit moment. Je kunt ze alleen dragen of combineren met andere fijne armbandjes, sowieso fashionable!

Fijne sieraden die je niet meer wilt af doen

Ringetjes

Ze zijn terug van weggeweest, de fijne ringetjes. Voorheen waren de statement oorbellen en kettingen helemaal on trend, nu gaan we weer voor fijn en subtiel. De triangel hangertjes geven de oorbellen net iets extra’s én ze zijn van echt zilver.

Fijne sieraden die je niet meer wilt af doen

Ear studs

Normaliter droeg ik alleen oorknopjes toen ik nog een heel klein meisje was. Tegenwoordig kun je ze ook als volwassen persoon dragen. Er zijn ontelbaar veel uitvoeringen, al blijft het infinity teken mijn favoriet.

infinity teken

Musthaves: sieraden die je gewoon niet meer wilt af doen

Kleurige armbandjes

De fijne armbandjes hebben het toch gewonnen van de brede eyecatchers. Het leuke van smalle armbandjes is dat je er een aantal naast elkaar kunt dragen voor een leuks speel effect. Door de kleurtjes die erin zijn verwerkt maken ze je outfit of de day helemaal af!

Musthaves: sieraden die je gewoon niet meer wilt af doen

Je hoeft niet ver te zoeken, al deze sieraden zijn te koop in de misshappyhippy webshop ; )

Liefs,

Misshappyhippy

Share.

Laat een reactie achter