Get the colour look – okergeel

0

Okergeel is een van mijn lievelingskleuren. Toen ik dit truitje in de winkel zag hangen duurde het niet lang voordat ik het had gepast en afgerekend. Okergeel is best een opvallende kleur en niet heel makkelijk te combineren. Daarom geef ik je in deze blogpost wat inspiratie.

Favoriete outfit

De outfit die ik aanheb is op dit moment mijn favoriete outfit. Hij is vrouwelijk, stijlvol en een tikkeltje stoer. De look op zich is vrij simpel maar de okergele trui geeft de outfit nét wat aparts. Opvallende tinten kun je het beste combineren met basic kleuren, denk aan zwart, wit en grijs. Zo leg je het accent meer op het item met kleur en oogt het geheel rustiger.

Get the colour look "okergeel"

De trui

De trui is vrij kort, hij valt net boven je broek. Ik draag de trui daarom liever op een high waisted rokje. Het rokje wat ik aan heb, is al snel tuttig, maar door de trui er nonchalant op te dragen en door de combinatie met de bikerboots oogt het geheel wat stoerder. Het is een outfit die past bij vrijwel iedere gelegenheid; denk aan een feestje, een concert, een festival of draag deze look gewoon naar je werk.

Get the colour look "okergeel"

Bikerboots

Bikerboots moet je dit seizoen in je schoenenkast hebben staan. Ik kocht deze bikerboots bij de Zara en het zijn echt mijn lievelingsschoenen. Ze lopen en zitten lekker én je kunt ze overal mee combineren. Ik draag ze onder een kort rokje of kokerrok, spijkerbroek of boyfriend jeans. Je zou ze, als je wilt, gewoon iedere dag kunnen dragen. Helemaal fantastisch!

Get the colour look "okergeel"

Get the colour look

trui H&Mschoenen Zararokje The Stingchocker Misshappyhippy

Dus opvallende kleuren zijn eigenlijk heel makkelijk te combineren, probeer het maar eens : ) De fotocredits van deze ruige fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter