My Journal agenda – de musthave agenda van 2017

1

Als ik mijzelf in een hokje zou moeten plaatsen, dan zou ik mezelf indelen in de categorie “administratie miep”. Ik ben planner van beroep en ik kan gelukkig worden van een goed georganiseerde agenda. We leven in een tijd dat de meeste van jullie de papieren agenda hebben ingeruild voor de mobiele variant. Ik behoor niet tot deze categorie, ik schrijf al mijn afspraken nog in een papieren agenda. Compleet met kleurcategorieën en to do lijstjes. Mijn agenda is eigenlijk mijn offline dagboek, ik schrijf er werkelijk waar alles in op. Voor het uitzoeken van een nieuwe agenda neem ik me dan ook echt de tijd, de agenda voor 2017 heb ik net binnengekregen. Het is de “My Journal”geworden en ik vind hem helemaal fantastisch!

Weekoverzicht

Omdat ik nogal veel bij hou in mij agenda moet er genoeg ruimte zijn om te schrijven. Er zijn zoveel dingen die ik moet onthouden dat ik werkelijk alles op schrijf. Deze agenda helpt je hier een handje bij. Zo is er speciaal een ruimte voor je boodschappenlijstje, je poets takenlijst en dingen die je graag in het weekend wilt doen. Je kunt zelfs bijhouden hoeveel glazen water je per dag drinkt!

My Journal 2017 agenda - de musthave agenda van 2017

Thema

Ik was op zoek naar een agenda waar ik al mijn werk, privé, blog en webshop afspraken overzichtelijk in kan organiseren. Het is net of deze Journal agenda speciaal voor me gemaakt is. Iedere maand begint met een overzichtspagina: to do, ontvangsten en uitgaven, personen met wie je wilt afspreken, etc. Ook heeft iedere maand een andere thema item, zo horen “goede voornemens” bij januari en de “voorjaarsschoonmaak” bij maart. Zoals ik al aangaf is mijn agenda een soort van dagboek en op deze manier word het nóg leuker om alles bij te houden!

My Journal 2017 agenda - de musthave agenda van 2017

Extra’s

Naast de gebruikelijke dingen zoals het week- en maandoverzicht heeft deze agenda ook leuke extra’s. Zo kun je de mooiste momenten van 2016 invullen en de goede voornemens voor 2017. Als je deze agenda goed invult en bijhoudt, heb je aan het einde van het jaar een soort jaaroverzicht. We doen tegenwoordig zoveel dingen dat het bijna niet meer bij te houden is. Daarom blader ik zo af en toe nog eens in oude agenda’s zodat ik me weer bewuster wordt van de dingen die gebeurd zijn. Dat is ook de reden dat ik 2 jaar geleden deze blog ben begonnen!

My Journal 2017 agenda - de musthave agenda van 2017

My Journal 2017 agenda - de musthave agenda van 2017

Zoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast, het is net of deze agenda speciaal voor mij gemaakt is! De my Journal agenda is te koop bij de Bijenkorf en kost €14,99. Dus ben je net als mij een administratie miep en vind je het fijn om alles overzichtelijk bij te houden? Dan zet deze agenda maar op je verlanglijstje voor de Sint of de kerstman.

Till next time!

Liefs,

Share.

1 reactie

Laat een reactie achter