Zoedt woondecoratie & stationery – Soon online!

0

Bij Misshappyhippy houden we van vernieuwen, anders zou het leven ook maar zo saai zijn. Je kunt binnenkort naast fashion accessoires en sieraden ook woondecoratie kopen in de misshappyhippy webshop. We beginnen met een klein assortiment van het merk Zoedt, maar langzaamaan zal dit worden uitgebreid. In deze blogpost vertel ik je wat meer over het merk Zoedt, zodat je weet wat je over een aantal weken kunt verwachten…

Over Zoedt

Zoedt is een jong lifestyle merk en maakt (onder andere) kussens, agenda’s, planners, adresboekjes, kaarten, houten kaarten en houtprints, houten woonaccessoires, kaartenhangers, behang en muurstickers. De stijl van Zoedt is te herkennen als basic stoer en eigenzinnig. Alle producten worden (hand) gemaakt in Nederland. Van ieder product worden er maximaal 250 gemaakt. In de Misshappyhippy shop vind je producten die ik zelf heb uitgekozen en ik in mijn eigen interieur zou toepassen.

Zoedt lifestyle - Soon online!

Zoedt Woondecoratie

Ik ben gek op de teksten van Zoedt, ik vind ze super leuk bedacht en origineel! Je kunt met de posters, kussens en andere woondecoratie je interieur net even wat speels geven. Iedere product heeft weer iets unieks!

Zoedt lifestyle - Soon online!

Zoedt lifestyle - Soon online!

Zoedt Stationery

Er zullen nog maar weinige zijn die een papieren agenda gebruiken, maar toch zou ik er niet zonder kunnen. Ook de Zoedt agenda vind je in de webshop, helemaal mijn ding! Naast de agenda, is ook de verjaardagskalender en notitieblokje te koop. De producten van Zoedt zijn basic, maar gaan daardoor niet snel vervelen. Ook leuk om cadeau te geven.

Zoedt lifestyle - Soon online!

Zoedt lifestyle - Soon online!

Ben je nieuwsgierig naar de Zoedt collectie bij Misshappyhippy? Via Instagram en Facebook houd ik je op de hoogte!

Liefs,

Misshappyhippy

Share.

Laat een reactie achter