7x herfst musthaves

0

Met een mooie accessoire geef je je everyday look in een handomdraai een persoonlijke twist. Een vrouw kan niet zonder een mooi sieraad, stoere horloge, zachte sjaal of stijlvolle tas. We zeggen bij Misshappyhippy niet voor niks: “Kleren zonder mooie accessoires is als een zomer zonder cocktails”. In deze blogpost 7 herfst musthaves op een rijtje, het zijn eigenlijk essentials waar je dit najaar niet zonder kunt.

Statement hoed

Een hoed met dit frisse weer is super handig en lekker warm. Buiten dat, is deze statement hoed ook nog eens fashionable verantwoord! Je kunt deze hoed dagelijks dragen, hij is namelijk overal mee te combineren.

statement hoed

Koeienvacht tas

Vachtjes en haren, ze komen dit seizoen overal in terug. Deze stoere schoudertas met vacht is daarom niet weg te denken uit je accessoire stash. Zorg dat je dit seizoen zeker één accessoire met haartjes in je kast hebt liggen!

schoudertas met koeienvacht

Look a like Celine bag

Deze look alike Chloé tas is dé musthave van dit moment! Je kunt hem overal mee combineren, hij is super handig én een ware toevoeging voor iedere outfit. Het gouden kettinkje geeft het tasje iets extra’s.

look-a-like-cloe-tas

Keep it cozy sjaal

Weet je wat ik fijn vind aan de herfst? Dat je je heerlijk kunt inpakken in een lekkere sjaal. Deze sjaals zijn gemaakt van een lekker zacht stofje en zijn makkelijk te combineren met je favoriete outfits! Het zijn de absolute essentials tijdens de koudere dagen. Ik ben er dol op!

sjaal-blauw

sjaal-grijs

Blocked omslagdoek

Een omslagdoek is perfect voor de “net niet dagen” waarvan we er in Nederland helaas net wat te veel hebben. Je kunt deze omslagdoek zowel over je t-shirt dragen maar past ook makkelijk over je leren jasje. Hij is lekker warm en super zacht!

Omslagdoek

All time zonnebril

Dit najaar laat de zon ons in ieder geval niet in de steek, zorg dus dat je deze “all time zonnebril” altijd bij je hebt! Ga voor een stoer en tijdloos montuur, zodat de bril bij vrijwel elke outfit past! Ik ben gek op deze zonnebril, het is mijn favo musthave!

zonnebril

Mocht je een van deze musthaves willen toevoegen aan je accessoires, ga dan even naar de misshappyhippy webshop. De fotocredits van deze ruige fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter